Keresés

Részletes keresés

RAMBO Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173410
Itt a pont.
Jöhetne ide a legjobb edző, ha nincs jó játékosállomány.
Ennek megfinanszírozássa pedig nem az edző feladata.
A felelős továbbra is hiteget.
Előzmény: raygam_ (173406)
Free D Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173409

Mindegy, hogy ha PIROS(ka) is,

csak JANI maradjon, az a lényeg!!! :-)))

Mindkét kelfelJANCSIiról az jut eszembe,

ami priroskáról: a farkam...

...inkább egy kispesti honvédos,

vagy valaki a belvárosi gettóból,

vagy a pártházból:

- EZ A SZELLEMISÉG A LÉNYEG!

INKÁBB, mint Tiii, vidéki gyökerek, akik annyi pénzt meg időt áldoztatok a Fradiért - ehhez Nektek semmi közötök! :-DDD

Tudjátok meg, a fej önmagában is életképes, és semmi szüksége nincs a továbbiakban a testére!

Neki egy Rácz lesz most a testvére!

megtudjátok... ...ööö... ...öö...

...estére???

A Fradival kapcsolatban csak az elnök úrnak van joga festeni, kozmetikázni!!!

Ecsetet neki!

Hordót alá!

Mondja!

Ígérjen!

Ígérjen!

Ígérjen!

Sört, virslit!

Ahogy tanították!!!

PÉNZT! PINÁT! PÁLINKÁT! :-)))

Előzmény: Habi (173393)
raygam_ Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173408
Semmivel sem jobbak ők sem. Háta mögött természetesen megy az egyezkedés, de nem mernek a szemébe mondani semmit. Félnek. Teljes autokrácia van. Egy posvány kellős közepén vagyunk. Teljes megújjulás szükségeltetik.
Előzmény: Törölt nick (173398)
-Stussy- Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173407
Én vidéken születtem. Soha nem számoltam szendót... ;-)
Előzmény: Törölt nick (173159)
raygam_ Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173406
Semmi gond nincs. Mindenről a László tehet. Mintahogy Pintér, Garami , Csank is hibás volt. Csak a janifélék ártatlanok.
Előzmény: IVÓ (173374)
raygam_ Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173405
Semiben. Személyi kultusz van és a slepp fenntartja a pártitkárt. Létkérdés nekik is. Mindenki egyért, egy önmagáért.
Előzmény: Négy Vidám Hullamosó (173372)
raygam_ Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173404
Semmi különös nem történt, mint egy vidéki paraszt ellen fellépnek a pesti srácok. Nem akarják, hogy ez a paraszt tovább gúnyolja mindazt amit Fradizmusnak hívnak.
Előzmény: Furulyás maradj (173368)
Don Palesz Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173403
Szerintem még várni kéne LCS menesztésével, lassan mintha már alakulna a csapat (a Zeg, meg a pozsonyi csapat elleni meccsről hallottam pozitivumokat), visszajön Botis, javulna a védelem, csak megverjük a Kaposvárt, aztán meg más edző sem hinném, hogy sokkal többet kitudna hozni ezekből a játékosokból. De ha menesztik, akkor legalább egy utánpótlás edzőséget felajánlhatnának neki...
Előzmény: Törölt nick (173400)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173402

Szégyen, hogy egy olyan ember neve szóba kerülhet a Fradinál(Szepessy), aki 10 évvel ezelőtt az Anderlechtnek küldött ki kazettákat meg anyagokat a Fradiról.

Előzmény: Törölt nick (173400)
Habi Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173401

Igazad van,koszi.

Nem egy csonakban voltam Ivokaval,sorry vagyok.

Mas:Szavaznal te olyan emberke ellen,aki alairja fizetesed?

Mas forumokbol az derul ki,nem is mernek a Jani ellen szavazni.

Szoval,naponta akar 5x is lemondhat.

Mondom:Nyakanal fogva kell kipenderiteni.   :0)))

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173400

Legújabb hírek szerint Szepessy csak a licensz miatt kellene. A kis Flórinak állítólag nincs meg az A licensze....

Érdekes, hogy az idősebb Albert is dönt arról, hogy maradjon-e Csaba, vagy jöjjön a saját fia....

IVÓ Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173399
Itt a pont. A grafitti bajnokok nem érdekelnek.
Habi Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173397

1:Talan.

2:Csak.   :0)))

Előzmény: RAMBO (173394)
Habi Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173396

Akkor lenne ez akarmekkora pofon Zigeknek,ha valaki tuttira bizonyitani,az o tervezesukkel,utasitasukra mentek a "festok"...

Amig ezt nem bizonyitja akarki,addig teljesen felesleges nevekkel dobalozni,

foleg egy olyan szemelyevel,akit szemelyesen is ismerunk.

Partizanakcio volt,szerintem.Az is lehet,hogy pesti parasztok.

Vagy vacszentlaszloiak is lehettek.

Előzmény: IVÓ (173385)
Green Army Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173395
féltik a pozíciójukat
Előzmény: Négy Vidám Hullamosó (173372)
RAMBO Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173394
Elnézést, hogy megkérdezem:

1. László Csaba tavaly még értett a focihoz, jó eredményt ért el a csapattal, idénre elfelejetette? Tényleg van olyan, aki elhiszi, hogy ha eladnak egy csapatot az edző alól, akkor egy edzőváltás bármit megold?

2. Elgondolkozott bárki azon, hogy "Jani bácsi" miért akar minden sértés, fikázás, zaklatás ellenére ott lenni annál a tranzakciónál, ahol milliárdos telek cserél gazdát?

Két kérdés. Lenne szíves válaszolni rá valaki?
Habi Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173393

".....inkább már írják meg, milyen volt az ülésen a pogácsa,"...

Ezzel nem ertek egyet,egyaltalan.

Pogacsa ne legyen..!!!

Lesz,aki szamolja,ki mennyit evett meg.

Ha meg haza is visz belole,haboru lesz.

Piros Jancsit furuja helyere..!!!(A Honvedosat,persze,aki 92-ben mar.......)

Előzmény: bode1899 (173343)
Habi Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173392

Nagyon kiraj...Kolcsont kolcsonnel visszafizetni.

Oktober 32-en,valszeg....

De megint hazudott a Jani,mert ha nincs edzokerdes,miert ulnek le Csabaval?

Ala akarjak irni 5 evre?

Most kellene a Piros Jancsi velemenye.A Honvedose.

Aki mar 92 korul megaszonta....

Előzmény: Greenie (173318)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173391
Ott vagyunk, ahol az ülés előtt is voltunk, semmi újat nem tudtunk meg.

A szokásos történet és remények, és a szintén szokásos megjegyzés, hogy a labda a kormány térfelén.

Már egy ideje…..

bode1899 Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173390

Olyan ez mint egy mese: egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három befektető...

:)

Free D Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173389

Ami azt illeti, a zenésztől (ígéreteitől, memóriazavaraitól vagy hazugságaitól) a fél ország sugárban okádik...

...nagy zsugás az öreg: egyfolytában blöfföl, ugyanazzal:

a befeketetők a kapuk előtt! - kicsit dejavu érzésem van, még tavaszról, vagy tavalyról, nem is tudom: mint egy délibáb, olyan ez a befektető: ahogy megyünk előre (az időben) mindig két héttel előttünk jár...

...nehogy lassan még az is, ami megmaradt (hiszen a pénz, a jó csapat és a siker már távozott tőlünk), délibábbá váljon: ez az egy dolgo pedig: az ingatlan.

...aztán most tisztet áldoz, hogy a királysága megmaradjon...

...pedig egy hónapja sincs, hogy azt mondta, LCS-vel kapcsolatos média-getzik által gerjesztett förmedvényekre, hogy nincs edzőkérdés, ha le akarnák váltani, akkor összeülne a vezetőség, azt pedig a közeljövőben nem tervezik...

..hát télleg nem...

...egyébként nem tudom, melyik a nagyobb köztörvényes bűncselekmény:

- néhány szék lefestése ("rongálása"),

- vagy a hűtlen kezelés (Gera eladása -fontért vagy euróért; a kereskedelmi jogok 

elherdálása; a BL, UEFA-pénzek eltapsolása stb.), egy nemzeti kincsnek számító

klub tönkretétele...

Előzmény: Furulyás maradj (173370)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173388
Színes Bulvár Lap: Megy vagy marad a Fradi mestere?
[2005-09-06 09:31] Az FTC elnökének kötélből vannak az idegei. Furulyás Jánost - ismét - megfenyegették, de nem adja fel. A klub elnöksége kiáll mellette. A tagság űgy véli, hogy a Fradi első embere mindent megtesz azért, hogy az egyesületet talpra állítsa.
A szintén mély gödörben lévő futballcsapat edzőjének, László Csabának a sorsáről az Rt. igazgatótanácsa dönt, várhatóan holnap. Az utóbbi időben sokan sértegetik Furulyás Jánost. Élőszóban és névtelen levelekben küldik melegebb éghajlatra. Sőt, szombaton hajnalban lakhelyén, Vácszentlászlón nyomdafestéket nem tűrő felíratokkal festették tele környezetét.
- Feljelentést tettem emiatt - mondta Furulyás, akit az alattomos támadások után a tegnapi többórás elnökségi ülésen is megerősített posztján a tagság. Egyetértettek az elnök rövid és hosszú távú pénzügyi programjával. Köztudott, hogy nyáron 250 millió forint hitelt vettek fel, hogy a futballcsapat indulni tudjon az élvonalban. A pénzt október végéig kell visszafizetni. Az elnökség úgy döntött, határidőre vissza kell fizetni az összeget. Nem kockáztathatják, hogy az 1,7 milliárd értékű Üllői úti létesítmény területét elveszítsék 250 millióért. Kölcsönből vagy részvényeladásból fedezik a hitelt. Az elnöktől megtudtuk, hogy az egyesület menekülési stratégiájának fontos eleme a régóta húzódó területhasznosítás. A pályázat kiírásáról rövidesen dönt az állam. Két befektető a klubnál, egy az államnál tette le szándéknyilatkozatát.
Az idén gyengén teljesítő és az őszi idényt katasztrofálisan kezdő futballcsapat helyzete is szóba került. - Szerdán összeül az FTC Rt. igazgatósága, ahol ott lesz az edző, László Csaba, valamint szaktanácsadóként Albert Flórián, Rákosi Gyula és Szűcs Lajos - folytatta az elnök. A felvetést, hogy eddig azért nem állították fel a szakembert, mert nincs pénz a végkielégítésére, az elnök cáfolta. Furulyás kijelentette, nem pénzkérdés László Csaba további sorsa.

Furulyás János korábbi tévedésünkre hívta fel a figyelmet. Azt állítottuk, hogy nem meri egy személyben felvállalni a döntést edzőkérdésben. Ezért is hívja össze az elnökségi ülést.
- Az edzőkérdésében níncs jogom határozni, ez nem is tartozhat a "jó szokásomhoz" -jelentette ki az FTC elnöke. - Az elnökség nem rendelkezik semmiféle jogosítvánnyal az FTC Rt. belső ügyeinek irányítását illetően.

Don Palesz Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173387
Minek ugráljon bárhova is, ha így is a fejére jön a labda?:)
Előzmény: Habi (173383)
KRIPO.67. Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173386

Egy megoldás maradt. Az elnökség tagjaival kell beszélgetést kezdeményezni!

Talán ők hajlandóak lesznek leülni a szurkolók képviselőivel.

Lehet, hogy olyan információk vannak birtokukban, amik meggyőzőek és egy rövid időre érdemes csendben maradni .

Vagy nekünk sikerül meggyőzni őket, hogy nem bólogathatnak tovább, mert észre kell venniük, hoogy mkkora felelőség van a nyakukon.

Előzmény: IVÓ (173385)
IVÓ Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173385

Az elnökség csak akkor fog mozdulni, ha megfelelő alternatívát kínálnak neki. Addig marad ez a nihil. Egyébként (bár nem tudhatjuk mi is történt pontosan), azt hiszem ez egy kisebb pofon Zigéknek... Sajnos...

Előzmény: Törölt nick (173377)
Négy Vidám Hullamosó Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173384

Atesz, ha tudom hogy valamire alkalmatlan vagyok, és az alkalmatlanságommal többet ártok mint használok, akkor elmegyek magamtól ha szeretem azt a valamit, nem?!

Előzmény: Fatboy Slim (173382)
Habi Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173383

De, mindegy. Csak leírtam, hogy mit láttam. Baj?

Rajczi gol...Megneztem,tobbx is.Semmi koze nem volt hozza.Nem ugrott a labdaert,nem fejelt,nem iranyitotta a labdat,semmi...A fejere esett.

De szamit,az a lenyeg.

Talan o lepodott meg a legjobban,hogy golt szerzett.

Azert az erdekes,hogy nem eloszor szerez akarmilyen golt is,mikor csak nehany perc lehetoseget kap.

Ennel csunyabbat usson a svedeknek.Kettot is.

Előzmény: Greenie (173274)
Fatboy Slim Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173382

Persze hogy nem volt, de ezt tudtuk előre. Ez hihetetlen számomra. Akkor meg mit akarunk? Ők nem akarnak változtatni, mert egy ember nem érzi magát képesnek arra, hogy irányítsanak egy Ferencvárost.

Lehet itt tömegtüntetés, lehet akármi, itt akkor sem fog változni semmi.

Ami pedig a falfirkákat illeti, óvoda nagycsoport. Nemes bosszú, mondhatom

Szegény M.o.

Előzmény: Törölt nick (173377)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173381

Egy-két játékos szerint nagy a sansz rá....

Remélem csak kacsa!!!

Előzmény: Kcsita (173379)
Kcsita Creative Commons License 2005.09.06 0 0 173379
Ez mennyire biztos, hogy a Szepessy jön? Mi van, ha megint egy trükk lesz? A Furulyás ebben nagy mester!
Előzmény: Törölt nick (173378)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!