"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Honnan tudod? Jó, Furulyás1 és Furulyás2 tudhatja, mikor, kit hívott Furulyás. Írd ide a forrást. Furulyás, vagy LCS? Telefonbeszélgetésről van szó....
"Ez valóban nagy baj. Csak én továbbra is azt mondom, hogy nem bizonyítható. Emigyen pedig ildomos lenne, ha húznánk egy vonalat. Mert, ha egy másik cikkben, más nyilatkozat élből csak hazugság lehet, akkor miért pont ez igaz? Mert fent van VG honlapján? Ki rakta fel? Horváth K.? Ő mennyiben hiteles?
Ettől függetlenül én nem állítom, hogy nem igaz. Csak zavar, hogy ami tetszik az élből igaz, ami nem az pedig csak hazugság lehet."
Vagyis kettős mércém volt. Amikor már végigmentek a delikvenseken.
Mára - ahogy kértem, várjuk meg a mai napot - bebizonyosodott az, amit írtam.
Ballai Fradistaságáról annyit, hogy amikor bajnokságot nyertünk a Hír tv-ben a Sinkoviccsal fröcsögött, hogy nála a lokié az aranyérem. A Fradihoz annyi a kötődése, hogy a felesége a Szarka Évi...
Színes Bulvár Lap: Bicskeié lesz a Fradi kispadja? [2005-09-20 10:06]
Sorra repkednek a nevek az Üllői úton. Azt találgatják, ki és mikor veszi át a kieső helyen álló futballcsapat irányítását. Információnk szerint a Malajziából hazatérő Bicskei Bertalan-Dzurják József páros is szóba került. Sőt talán nekik van a legnagyobb esélyük a Fradi vezetésére. A korábbi szövetségi kapitánnyal, Bicskei Bertalannal többször kacérkodtak már az FTC-nél. Először 94-ben, amikor Nyilasi Tibor távozott. Végül elbukta a párharcot, az elnökség Novák Dezső mellett tette le a voksát. Kevesen tudják, Bicskei Bertalan egykor a zöld-fehéreknék is védett. Dzurják József pedig a ferencvárosi szurlokók egyik kedvence volt. Csöpi lehetetlen helyzetekből tudott gólt rúgni. Az FTC utánpótlásánál is dolgozott, ahogy Bicskeivel SzéIksfehérvárott, a Videotonnál. Tavaly együtt mentek Malajziába. Miért mond búcsút Kuala Lumpurnak? - kérdeztük Bicskei Bertalant. - Azért kezeményeztem a szerződésem felbontását, mert az általam irányított malajziai válogatottnal jövő nyárig nincs találkozója. Tíz hónapig munka nélkül maradtam volna. Ennek nem láttam értelmét. Szóban már megegyeztünk a szerződésbontásról. Más feladatkört nem ajánlottak fel? - Mondták, hogy az edzőképzésben segítsek, vagy az utánpótlást vezényeljem, de ezek a feladatok nem elégítettek ki. A fiatalokból akarják kialakítani a követlező válogatottat, ezért praktikusabb, ha az csinálja, akivel a jövőt képzelik el. - Segítője, Dzurják József is hazatér? - Együtt jöttünk, együtt megyünk. A hivatalos elválásra körülbelül három hét múlva kerül sor. Akkor a válogatott utolsó két vébéselejtezője miatt ismét bajnoki szünet lesz. Ez pedig akár Kedvező alkalom lenne arra, hogy átvegyék a Fradi irányítását. Merthogy értesüléseink szerint erről is szó van. - A Fradinak van edzője, és senki helyére nem pályázok. Ha már a válogatottat említette, az is kellemetlen számomra, hogy egyesek állítólag azt terjesztik, hogy Lothar Matthäus helyére akarok lépni. A magyar válogatott irányítása meg sem fordult a fejemben. Réső Gyula
Magyar Hírlap: Bicskei Bertalan hazajön [2005-09-20 10:10]
Bicskei Bertalan a maláj labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya közös megegyezéssel, egy évvel a lejárat előtt szerződést bontott. Bicskei és pályaedzője, Dzurják József már csomagol, de hogy idehaza mihez kezdenek, az egyelőre titok. Bicskei, aki korábban már két alkalommal volt a magyar válogatott szövetségi kapitánya, tavaly júniusban kötött kétéves szerződést a maláj szövetséggel. Nemcsak a felnőttek, hanem a huszonhárom évesek csapatának szakmai irányítását is vállalta. A magyar edző számára egy hónapja derült ki, hogy a maláj válogatott részére egy évig nincs meccs lekötve. Bicskei kérlelte a házigazdák vezetőit, hogy legalább néhány barátságos mérkőzést játszhasson együttesével. A vezetők viszont közölték, nem tudnak és nem is akarnak a közeljövőben válogatott találkozót rendezni. "Ekkor merült fel bennem először, hogy mivel nem elégít ki szakmailag a huszonhárom évesek felkészítése, kölcsönös megegyezéssel bontsuk fel a megállapodást - mondta lapunknak Bicskei Bertalan. - Szóban már mindenben megegyeztünk, de még írásban is véglegesíteni kell a megbeszélteket. Hangsúlyozni szeretném, hogy nem haraggal válunk el egymástól." Bicskei Bertalan azt is elmondta, hogy mindenki, ő maga is sikeresnek ítéli meg a maláj válogatott mellett töltött időszakát. A malájok tizenöt éve nem voltak olyan eredményesek, mint most. Tizenhét meccset játszottak, ebből nyolcszor győztek, nyolcszor vesztettek, és egy találkozó döntetlen volt. A mesteredző szerint a maláj futball a magyar labdarúgás szintjénél lejjebb van, ám fejlődőképes, és ha nem figyelünk oda, öt-tíz éven belül elénk kerülhetnek. Bicskei és Dzurják tehát csomagol, ám amikor azt kérdeztük, mit csinál majd itthon, a korábbi magyar kapitány röviden válaszolt: "Volt megkeresés otthonról, de komoly ajánlatot sehonnan sem kaptam." Amikor rákérdeztünk, szóba jön-e a Ferencváros, Bicskei hevesen tiltakozott. A mesteredzőt jól ismerők viszont azt mondják, Bicskei nem jönne haza, ha nem kapott volna megfelelő ajánlatot valamelyik hazai klubtól. Az a csapat pedig, amelyik jól szerepel a bajnokságban, miért váltana szakvezetőt? Burkovits Ferenc
Nem én voltam náluk. Viszont szombaton beszélgettünk egy másik, nem sportos, közismert MN-essel, aki "igazi Fradistának" nevezte Ballait. Nekem fogalmam sincs róla, annyit tudok, hogy a népszaránál volt.
Az FTC Rt. hivatalos honlapját a FOTEXnet üzemelteti .Az oldalak szöveges tartalmát csak a forrás (100% Fradi) megjelőlésével lehet felhasználni, kizárólag internetes, napi és hetilapos szerkesztőségi célokra.
"Nem törődöm a vádakkal mondta László Csaba. - Sohasem foglalkoztam a tüntetőkkel, a vezetőkkel, csakis a feladatomra, a szakmai munkára figyeltem. Ezt tudja Furulyás János is, aki még reggel felhívott, és biztosított arról, hogy senkinek sem beszélt ilyenről. Az elnök úrral vagyunk olyan viszonyban, ha bajunk lenne egymással, azt négyszemközt beszélnénk meg."
Szerintem a "szimpatikus a szurkolóknak" jobban fedi a tényeket. El nem tudom képzelni, hogy szurkoló betette a lábát az öltözőbe. Ami, tudjuk gyakorlat volt egy időben. Edzés után egyszer, többek társaságában én is "beszélgettem" vele. Most jóban vagyunk? Vagy van egy képem, direkt képem róla, mint gondolom másoknak is? És nincs véleményem arról, távozzon, vagy ne. Viszont az ilyen övön aluli támadások ellene... De biztosra veszem én is, hogy a pénztelenség után ez a másik ok.
"Mit szólnál ahhoz, hogy váltás esetére - amikor Furulyás egy újabb edzőt hoz - a lelátó tiltakozást hírdetne. Előre. Nem fogad el edzőt Furulyástól?"
az hogy a lelátó elfogadja-e az új edzőt Furulyástól az egy dolog. tartom, hogy ha LCS-nek nincs ilyen kapcsolata a hangadó szurkolókkal, a Furulyás takarodj rigmus mellé egy-két László takarodj rigmus is került volna. LCS egyedül annak köszönheti hogy még a Fradi kispadján ül hogy jóban van a szurkolókkal.
Szemelvények az NS cikk reakcióiból (az olvasót sem lehet leváltani...):
" Zyonn 2005. szeptember 20. 07:16 #17 Tiszta kabaré! Aztán csodálkoznak, ha az ember kedve elmegy (ha eddig még nem ment el) a magyar focitól... Hihetetlen, hogy ilyen emberek dolgoznak vezető pozíciókban... Tényleg lassan olyan, mint a valóságshow a ratyiklubon. Tehetnének kamerákat a székházba is... Bár lehet hogy jobb, ha az emberek nem látják mi folyik ott..."
"JEVE 2005. szeptember 20. 06:25 #10 Nem kommentálom, nem nyilatkozom... Ez óvodás szint emberek!! Amíg ilyen marhákat engednek szabadon "dolgozni" mint Furulyás, addig itt nem lesz semmi..."
" jovi 2005. szeptember 20. 06:23 #9 Ez az egész arra megy ki,hogy mi jól szórakozzunk! Sajnálni fogom ha egyszer vége lesz, de amig a főnők a Fradinál van addig nincs miért aggódni. JANI BÁCSI KÖSZÖNJÜK!"
" totyesz 2005. szeptember 20. 06:13 #8 Vazzee ezt,már nem látom át.Mi van a züllői úton??? Ez már szánalmasabb,mint egy valóságshow !! Holnapra ellopják majd a tepszics morzsiját,lipcsei lánya tiszta csoki lesz,stb,stb........ "
" Dezs 2005. szeptember 20. 03:29 #6 Mit izgultok! Csak az edzőváltást készíti elő a furulya! Fizetni meg nem akar LCS-nek. Ennyi!"
" BKT 2005. szeptember 20. 01:27 #4 Abban is bízom, hogy ZORAN KUNTICS váltja ezt a mű edzőt! Szintén időszerű lenne ha ez a furulya vezette alkalmatlan vezetőség ELTAKARODNA, ugyanis ép elméjű ember(befektető) addig be nem teszi a lábát még az Üllői út környékére sem, ameddig ez a furulya és a sleppjei uralkodnak. TAKARODJATOK!!!"
" Argos 2005. szeptember 20. 09:06 #49 Én ősidők óta Fradi szurkoló vagyok. Nem bérelt fel senki, de a felbérlés nélkül is az a véleményem már évek óta, a Ferencvárosban nem csak az edzőket, hanem a vezetőséget is cserélni kell. Furulyás úr három mondatban kétszer cáfolta önmagát. Ha igazak a cikkek és a múltjára is emlékszünk hirtelen Varga Zoli, Novák, Dezső, Nyilasi Tibor, Garami József, Pintér Attila, Mariann Vlak, pálya és csapat szponzori témakör esete jut eszembe, hát akkor bizony klinikai eset az úr. Ez persze nem jelenti azt, hogy László Csabával, vagy a csapat teljesítményével elégedet lennék. Amit a konkurens csapatok, MLSZ, MLL bírói kar ténykedése soha nem tudott elérni, azt megteszik említett urak."
"De ne úgy, mint a László a lábeltörést, mert az elég komikusra sikeredett. Mert azóta nem lehetünk benne biztosak, hogy mikor mond a mi Csabánk igazat és mikor nem. "
Ez biztosan nem igaz. Mert az MN újságírója még azt is számonkérte a helyreigazítást kérőktől, hogy "miért ők akarják megválasztani a Fradi elnökét". És végig morózusan, ellenérzését kifejezve beszélt (amihez egyébként joga volt). Miért szinészkedett volna? Van bizonyítékuk. Kész. Ez volt a hozzáállás alapja.