"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Hónapok óta nincs jegy, venni amúgy sem lehetett direktben, csak úgy ha egy sorsoláson kisorsoltak mint nyertest. Akkor vehetted meg azt, amire feliratkoztál.
Persze a szponzoroknak adtak egy csomót, azok meg egy részét lepasszolják utazási irodáknak, akik kb. 5-10szeres áron eladják.
Hogy Németországban mi van, nem tudom, de pl. sok rádióban kisorsolnak jegyeket ilyen-olyan játék megfejtőinek...
Az elég érdekes lenne, ugyanis fényképek vannak, meg a tv is kint volt. Mutattak egy boldog lila majmot, aki éppen csillés béci sipcsontvédőjét tuszkolta a gatyájába.
Nekem a nővérem él kint, de esély sincs jegyhez jutni Münchenben... Csak a kisorsoltak meg a bennfentesek jutottak jegyhez... Hidd el én is mentem volna... :(
Az azért nem jó, mert az nagyobb bevétel nekik. Kapják meg a legygyengébb ellenfelet, nekik az is sok lesz... Vasárnap nem tudták a pályára vinni a 20 pontnyi különbséget sem...
A Liga fizeti Kapicot Budapest, április 20., 10.30 Az FTC már régen letétbe helyezte a középpályás járandóságát.
Hosszú idő után végre pont kerülhet az Adem Kapic kontra Ferencváros ügy végére - legalábbis a futballberkeken belül. Mint ismert a zöld-fehérektől tavaly nyáron távozott a szlovén középpályás, és ezzel együtt fel is jelentette a klubot, mivel az tartozott neki. A feljelentés - annak rendje, s módja szerint - a hivatalos jogi "szamárlétrát" végigjárva egészen az MLSZ Fellebbviteli Bizottságáig jutott. Múlt pénteken a grémium immár jogerősen is a játékosnak adott igazat, vagyis a Ferencvárosnak 15 napon belül fizetnie kell. - Ezzel nincs is gond, mi ezt az összeget a Ligánál régen letétbe helyeztük - mondta honlapunknak Tepszics Ignác. - Az ügynek azonban itt csak részben van vége, jelenleg is arra várunk, hogy a bíróság kitűzze a polgári peres eljárás tárgyalási napját. Mivel Kapic pénze jelenleg a Ligánál van - és a játékos ahhoz vélhetően hozzá is jut az előírt 15 napon belül -, ezért bele sem merünk gondolni abba, hogy mi történik, ha a polgári peres eljárásban a zöld-fehéreknek ad igazat a bíróság. Ebben az esetben ugyanis a Ferencvárosnak visszajárna a most kifizetett összeg. Ez azonban - gyanítjuk - már egy másik történet... (harm)
Nos az utolsó embert nem a szabály miatt írtam,hanem a tények miatt:
1. Böjte rántotta le az egyedül kapura törő Mirót, nem is lehett más, mint piros lap.
2. Böjte gáncsolta el az egyedül kapura törő Kalinát - teljesen jogosan villant a piros lap.
3. Ha már szóba hoztad a gólhelyzetet(lehet nem is akarta ő kapura lőni csak valakinak legurítani),akkor azért a mostani felöklelésnél laza emberelőnyös szitu alakult volna ki a kaputok előtt.
Amúgy meg tök felesleges nektek írni is bármit a tények magukért beszélnek,3 piros lap csak nem lehet véletlen.
Szerinted, ha egy játékossal szabálytalankodnak a tizenhatoson belül akkor mit kell ítélni? Mi nem kapunk kamu tiziket, mint ti pl a Sopron ellen, kettőt is. Abból sikerült egyet berúgni.