"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Erről az a vicc jut eszembe, amikor a férj megcélozza az asszonyt a sámfával, de az elhajol, és így az anyós kapja fejbe. És erre megjegyzi a pasas, hogy "így se rossz".
Van nekem egy helikofferem, Partvis nyélen forog a propellerem Ha én a partvist megpörgetem, Magasra felszáll a kofferem, És akár hová is elrepül velem "
A tavaszra kicsit jobban összeállt a csapat,bár sok meccsen lehetett érezni,hogy csak gólt ne kapjunk felfogásban játszunk,és sok meccsen volt,ha gólt rúgtunk,rögtön beálltunk.Arról nem rendelkezik vki statisztikával,hogy az utolsó 10 percben hányszor vesztettünk pontot?
Leandro egész jól játszott,fejlődött vmennyit,bár éppen külföldre menést tervez állítólag...Jó lenne végre,ha a játékosok kapnának fizetést,meg a pontprémiumokat is emgkapnák,hogy zseb ügyileg se legyen mindegy,hogy x vagy győzelem a vége(azért nem tól jó,hogy ennek kll motiválnia).Gellei remélem megy a zetéhez,aztán ott húzza be jövőre a 6. helyet,nekünk meg megint vmi jó edzőnk lesz(talán a kis Albert egyedül?). Ilyen idény mégegy nem kell,hogy se nem jó képességű,se nem fradista csapat fut ki a gyepre.Ez a nyár tényleg izgalmasabb lesz,mert vagy megszűnünk,vagy a jövő évi bajnokcsapatot köszönthetjük ősszel az Üllőin.
Teljesen igazad van, hisz a mai tapasztalt "spíler"eink helyett bármelyik fiatal megállta volna a helyét. Talán.
Azért Nyíl sem beszélt anno hülyeséget: kell egy ütős kirakatcsapat, a fiatalokat csak fokozatosan lehet beépíteni, de feltétlenül szem előtt kell őket tartani pl. egy jobb másodosztályú csapatban.
Összesen: - 10 győzelem - 11 döntetlen - 9 vereség 43-38 - as gólarány Teljesítmény: 45,5 %
Tehát nagy-nagy jóindulattal "közepes idény"-ként fogunk emlékezni a mostanira.
Rekordszámú - 11 (!!!) - döntetlenünk volt.
A védelem viszonylag jól teljesített, a kapott gólok alapján az ötödikek vagyunk. 8 meccset nullára hoztak. 11 meccsen pedig csak egyet engedtek az aktuális riválisnak. Háromnál többet senki nem rúgott nekünk, az viszont öt ellenfélnek is sikerült.
A szerzett gólok alapján viszont mindössze a hetedikek lettünk. Csak négyszer sikerült 3 gólt szerezni egy meccsen, és egyetlen "öttalálatos" eset is előfordult. 6 olyan meccsünk is volt, amin egyetlen gólt sem tudtunk rúgni!
Érdekességképpen a topligák "ötödikjeinek" teljesítménye:
Leverkusen 51% Marseille 53% Tottenham 57% Sevilla 60% Roma 61%
Esküszöm, ha szegény Simit nem mocskolnák a lilák, még sajnálnám is őket. Tulajdonképpen az sem lett volna rossz móka, ha a hurkás parasztok esnek pofára.
Én arra akartam kilyukadni, hogy azért nem egészen az történt, amire a szezon elején számítani lehetett, hogy 11 fiatal zölddel állunk majd fel.
Hanem ilyen Budovinszki meg Bajevski meg tudja a fene, hogy kik játszottak. Én úgy gondolom, hogy ha nagyobb részt támaszkodtunk volna az utánpótlásra, akkor az ilyen meccseket, mint a Tatabánya elleni, megnyertük volna.
A jelenlegi keretből nem is nagyon bánom, ha úgy emberes számban távoznának a játékosok. Természetesen ha megfelelő pótlás érkezik.
A másik meg; fikázta valaki az utánpótlást. Én úgy látom, hogy nem nagyon valósult meg ez a nagy fiatalítás. El tudná nekme mondani valaki, hogy összesen hány fiatal játszott folyamatosan? (ez tényleg kérdés, mert sajnos ezt így nem tudom fejből).