"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
6 39-s vonattal kell mennem.(mert ugye tiszaúj.v akkora tanya...pedig egyik legtehetősebb város volt 2000be)..fent van 9.20ra....Mi a f@szt kezdjek 16.30ig?
Vérlázító amilyen diktatúrát alkalmaz az mlsz.Pár ember izomból, ökőlbe szorított
kézzel véghez akarja vinni azt, hogy az ország megkapja az Eb rendezést.Elhatározták hogy ők keményen ezt véghez viszik, semmilyen segítséget nem vesznek igénybe. Olyan segítséget, ami már egy kicsit másfajta irányzatot, színt, szemléletet mutat, mint az ő "tökéletes", egy síkú, buta világnézetük, azt minden erővel megpróbálják eltűntetni ebből a labdarugásból. A Fradit is félre teszik egy évre, mert decemberig ki kell "bírniuk". A vállogatott meccset is "humánusan" kell kezelni, és ott nincs helye szabad véleményformálásnak. Csak szépen ülni, nem morogni. Belebuknak.
POntosan,de hát neki nagyobb volt a fizetése igaz ő hozot is a konyhára,de az nem volt fontos a lényeg,hogy mészőlybácsi meg kisteliki megmondta a frankót és idehozta bozsikot aki egy nagy rakás szal!
Egyszerű. Alapjában Fradinak szurkoltam, de annyira nem hozott lázba a foci, hogy meccsre járjak miatta. Mint konzervatív ember, a bajban levő Fradi, mint fontos hagyományos nemzeti érték melletti szolidaritás az elsősorban, ami miatt megvettem a bérletet, és kimentem meccsre. Megyek holnap is, sikerült egy ismerőst is beszerveznem:)
Azért arra kíváncsi leszek, hogy melyik magyar "liszenszmágus" követi meg először Matthaust. Mert amióta csak kirúgták, még a csapból is az folyt, hogy ő volt a magyar foci legnagyobb kerékkötője.
Hivatalosan kérvényezni kellene az Uefánál, hogy mostantól tíz évig ne indulhassunk el semmilyen selejtezőben beleértve a kupacsapatainkat is.(!!!!)
És a magyar fociban bent lévő összes pénzt azonnal átcsoportosítani a húsz éven aluliakhoz."