"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
A magyar válogatott keret VÉGH Zoltán (MTK Budapest), FÜLÖP Márton (Tottenham Hotspur) - kapusok; BODNÁR László (Red Bull Salzburg), JUHÁSZ Roland (RSC Anderlecht), VANCZÁK Vilmos (K. Sint-Truiden), BALOGH Béla (MTK Budapest), RODENBÜCHER István (MTK Budapest), BODOR Boldizsár (Roda JC) - védők; SÁNDOR György (Újpest FC), TÓTH Balázs (Kayseri Erciyesspor), VASS Ádám (Stoke City), TŐZSÉR Dániel (AEK Athén), HUSZTI Szabolcs (SV Hannover 96), BORI Gábor (MTK Budapest), HORVÁTH András (FC Sopron), FILKOR Attila (FC Internazionale Milano), HAJNAL Tamás (1. FC Kaiserslautern) - középpályások; HREPKA Ádám (MTK Budapest), KANTA József (MTK Budapest), GERA Zoltán (West Bromwich Albion), TORGHELLE Sándor (PAOK FC), PRISKIN Tamás (Watford FC), NÉMETH Krisztián (MTK Budapest), FARKAS Balázs (Dinamo Kijev) - támadók.
Biztonsági tartalékok: KEMENES Szabolcs (Ferencváros), RABÓCZKI Balázs (FC Sopron), VASKÓ Tamás (Újpest FC), LACZKÓ Zsolt (Ferencváros), VADÓCZ Krisztián (AJ Auxerre), TISZA Tibor (Újpest FC), RAJCZI Péter (Újpest FC).
Így legyen ötösöm a lottón. Amint kinevezték várhidit beírtam ide, hogy lányának vőlegénye Sándor Gy. benne lesz a keretben....
Vicc, hogy Kemenes neve is felmerült, a két felnőtt meccsel rendelkező Farkasról már nem is beszélek...
A magyar válogatott keret VÉGH Zoltán (MTK Budapest), FÜLÖP Márton (Tottenham Hotspur) - kapusok; BODNÁR László (Red Bull Salzburg), JUHÁSZ Roland (RSC Anderlecht), VANCZÁK Vilmos (K. Sint-Truiden), BALOGH Béla (MTK Budapest), RODENBÜCHER István (MTK Budapest), BODOR Boldizsár (Roda JC) - védők; SÁNDOR György (Újpest FC), TÓTH Balázs (Kayseri Erciyesspor), VASS Ádám (Stoke City), TŐZSÉR Dániel (AEK Athén), HUSZTI Szabolcs (SV Hannover 96), BORI Gábor (MTK Budapest), HORVÁTH András (FC Sopron), FILKOR Attila (FC Internazionale Milano), HAJNAL Tamás (1. FC Kaiserslautern) - középpályások; HREPKA Ádám (MTK Budapest), KANTA József (MTK Budapest), GERA Zoltán (West Bromwich Albion), TORGHELLE Sándor (PAOK FC), PRISKIN Tamás (Watford FC), NÉMETH Krisztián (MTK Budapest), FARKAS Balázs (Dinamo Kijev) - támadók.
Biztonsági tartalékok: KEMENES Szabolcs (Ferencváros), RABÓCZKI Balázs (FC Sopron), VASKÓ Tamás (Újpest FC), LACZKÓ Zsolt (Ferencváros), VADÓCZ Krisztián (AJ Auxerre), TISZA Tibor (Újpest FC), RAJCZI Péter (Újpest FC).
igen, mindig csak egy gólon múlt, de lehet a várszegi azért hagyta a gecibe, mert látta, hogy mindig ki fogunk szopni , pontosan azért, mert annyira szar a bajnokság, hogy nincsnek az ilyen szituációkra felkészítve a játékosok.
ha két évvel később van az anderlecht elleni meccs, kuntics se rakja be az egyetlen ziccert. beszürkült itt mindenki, vágner, penksa,
Meg a Koppenhágát is majdnem, meg a Splitet is majdnem, és a Stuttgart is épphogy megúszta.
Ha ezeket a majdnemeket palackozni lehetne, milliomosok lennénk.
De komolyra fordítva: ha azon a bizonyos MTK-Rosenborgon nem megy el az áram, ott bizony legalább 2 góllal győz az MTK. El kell ismerni, nagyon jól nyomták.
nekem fogalmam sincs hogy akart e, de magyar szinten jó nevű játékosokat kapart össze. ha idehozott volna egy két középszintű nyugat európai labdarúgót az se lett volna biztosíték. sőt.
miután behalt a cégeinek egy része, én megértem hogy nemsok kedve volt a sportba invesztálni.
Nem akart komolyan ideinvesztálni, talán csak a legelején.
Utána kiszállt minden sportérdekeltségéből. Mert azt ugye nem gondoljuk komolyan, hogy a BL-döntős Fotex Veszprém nem volt neki megfelelő. MTK-t is csak zsebből tartja el pár millerrel.
Utólag talán a szurkolók is belátják, óriási felelőtlenség, talán megbocsáthatatlan ostobaság volt Várszegi Gábort kiebrudalni, meglehet, az ő támogatása mellett ma a Bajnokok Ligájában szerepelne a csapat
Várszeginek hányszor is lett volna lehetősége a BL-be juttatni a csapatait?
Háromszor? Négyszer?
Egyszer sem sikerült, mert nem akart kockáztatni 10 Ft-ot sem.
Teszem azt, leigazolt volna 2-3 - éppen csapat nélküli - komoly játékost Nyugatról, fél + 1 éves szerződéssel, jó fizetéssel, közvetlenül a bajnoki cím után.
Aztán egész nyáron a BL-re gyúrni és hajrá.
Mert az nyilvánvaló hogy a "hazai termésből" válogatva soha a büdös életben sem sikerül.
Egyébként meg a tegnapi nyomtatott ns.-ben csak a mi meccsünkről nem volt beharangozó. Volt egy Gellei interjú,ami nem a kupameccsről szólt mellette minden meccsről az összeállítások, kezdési időpont, kivéve a mi meccsünket...
Én annyiban tudok segíteni, hogy van egy ismerősöm, aki oszt.vezető főorvos egy kórházban. Fel tudom hívni, hogy bizonyos dolgokhoz hozzá tudunk-e jutni az általad írt árnál olcsóbban.
Az anyagi része most nekem sem működik, másfél hónapon belül itt a trónörökös!
Üdv mindenkinek!! Remélem aki ide írkál mindenki jön a meccsekre a hétvégén és utána is! NAGYON KELL A CSAPATNAK! FELKERESEK MINDEN B*ZI NETES PORTÁLT AHOL FRADISTÁK VANNAK, hogy necsak szóban legyenek azok hanem tolják már ki a pofájukat az űllői útra! Én ott leszek az L szektorban remélem ti is! HAJRÁ FRADI!
Nem tom ki h van vele, sztem tnap a gól előtt 10 percig és utána régen nem tapasztalt hangulat uralkodott a Szentélyben! Ekkora gól utáni eufóriát régen éreztem!
Továbbra is tartom magam ahhoz, h aki nem jár meccsre az kapja be. Akinek nem inge...
Szükség lenne mindenkire, dehát ez Magyarország. Mit is várhatnánk a sok közönyös embertől?