Keresés

Részletes keresés

pranzo Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286910

A Fradi kisemmizett, tönkretett, elszegényedett klub lett

igen, tett róla a rendszer

tett róla a tőke

valljuk be volt idő, amikor mindegy ki a vezetője a Fradinak így vagy úgy mindenképpen tönkreteszik

Előzmény: Száz győzelmet aratott (286859)
3E Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286909
a sok ingyenélő kiment shoppingolni
mint a régi új komcsi rendszerben

no EB 4 Hungary
Előzmény: takacsi (286906)
Vasi Kutya Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286908
Cardiff-ban. :)))
Előzmény: takacsi (286906)
VVL Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286907
Szerintem jól kijönnek majd, mindkettő nagyon egyenes ember. Ami aggaszt, hogy szerintem a teljesen futball antitalentum Horváth kezdő lesz Zorannál.
Előzmény: Fradibajnok29 (286904)
takacsi Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286906
NO 2012!

"Mintegy 90 tagú küldöttségünk" van Cardyd-ban.
Az olaszokét viszont pontosan tudja az MLSZ: 31 tagú az olasz küldöttség.

RAMBO Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286905
Atyaég.... aki ezt írta, annak sürgős agyátömlesztésre van szüksége.

Szerintem minden befektető arra vár, hogy menjen végre csődbe a Fradi, mert akkor minden kötelezettséget és követelést számba lehet venni, és legalább tisztán látható lesz a klub helyzete. Ma akkora ott a káosz, hogy minden megmentőjelölt fejvesztve menekül.
Előzmény: sitting target (286898)
Fradibajnok29 Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286904
Kíváncsi leszek,az öregek főleg Tököli,hogyan jön ki majd Zorannal...
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286903
Megfelelő ember a megfelelő feladatra...
Előzmény: VVL (286901)
profikám2007 Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286902

A "Donok" szintjéhez nem volt elég "tiszta", de a Kápóknak jó, és tudod, "családban" maradt.

Előzmény: VVL (286901)
VVL Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286901

Demcsák tartja az eb prezentációt.

Röhej...

FORZA ITALIA!!!!!

Fatboy Slim Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286900

Egyetértek. BEcsületes palinak tartom

Előzmény: tarejos (286895)
profikám2007 Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286899

Az eredeti forrás, foci 24!

Előzmény: sitting target (286898)
sitting target Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286898

A "reformpolitika" buktatta meg Gelleit...

Lipcsei a könnyeivel küszködött

A befektetőjelöltek - legyen az a Wallis, vagy bármelyik más baloldali cégcsoport - nem szerette volna, ha a nemzeti oldalon elkötelezett Gellei veretlenül bajnokságot nyerve vezeti vissza az élvonalba a Fradit. A klub hajdani párttitkára és KISZ vezetője, Vincze Géza, néhány hete az Üllői úton jelezte: „nem jön ide a befektető, ha ez a jobboldali…”

Már hetek óta rebesgették, hogy meg vannak számlálva Gellei Imre napjai a Ferencvárosnál, és szombaton, az első bajnoki vereség (FTC-Kecskemét 1-3) után el is jött a búcsú ideje. Már sokan vártak erre. Az Üllői úti emeleteken is. Részletkérdés, hogy a tréner maga nyújtotta be a lemondását, ugyanis megbízható információnk szerint a ferencvárosi elöljárók két hónapja már erőteljesen az utódot keresték. Ennek persze bőven akadnak politikai okai is. Nevezetesen, hogy a befektetőjelöltek - legyen az a Wallis, vagy bármelyik más baloldali cégcsoport - nem szerette volna, ha a nemzeti oldalon elkötelezett Gellei veretlenül bajnokságot nyerve vezeti vissza az élvonalba a Fradit. Bizony, a tavaszi gyengélkedést látva sokan nem tartják elképzelhetetlennek, hogy néhány játékost lelkileg és materiálisan is presszionáltak, hogy amennyiben Gellei marad az edző, a befektetőjelöltek meggondolhatják magukat. Ezek után elképzelhető, hogy Gellei mester sorsa akkor pecsételődött meg végleg, amikor az Orbán Viktor által alapított felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szakmai kuratóriumában szerepet vállalt.  Akik jelen voltak a Kecskemét elleni bajnokin, állítják, Gellei Imre megkönnyebbült a lemondását követően, hiszen már hatalmas nyomás nehezedett rá. A pénteki tréning előtt például néhány szurkoló három játékost verbálisan felelősségre vont a gyenge tavaszi játék miatt. Köztük volt Bognár Zsolt, aki ugyan a jobbak közé tartozott ősszel és a tavaszi gyengélkedéskor is, ám állítólag a drukkerek nehezményezték, hogy a jobbhátvéd az orosházi bajnoki találkozón nem éppen barátian reagált az ultrák kritikáira.
A játékosok egyébként majdhogynem megsiratták a szakvezető távozását, noha, azért a csapathoz közelállók szerint néhány labdarúgónak jelezhették, ne nagyon ragaszkodjanak "Geláshoz", mert a jövőben úgysem ő lesz az edző. A befektetőjelöltek - ez ügyben továbbra is az egyértelműen a baloldalhoz sorolható Wallist emlegetik első helyen - nem szeretnék, ha a kettős állampolgárságtól kezdve számos nemzeti sorskérdésekben nyíltan kiálló egykori szövetségi kapitány vezetné a legnépszerűbb magyar klubcsapatot. Sokáig azonban nem lehetett mit tenni, mivel bukdácsolt ugyan a Fradi, veretlen együttes edzőjét azonban még a természeti népek bajnokságában sem divat kirugdosni.
Markáns jelnek tekinthető, hogy a Ferencváros hajdani párttitkára és KISZ vezetője, nem mellékesen a klub korábbi utánpótlás vezetője, 1984-ben a csapat vezetőedzője, Vincze Géza, néhány hete az Üllői úton az egyik jelenlegi beosztottnak jelezte, nem jön ide a befektető, ha ez a jobboldali vezetés marad döntési helyzetben. A jelek szerint a baloldali ihletettségű Vincze nem a vezetőségre gondolt ez ügyben.
Vitathatatlan, a siker - legalábbis időleges - nyugalmat hoz mindenkor. A Manchester United -nél például hetekig tüntettek a szurkolók a Glazer klán érkezésékor, a Roma 7-1-es elgázolásakor azonban ki beszélt az akkori ellenszenvről. Ugyanakkor, mivel Magyarországon élünk, a Fradit illetően adódik a kérdés: a leendő utód - a nagy esélyes Zoran Kuntics, vagy más - sorsa azon múlik, hogy a mennyire idomul az aktuális politikai kurzushoz?
Azt meg senki sem gondolhatja komolyan, hogy az ősszel gyakran remeklő, az NB I-es klubokat is megleckéztető Ferencváros játékosai tavaszra elfelejtettek futballozni. Ez a csapat mai is élvonalbeli szintű. Csak éppen a labdarúgókat morálisan és anyagilag is megzsarolhatták. Sikeresen lezüllesztették az ország legkedveltebb egyesületét. Az elmúlt időszakban több rózsaszín inges, fehér hegyes lakkcipős újgazdagot látni az Üllői úti stadionban, akikről nehéz elképzelni, hogy a Fradi megmentésén fáradoznának. Parvenü stílusuk ellenére is "éhesnek" tűnnek ezek az alakok, nem véletlen, hogy az ingatlan spekuláció fél éve visszatérő téma az FTC-nél.
Ezek után joggal mondhatják - amit különben rég óta sokan hangoztatnak - túszul ejtették Magyarország közkedvelt csapatát. De ki lesz a hős felszabadító?

www.gondola.hu
tarejos Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286897
:-)
Előzmény: Törölt nick (286896)
tarejos Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286895
Ezt írtam az este (éjjel) én is. Márminthogy a köv. TV-s meccsen elővenni ezt a drapit és megköszönni neki azt, amit tett a Fradiért "külsősként". (Szememben most már Ő is Fradista!!!)
Azt, amit sok magát korábban Fradistának valló soha meg nem tett volna.

Külsősként elvállalt egy eléggé sz..nak tűnő munkát, amit tisztességgel csinált.
A legnagyobb bajban kitartott a Fradi mellett.
Hogy most itt tartunk, nyilván neki is van szerepe, viszont tudta, mikor és mi módon kell felállnia. Azt is tisztességgel tette.

Részemről a legmélyebb tisztelet az Övé!
Előzmény: Fatboy Slim (286894)
Fatboy Slim Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286894

Ezt elfelejtettük:

GELLEI, KÖSZÖNJÜK!!!

Visszavárunk szeretettel.

IVÓ Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286893
Bár ez egy lényegtelen kérdés, és nem is igazán tudom követni, de az egyik haverom, aki vegyesházasságban született, kettős állampolgár. Ugyanakkor az is igaz, hogy német nemzetiségű édesanyja nem lehetett az.
Előzmény: HORI (286781)
profikám2007 Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286892

Vasárnap reggel, a világszégyen után, nekem azt a nemzetietlent kellett árulnom,

amiben ez a GYALÁZAT benne volt. 5900-néző, még volt 5900-néző mindig!

Pedig egyesek (tisztelet a kivételnek) hatalmas munkát végeznek, már hosszu

évek óta, hogy még ennyien se legyünk, és LESZAROM a sok JÚDÁS picsanyaló

írásait, meg a sok KUTYA csaholó vélemény megnyilatkozásait, én nem maszopos

idióta vagyok, én a szememnek hiszek. 1984- augusztusa óta mindenhol ott voltam

fizikailag, de 1971-óta egy kis Hajdúsági tanyasi lurkó korom óta a Fradival keltem,

és velük feküdtem, a HŐSEIMMEL, a népmesei legkisseb fiúval, aki elment messzi

idegenbe, és értem is megküzdött a legnagyobb elenféllel is. Könyvet tudnék írni

arról, hogy engem, a vidéki prosztót, hogyan emelt magához a FERENCVÁROS,

hogyan, milyen érzésekkel kértem NYILTÓL az első aláírást, milyen jól esett ZSIGA

első előre köszönése, ugy, hogy más nem is állt mellettem. Hogyan kezdte JÓzsa

MIKI, már NYil idelyében azzal az edzést, hogy kirúgta nekem a labdát, én pedig

vissza, hogy hozzám, a gettólakó senkihez hogyan jött ki a NYIL az edzések alatt

beszélgetni, és őszintén érdeklődni felőlem, egy szurkoló felől, hogy edzés után

a Bánki Dodi hogyan hívott meg egy egy kólára, és hogyan láttak el tisztelet

jegyekkel külföldi meccsek előtt, hogy azok eladásából el tudjak buszozni utánnuk

a világvégére is, hát nekem NE MERÉSZELJEN SENKI ÖSSZEESKÜVÉSELMÉLETRŐL

BESZÉLNI, mert én mindent láttam, de sohasem tudtam használni, "csak" végtel-

lenül ragaszkodni, és szeretni! Érdekel ez valakit? Érdekel az valakit, hogy

vasárnap reggel, jöttek az idős, középkoru,és fiatalabb vevőim, BARÁTAIM és

látni őket, hogy hogyan élik meg ezt a szörnyüséget. A 81.-éves Lajosbátyám

aki MINDENT látott, azzal a N.Gáborral aki még a halott apjának is kiváltotta

a tagságit, mert az életében nem lehetett neki, látni ezeket az egyébként

tisztességes, becsületes családos embereket másnaposan látni de.-9-kor,

és sirni zokogni a Ferencváros miatt,áááááááááááááááááááááááááááááá

Szégyelje magát aki ott van tehetne, és mégsem tesz semmit, most nem írom

tovább, mert napokig tudnám, és már lehet ezt is unjátok. HAJRÁ FRADI!

Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286891
Öreg, pont olyan vagy, mint a dózsások.
Ők egész évben "ződsportoznak", azután amikor Tóth Norbit pontozással kihozzák a szezon játékosának, egyből mértékadó sportnapilapnak nyilvánítják.

Nemzeti Sport = Blikk. Bulvár a köbön.
Előzmény: Száz győzelmet aratott (286859)
dirty Sanchez Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286890

sinkovics parasztnak nem tűnt fel, hogy a házon belül ajánlgatott kis Flóri lemondott?

Egy kis pöcs vasas szurkoló, de a lényeg, hogy a Fradi topik miskolci parasztja kajálja a dumáját.

3E Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286888
"A lélektelen játék láttán az edzô, Gellei Imre segítôjével, ifjabb Albert Flóriánnal egyetemben lemondott.
– Döntésem végleges – mondta a kisebbik Flóri, majd megjegyezte: valakinek még le kellett volna mondania! "

kire gondolhatot a kis flóri?
remelem nem a dzs re, mert ő nem jatszik a csapatban, nem késziti fel a jatekosokat, sőt meg nem is gyurja le őket meccs elott....
csak fizetést ad...
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286887
Te szellemileg impotens.
Előzmény: Száz győzelmet aratott (286869)
david1999 Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286886

Tepszicset felkérték tiszteletbeli elnöknek, Ő meg elvállalta. Más dolga nincs, ott nem fog partizánkodni.

A Dalnoki akadémia csak azért jött létre (tavaly nyáron) mert a Fradinál nagyon pöcsfejek az utánpótlásvezetők. Ha azt az edzőt hagyták volna, hogy csinálja a dolgát és még esetleg hajlandóak lettek volna együtt működni vele (!!!) akkor többi fiatalabb csapatnál követendő példa lehetett volna. De ez a csapat sikereire csak féltékenység és áskálódás lett. Az edző pedig a kiskrapekokkal 2 hete végleg elment a Fradiból.

Előzmény: VVL (286875)
Apus Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286885
Szerinted idegesek?
Előzmény: VVL (286879)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286884
Kunticséknak adjuk meg az esélyt, remélem élni is fognak vele.
Ha véletlenül nem jutnánk fel, óriási földindulás lesz ígyis-úgyis.
Előzmény: tankcsapda1 (286881)
VVL Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286883
Az újpalotai újságban van egy írás a Dalnoki akadémiáról. Ott arról írnak, hogy a környékbeli csapatoknak is (Vasas, Újpest, Reac) termelnek majd tehetségeket
Előzmény: Kcsita (286880)
Kcsita Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286882
Ma délelőtt 9:30-tól. Akkor lesz az első találkozás a csapattal Zorannak.
Előzmény: tankcsapda1 (286881)
tankcsapda1 Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286881
hihetetlen a pali nem? vinnyogva zsidózza a nemzetisportot, pár nap mulva tövig szopja a sinkovicsot. nevetséges, komolyan.
kunticsnak én nagyon örülök. mikor van ma és holnap edzés? tudja valaki pontosan?
Előzmény: dirty Sanchez (286878)
Kcsita Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286880
No, igen. Dalnoki Jenő Labdarúgó Akadémia és a későbbiekben létrejövő Albert Flórián Futball akadémia. Vagy nem is fog létrejönni?

Mi megy itt a háttérben? Mi a tét?
Előzmény: VVL (286875)
VVL Creative Commons License 2007.04.17 0 0 286879

Itt meg valaki ma agyvérzésben hal meg Bene miatt...

http://forum.ujpestfc.hu/viewtopic.php?t=562

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!