"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Olvasgatom Rieb nyilatkozatát, amely szerint az angolok/skótok azonnal bajnoki címet várnának el. Korábban ellenben azt mondta, nem kizáró ok az nb2 sem.
Háááát, lehet hogy én nem értek valamit, de az nb2-ből viszonylag nehéz lesz megcélozni a BL-főtáblát.
abszolut igaz, tok szanalmas. azt nem ertem h peldaul az a faszkalap tornyi es tarsai tovabbra is ucsoroghetnek E-on feliratos ingben, de a hattertablarol meg vegyuk le a hirdetest, hihetetlen gaz. (nem szeretek kulfoldi tapasztalatokkal naon okosokodni, de Angliaban a fo csatornakon a filmek alatt nemhogy karika nincs a kepernyon, de meg a tv logoja sem, nem is beszelve az elore reklamozott szaros showmusorok visszaszamlalos hirdeteseirol a jobbfelsoben. itt mintha dvdt neznel azt jolvan, na de ez off, sorry)
Szerződést bontott Matthäusszal a Salzburg június 12. kedd 17:55 [MTI] Szerződést bontott Lothar Matthäusszal az osztrák bajnok Red Bull Salzburg labdarúgócsapatának vezetősége.
Az egyesület irányítói azzal indokolták a lépést, hogy "a felfogásbeli különbségek miatt a további közös, hosszú távú munka lehetetlenné vált".
Gondolom, hogy nem azon múlik a Ferencváros név használata hogy Te mit szeretnél. Úgy látszik csak Téged zavar.Többet jártam a Fradi mérkőzéseire még külföldre, is mint bárki. Szüleim nagyszüleim gyerekeim is fradisták. Aki használja a számítógépet, az tudja, hogy a kisbetű nem azt jelenti, mint ha levelet írnál. Ezzel nem szeretném a Ferencvárost megsérteni, mivel Simon Tibor is igazi barátja volt a családnak. Nem nekem kellene ezt írnod, mivel én kevesebbet ártok a Ferencvárosnak, mint akik szét akarják szedni, játékosok eladása, pálya megszüntetése és sorolhatnám tovább.
Beszarok a vasas topicon. elöször felháborodik az egyik csóka, hogy miért nem a jobbik kieső marad bent visszalépés esetén (mondván a Fradit akarják segíteni), majd amikor elmagyarázzák neki a szabályt kijelenti, hogy reméli idén lesz ilyenre szükség. A tavalyi dolgok után én most igen nagy kussban lennék a helyében....
elnézésedet kell kérnem, mert hibáztam a fasszopó jelző használata valóban helytelen volt ezne jelzőt már egy pest közeli csapat korábban levédette magára mea culpa mégegyszer
Kuntics nyilatkozta a minap: "Én még ilyet nem tapasztaltam,ez a srác minden meccs után megköszöni hogy lehetőséget kapott"!
Gondolom Ő MÉG SZERET FOCIZNI! Ellentétbe a sok pénzhajhász magyar szerencsétlennel!Ők csak akkor futnak ha feljelenteni kell...... Jeremias Buz még igazán azt sem tudja, hogy mit jelent a Fradizmus, de a szívét-lelkét kiteszi. Vicc, hogy egy "idegenről" kell(ene) példát vennie a saját nevelésű játékosaink jó részének... Tisztelet egy-két kivételnek.