"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Ha nekem meccs előtt bemondják, h nem szidhatok nem tom milyen vezetőket, meg szervezeteket -pontosan nem emlékszem a meghatározásra, de az volt a lényege, h hagyjuk kistelekit meg az mlszt-, akkor csak azért is KISTELEKI BASZD MEG AZ ANYÁDAT!!! Nyugodtan ki is tilthatnak örökre.. Egyébként voltak is ma összeszólalkozások, még nem olvastam végig vissza, biztos leírták már páran.
Csank: Köszönöm a szurkolóknak, hogy végig türelmesek voltak [2007-08-11 21:34] Csank János győzelemmel debütált, így érthető módon elégedett volt a mérkőzés után. -100% Fradi- - Ellenfelünk rendkívül szervezetten játszott, jól alkalmazta az emberfogást és a területvédekezést is - mondta Csank. - Voltak helyzeteink korábban is, de az utolsó pillanatban mindig hibáztunk. Az az igazság, hogy az alapcsapatból még több ember hiányzik, az újonnan érkezettek közül pedig még nincs mindenki megfelelő erőnléti állapotban. Horváth Péter enyhe agyrázkódást szenvedett és felrepedt a fejbőre, valószínűleg Kazincbarcikán nem számíthatok rá. Nagyon jó hangulatú mérkőzés volt, külön köszönet a szurkolóknak, hogy végig türelmesek voltak a csapathoz.
Rácz László a BKV Előre vezetőedzője a vereség ellenére nem volt szomorú. - Nagy élmény volt számomra, hogy edzőként szerepelhettem az Üllői úti stadionban - mondta Rácz. - A csapat nagyrészt megvalósította azt, amit kértem, kár, hogy a végén nem koncentráltunk megfelelően. Emelt fővel jöhettünk le a pályáról, hiszen végig partiban maradtunk a Ferencvárossal, elöl ugyan nem voltunk túl hatékonyak, mivel ellenfelünk ránk erőltette a játékát.
De, hogy nem csak a sarokból jött az tuti. A 4-5-ben is ment, a túloldalon is, sarokban, 7-esben. És pont azok üvöltötték akik, az elején tiltakoztak. Bár az igaz, hogy ez a lefújás után volt már.
reméljük hamar rájön, hogy ez nem megy igaz lehet arra gondolt, így nem kell a Petinek futnia miközben ha a középpályán van, akkor azért illik futni is
Ezt se értem.... edzőmeccseke azt hittem végre a helyére kerül a Peti a csatárok mögé. Gellei bettette a védelembe, Csank most meg centert játszat vele.......
Összességében amilyen körülmények közepette várta mindenki ezt a meccset túl vagyunk rajta, ez a lényeg.
Emlékezzen mindenki a tavalyi rajtra.
Meg van a három pont, sokat még nem lehet értékelni, talán majd a következő két-három mérkőzés után.
A vadász egyébként két meccses türelmi időt kért, ez nem sok, adjuk meg neki.