"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
kiszámoltam:), ha (csak akkor) legyőzzük a Kecskemétet (nem hiszem...) akkor a hátralévő 5 meccsből vagy 3 döntetlen kellene játszania Kmétnek, vagy 2-szer kikapnia, miközben mi hozzuk a meccseinket...( s még ott van a Szolnok is)
nem értem, hogy miért nem Bartha kezd Ndjodo helyén. az egy dolog, hogy a feka gólerős meg minden, de Bartha azért futballistának készül már egy ideje, nem csak kikötött egy játékosokra halászó csapatnál.
Neki volt a legnehezebb. Félóránként egyszer ment labda a kapuja felé, de akkor résen kellett lennie nagyon. Ez a kapusok átka, nem hibázhatnak, főleg ha egy ilyen csapat játszik vele azonos mezben...
Ha egy mezőnyjátékos 70 percig alszik és utána szerez egy (vagy kettő...) gólt, akkor az rendben van, ő megtette a magáét.
mai teljesítménye miatt csak dícsérni tudom a kapusunkat, mert több esetben is egyedül vezette rá a labdát valamenylik mezőkövesdi, de ő mindig hárítani tudott.
A 70.percig semmit nem csinált a csapat, leszámítva hogy Jojó pontosan a kapusba fejelt egy kihagyhatatlan beadást, az ellentámadásból meg majdnem gólt kaptunk (köszönet Zarzynak hogy mégsem)
Bartha és Lisztes beállása után kezdtünk el játszani valamit ami foci-szerű volt (nem csoda, mert ők még tudnak is valamit a labdával) de tegyük hozzá hogy ez időben pontosan egybeesett a Mezőkövesd amatőrjeinek (nem sértésként írom...) kifáradásával.
akkor azt rosszul láttam, de gratula Szalainak! jó volt látni, amikor Lipcsei kiszólt a 2. gólja után a helyi jobbágyoknak, akik ugattak hogy "Ezért nem hagyom abba!" :))