"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Egyébként miből állt volna idehozni ezt a Montvait. Tuti nem sztárgázsiért játszik. S akkor legalább lett volna idén egy csatárunk. Ráadásul, ha jól emlékszem VVL azt mondta, hogy Fradista.
Lamine jó volt,de nem volt baloldal. :) Őőőő hol is játszott ez az ember?
Most nagyon erősen megfogalmazódott bennem,hogy idén(tavasz) nekem ennyi volt,köszönöm (a sz.art köszönöm). Idejön egy csapat Krumliföldéről és mi meg bámulunk magunk elé a meccsek végén, hogy örömükben ők ugrálnak, mert nyertek... Még talán soha nem éreztem ilyet,mint most sorozatosan. Jövőre vajon a Makó lesz majd a listavezető? Vagy a Tuzsér? 100év nibuszát sikerül semmissé tennünk. Persze tudom azt is,hogy magunktól nem jutottunk volna ide SOHA, de az amit művelünk már oltári égés, nem is lehet szavakkal leírni. Szégyen ez a csapat, azzal a pár hülyegyerekkel együtt.
Haver! Miket írkálsz? Majd jön a Valaki és megmondja (jol), hogy a becsapott szurkernek mindenhez joga van. (remélem tudok majd némelyiknek banánt dobálni a kerítésen át. itt kőhidán)
Kószó Balázs, a KTE remek teljesítményt nyújtó fiatal labdarúgója érdekes pillanatokat élhetett át a mérkőzés után, hiszen azok után, hogy éveket húzott le a Ferencváros utánpótlás-csapataiban, a zöld-fehérek drukkerei most gyakorlatilag lekergették a pályáról.
hehe Egyik barátom szerint szezononként max. 5 ilyen hajtós meccs van az elsőosztályban. (ilyen régen láttam nb1-es meccset???) Jah, és azt is mondta, hogy a 92-es bajnokcsapat MA szarrá verné a mostanit. 15 év korfórral. És, hogy örüljünk az eredménynek, mert csak így van esély a megújulásra, hisz ha ezek felkapaszkodtak volna valami csoda folytán, akkor ki nem rúgná őket senki. Meg hogy minden Fradista elmebeteg, mert képes kitartani és reménykedni.
Nekem már 1 régi gyalogos(motoros azért túlzás a sebességük alapján) is pontosan 1-el lesz több az elfogadhatónál. Ezek egyszerűen alkalmatlanok a futballra.Valaki azért mert öreg,valaki azért,mert már így is született.
Én a két kezem összetenném ha csak Lisztes, Simon, Szabics szintű tehetségek rohangálnának a pályán (fénykorukra gondolok)...bl elődöntőre nem lesz esélyünk soha az életbe, kicsit több realitást...
Kicsit túlzás talán, hogy jól játszottunk. Tény, hogy lelkesebbek és néha összeszedettebbek is voltunk. Viszont védekezésben látványosan bizonytalanok, lassúak , darabosak vagyunk. Ezt már látja minden edző még a zs ligában is. Mivel csatárunk egy szál sincs, így a meccsenkét kapott 2 gól eldönti az esélyeket. Egy jó csatársorral, támadófocival ,5-6 gólt nyomva nem számítana a béna védelem. De így...