"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
A tv-közvetítés gyönygyszeme, amikor felsorolták a hajdani Stadler FC legendás játékosait. Dragóner, Nicsenko, Nagy Norbi, Jeremejev, Hleba, és a sikeredző Sándor István.
kb ennyire érdekes mérkőzés.
Beszéltem az illetékesekkel, akik nem szereti s sört, annak bor jár.
Vezetünk kettővel, a berényiek a seggükön veszik a levegőt, sorra fexenek le görcs miatt. Itt lenne a lehetőség és az ideje, hogy jöjjenek a 10 évesek.
a McCabe-pénzekből a törlesztések után 600 millió marad majd a KLUBNÁL, ami még akár igaz is lehet. a kiváló kommentátor szerint majd ebből a 600-ból milyen jól bevásárolhatunk.
ahhoz képest, hogy ennek a pénznek 0 köze lesz a futball Zrt-hez, amit majd az angol menedzsel a saját pénzével...
Én nem csodálkozok,mert a magyar futballisták 99%-a pénzéhes,akaratgyenge kurva. De legalább az idehozott külföldiek tudjanak valamit,béna futballistákkal tele a padlás meg az utánpótlás. Az utolsó mondatodhoz meg csak kapcsolódni tudok,reménykedek erősen én is a szétkergetésben.