"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Bocs, bocs! Félreérthető voltam. "Fradista vezető nem tett volna ilyet...."
Így helyes. Nehogy Igorra bármiféle folt vetüljön.... De látom, a szokásos hülyeség. Látják a felháborodást, aztán megváltoztatják a hülye döntésüket. Ettől még igaz, hogy egy Fradista vezető nem tett volna ilyet Szkukalekkel egy nappal az átigazolások vége előtt...
Nézze csak a meg a Fradit: a Kecskemét és a REAC elleni Ligakupa-meccs azt mondatja velem, az Üllői útra hamarosan visszatérnek majd a nézők, és nem azért, mert szemkápráztatóan trükkös lesz a játék, hanem azért, mert ez a csapat garantáltan őrületes tempóban darál, sprintel fel-le másfél órán át, és ezzel a ritmussal senki sem tudja majd feltartóztatni a zöld-fehéreket.
Off: Nem volt semmi amit tegnap a soproni kosarascsajok véghezvittek:) ( Tudod, írtam régebben, hogy mióta nincs Fradi kosár Őket kedvelem.) Láttad a meccset Kripo?
Megint nagyszerű meccset játszottunk az Aramissal. Tavaly ugye idegenben az utolsó pillanatokban lőtt góllal nyertünk 3-2-re, most hasonló szituban mentettük meg az 1 pontot. (3-3). A kupa első meccsén szintén 3-3 lett.
Érdekes meccs lesz a budafoki visszavágó is márciusban!
Remélem addig Bita Laci most eltört keze is helyrejön annyira, hogy tud játszani!
"Colorspectrum Aramis - FTC 3-3 (2-1)
A harmadik percben Kovács Norbert révén a vendégcsapat jutott előnyhöz. Öt percnyi játék után Szűcs Richárd egyenlített. A tizennegyedik percben Frank Tamás játékosedző gólja után már Aramis előnyt mutatott az eredményjelző.
A második játékrészt is a vendégek kezdték eredményesebben. A válogatott Temesi Norbert szerzett gólt. A következő negyedórában nem sikerült egyik csapatnak sem túljárni az ellenfele kapusának eszén. A 36. percben újra Frank Tamás talált a kapuba, s már-már úgy tűnt sikerül a hazaiaknak otthon tartani a három pontot. A vendégek ezt nem így gondolták, s akitől a legkevésbé várhatták a gólt, az FTC kapusa Tóth Gyula szerezte azt a 40. percben.
Frank Tamás (Colorspectrum Aramis): - Az ellenfél két szerencsés gólt rúgott, de úgy érzem nem érdemeltünk ma győzelmet. Az első félidőben nem játszottunk eléggé éberen. A második félidőben felpörögtünk és kicsit jobbá is vált a mérkőzés, de ettől függetlenül reálisnak tartom a döntetlent.
Fogarasi Csaba (FTC): - A múlt heti Cső-Montage elleni meccsünk vereséggel végződött, de egész héten készültünk az Aramis elleni mérkőzésre. A meccs vége ugyan 3:3 lett, de abból mi igazán egyet lőttünk, a másik kettőt a szerencse hozta össze. Így egy pontot el tudtunk vinni innen."
az a gondom ezzel az allittassal hogy valetlenul vagy szandekosan de nagyon ketertelmu. ... a/ Igor tett valamit amit Fradistanak nem illik b/Olyan emberek dontottek velhetoleg rosszul a sorsa felett akik nem Fradistak.
Tobb lehetoseg nem jut az eszembe de eleve ez a 2 is elegge nagy felreertesekre ad okot.
Magyar érdekeltségű meccsek élő eredményei (live score) egy helyről hozzáférhetők.
Melyik TV közvetíti a fiúkat?
Friss hírek, videók!
Hétvégén is: www.magyarvilag.info.hu
Igort sajnálom,igaz nem a jövő embere, de rengeteget küzdött (igaz meccsenként csinált egy-egy hajmeresztő hibát amiből gólhelyzet alakult ki) nem hiszem, hogy legalább a cserepadon ne lenne neki helye..
> Nyáron valószínűleg bővítik az uszodát, így 1000 fő befogadására lesz alkalmas. Nem lenne rossz :) <
Én is olvastam az örök optimista Riebet. Nem értem, hogy arra miért nem fordít energiát, hogy ne ütközzön állandóan a hazai pólómeccs más szakosztályunk meccsével!
Csak azt nem vágom, hogy abba a mini uszodába, hova akar 1000 embert bezsúfolni? Mind a 4 oldalon lelátók lennének??
Az a furcsa, hogy még azt is jobban megérteném, ha Lipcseinek köszönik meg a játékot. Péter már évek óta nem nagyon fut, ezért nem lenne csoda, ha nem férne bele az angolok elképzelésébe. (Ha okos lenne, akkor már rég megpályázta volna a pályaedzőséget.)
Ellenben Szkuki! Aki mindig igazi fradistaként viselkedett (a legnehezebb szituban is) és a belét kihajtotta. Ez pedig nagyon is beleillett az angol stílusba.
De, ha ezeket a dolgokat el is felejtem, nem elegáns dologog senkit kirakni 1 nappal az átigazolási szezon vége előtt. Legalább szóltak volna neki hetekkel ezelőtt...
az biztos h engem is sokkal kevesebb erzelem kot ehhez a csapathoz. a tavalyihoz meg a tavalyelottihez viszont annyira eros, hogy sok sok meccsen mind1 szalig meg tudtam volna folytani oket egy kanal vizben mikozben a palyan alibiztek.