"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Látom, te is nézted. Hát kicsit többet vártam a 2. és 3. helyezett meccsén, de valahol érthető volt, hogy biztonságra törekedtek. Az ezüstöt mások döntik el helyettük...
Ellenben jó benyomást keltett a kisvárdai kapus. Nincs véletlenül legalább egy magyar nagyija 1covnak? :-)
Az ujsagiro megragadta a lenyeget, megnezte az akkor eppen egyik leggyengebb formajaban levo klub elleni hazai meccsunket ahol az ellenfel nyilt sisakkal tolta ellenunk, majd beleszaladt a kesbe.
nem tudom, nem lettem meggyozve. az a szenvedes tegnap... azok a tok homaly labdak... Tokmac meg Basszi
En tovabbra sem latok semmilyen csapatjatekot nalunk. Vannak jatekosok remek egyeni kepessegekkel, de nem tudjuk oket hasznalni, mert nem tud a ruszki csapatot osszeallitani es osszjatekot, taktikat epiteni.
A Markinnyosz gyerek es az Esithi jok, de ok sem tudnak csodat tenni egy akadozo gepezetben.
Tokmac megint visszaesett, nem kell ide Stoger, hogy egy ilyen zsoldos megunka a banant. Botka hajmereszto hibakat vetett, Szemi Mmmaeeee meg elfelejtett focizni. A csehszlovak negert pedig feleslegesen hoztuk ide.
Oruljunk Paszkanak (@Tamas, igazad volt vele kapcsolatban) es Zakarias akarasanak, a tobbi nagyon kozepszer.
Par nap es bajnokok leszunk. Egyelore a konferencia liga is necces.
Az rendben van, hogy megizzasztanak, végtére is el akarják kerülni a kiesést, plusz mindenki kihajtja magát ellenünk. A mi hozzáállásunk viszont nincs rendben, és ezek az utolsó pillanatos gólok sem segítenek megértetni velük, hogy bizony 90 percen át dolgozni kell, mert konfetti sem lesz így ebből...
az a komoly gond, hogy egy kiesés ellen küzdő Kispest ellen kellett igen komolyan megizzadnunk a győzelemért. mégis mit akarunk Eúrópában? ez borzasztó volt
Az elsőben kényelmes lötyögés volt részünkről. A második nekem elfogadható volt, főleg a körülményeket is látva.
Andó egy barom volt megint. A bedobásunkat nem láttam, a szögletünk nem volt az. A kis takony dózsás gólját is rossz fújás előzte meg, ahogy a másodikban luftot rúgó kispesti is kapott egy szabadot a tizenhatosról.
Na megint vinnyognak a fotelkibicek! Ilyen pályán, ilyen bíróval, egy a benn maradásáért küzdő Honvéddal idegenben nyerni már önmagában is komoly teljesítény, de a kibickéknek semi sem számit!
Egy picivel jobb volt a 2. félidő. Ezúttal jók voltak a cserék, Esitit pl. ki sem lett volna szabad küldeni: a körülményeket egyáltalán nem rá szabták. Bíztató volt Pászka játéka, jó lenne őt a kupameccsen is szerepeltetni, aztán a derbire jöjjön vissza Civic.
Szöglet, nem szöglet, de előtte volt egy tizenegyes-gyanús eset, amit meg sem nézet a három vakVARjú, illetve szerintem Marqinhos faltja, melyből a törpe gólt lőtt, az is egy nagy semmi volt.
Megérdemelt győzelem volt egy elég jól játszó Kispest ellen.
Örülök, hogy Pászka is jól szállt be, és Zaki is gólokat lő, mert látszik, hogy küzd.
Borzalmas volt. Egyik csapat sem erdemelt gyozelmet, mindkettonek nulla pontot adnèk. A vegeredmenynek lehet orulni. Meg Paszka beallasanak. Gyorben ennel tobb kell, ezt felejtsuk el gyorsan.