"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
mi??? ezt csak vmi viccből kérdezed ugye????? Inkább zártak volna ki egymás után 16x "licencproblémák miatt" mint az h 2x nem sikerült feljutnunk!!!! kötelességük lett volna!!!
De egyébként csak annyit akartam beírni tökrészegen h Hajrá Fradi!!!!!!!! csak ezen megakadt a szemem!!!!! :D
Hányan jöttök Fehérvárra?Hány szektort foglaljak nektek?Remélem minél többen lesztek,már régen voltam teltházas Videoton-Ferencvároson.Ahogy hallom fehérvári részről nem lesz probléma nézőszámban.
"anno Sárosi is megelőzött valakit, ki tudja, akkor mekkora legendának számított. "
1. Sárosi György dr. (csatár, fedezet): 1931 - 1948, 641 mérkőzés 2. Lipcsei Péter (középpályás, hátvéd): 1990 - 2009, 625 mérkőzés 3. Ebedli Zoltán (középpályás): 1973 - 1988, 558 mérkőzés 4. Fenyvesi Máté dr. (csatár): 1953 - 1969, 554 mérkőzés 5. Mátrai Sándor (hátvéd, csatár): 1953 - 1969, 553 mérkőzés 6. Keller József (hátvéd): 1984 - 2005, 545 mérkőzés 7. Albert Flórián (csatár): 1958 - 1975, 539 mérkőzés 8. Bálint László (védő): 1968 - 1979, 515 mérkőzés 9. Rákosi Gyula (csatár): 1957 - 1975, 510 mérkőzés 10. Lázár Gyula (fedezet): 1930 - 1943, 507 mérkőzés
szerintem ez teljesen mindegy. ha Lipcsei pályára lép annyiszor, akkor pályára lép. akkor is meg most is 90 perc volt egy focimeccs... anno Sárosi is megelőzött valakit, ki tudja, akkor mekkora legendának számított.
Lipcsei a meccsszámától függetlenül a 90-es és 2000-es évek Fradi-ikonja, ahogy írod, Simon mellett. benne testesül meg az elmúlt 20 év Ferencvárosa. az eredményei, a személyisége, mind-mind az elmúlt 20 év Ferencvárosát jelentik és jelképezik.
Ha nincs Peti akkor nem is tudom mi lett volna. Ő legalább adott némi látszatot a borzalomban, egy érzést, hogy itt még a Fradiról van szó. Az én és a nálam fiatalabb korosztályunknak ő jutott, egy legenda lett így. Lehet mondani, hogy ez is mutat valamit, de hagyjuk. Az elmúlt 20 évből Simon Tibi és Lipcsei Peti. Ők ketten. Nekem ők jelentik a Fradizmust. Sajnos már csak egy él közöttünk. De Peti akkor sem előzheti meg SÁROSIT, nem ez nem lehet ! Érje el azt a meccs számot és ott megállni !!! Elérte, de ne előzze meg ! Ne Peti legyen a FTC legnagyobbja(csak egyik köztük), mert ez minden tiszteletem mellett a félelmetes múlt arcul köpése lenne. Ez van.
A Minszk ellen nem jatszott,mert megalazo szerzodest nyujtottak eleje. Szucs Jalos,szinten. Ki is kaptunk..
Aztan jobb szerzodest kapott a mi PETINK,idegenben gyoztunk is,a tovabbjutasra is volt eselyunk. Az itthoni 0:2 ellenere. Igen,csak Nyil tartotta vissza.Szerencsenkre.
Lipcsei menni akart, Nyilasi kérlelte több napon keresztül. Én írtam akkor itt, hogy Peti ha marad hős lehet ha megy eladja magát. Szerencséjére Nyíl visszavitte a helyes útra.....
Nálam kevesebb ember tiszteli őt, mert közel a 40 felé rajta nőttem fel. De ember !!, azért mégsem a FTC legnagyobbja Ő, azért ennyire ne veszítsük el az érzékünket. Tudod kit fog ő néhány hét múlva megelőzni ? tudod Te az ki volt ?? Ezt akarod ??
Es akkor nem indul el,mert nincs penz? Juniorcsapat is egyik feltetele az nb0-as tagsagnakami ugye nekunk nem volt,mert elmentek... (Monnyuk a hajra Vasasnak sem volt.de ok "masok".. :0))) A junior csapat meg plusz koltseg lett volna. A szar istvanek megint csak alsobb osztalyba soroltak volna bennunket. De ha nem is,mert birosagi vegzes volt arrol,hogy jogtalanul tettek,akkor mit csinaltunk volna penz nelkul? Eladjuk indulasi jogunkat a Tiregynek? Lett volna Tiregyi FRADI,vagy Ferencvarosi Tiregy?
Szerintem a penz miatt nem jutottunk fel,ami ugy is lett kitervelve.
Érdekes ez az állandó én, vagy te, vagy ő különb Fradista. Miért kell ez ? Fradista és kész.
Lipcsei ebből élt és lett ismert és milliomos, ha nincs a Fradi lehet ma senki sem tudja a nevét, mert máshol nem fut be így, volt már másokkal, Dobcsány meg csak pénzt ad ki a Fradira. Nem szerencsés ez az állandó hasonlítgatás.
"A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága az Újpest FC - Ferencvárosi TC Ligakupa-mérkőzésen történt rasszista megnyilvánulások miatt - mivel mindkét szurkolótábor részéről történtek diszkriminatív bekiabálások - a két klubot, visszaesőként egyaránt 300 000 forint pénzbüntetéssel sújtotta."
Szinte ingyen játszottak? Akkor meg mit számít, hogy a "szinte ingyen" pénz jön vagy nem és ha igen mikor? Feladták az üzleti életet? Miért, a szinte ingyenért? Akkor biztos a játék szeretetéért, esetleg a Fradiért. És akkor igen, brahiból. Meg csakazértis. Ha meg esetleg a még több pénzért tértek vissza akkor hagyjuk ezt a szinte ingyen dumát.... De valójában engem sem érdekel, csak nem szeretem, hogy itthon mindig ez az utolsó mentsvár, hogy késik a fizetésem meg a pénzügyi gondok. Peeersze.
Bárcsak mindenhol így lenne. Kis matek: Számold ki, hogy ha 4 misiből kihozol egy műfüves dühöngőt világítással, akkor amit ezek a békávénál lenyúltak, annak a 10-ed részéből mennyi dühöngőt lehetne kihozni.
Szoktam nézni olaszoknál spanyoloknál 8-10 ilyen pálya van egymás mellett nagyobb városokban és ilyen szigetekkel többel is találkozol 1-1 helyen. Sokszor még éjjel 1-kor is játszanak rajtuk.