"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
1) Nem vagyok FSZSZ-tag 2) Ez nem a konkrét kérdésre való válasz, csak egy korábbi nyilatkozat 3) Az FSZSZ közzétett egy levelet, majd feltett egy kérdést. Miért kéne bocsánatot kérni?
igy van. semmiből nem állna. legalabb egy kicsit szenvedjenek a hamisitassal, kattintsanak a Forward gombra az emailen, aztan maris latszik a From, meg a To field, illetve a pontos idpont mikor érkezett a levél. ha a személyiségi jogokra oly érzékeny fszsz ugy akarja, akkor akar a From fieldbol egy reszt ki lehet takarni. csak latszodjon h mikor, hova, kinek, és az egész levél alatta. Nem nehez egy ilyet se hamisitani, de legalabb erőltessék már meg magukat, lássuk hogy sikerül!
ha meg naedjisten postai uton jott a level... haha bar postai cime persze nincs az fszsznek... akkor meg azt scanneljek be, lassuk!
illetve alljon elo a tovabbi 20-30 aki mindezeket alatamasztja, hiszen olyan magabiztosan ott van a végén h van ilyen 20-30. de azok akkor már névvel, cimmel, nem fogja őket béntani senki.
Djordje Tutoric: - Semmi gondom, problémám nem volt. Én már Szabadkán születtem, a szüleim azonban Boszniából települtek oda. Gyerekkoromban úgy éltem, mint minden gyerek, az iskola mellett a futball töltötte ki az időmet. Magyar barátaim is voltak, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot, sőt a feleségem is félig magyar. Mi nem éreztünk soha nemzetiségi problémákat."
Kiderült. Mikor fogtok bocsánatot kérni?
Elküldve az összes zsidóbarát portálnak, akikkel jó kapcsolatot ápoltok...
Elmondja. Töredelmesen bavallja, hogy valóban volt a környékükön egy hülyegyerek, akit időnként meg kellett nevelni. Jah, és tényleg magyar volt. Esetleg bevallja, hogy bizony nem kis feszkó volt a szerb és magyar gyerekek közt, aminek nem ritkán volt verekedés a vége. Sőt, azt is bevallja, hogy haverkodott a Zvezdás ultrákkal, akik köztudottan magyar ellenesek. Azt viszont már lenyilatkozta, hogy neki nincs baja a magyarokkal, így valszeg nem ezért haverkodott.
Ez elég, hogy azt mondjuk - Takarodj?
Szerintem nem fog magyarázkodni. Egyszerűen lelép.
Aki az elszakított részeken élt valaha az tudja, hogy már gyerekkorban mennek a balhék a magyar és a többségi nemzet fiataljai között.
Ott ez a választóvonal. A nemzetiség.
Ez normális, mondjuk így.
A probléma akkor van, ha ez felnőtt korban is tovább meg.
Szerbia (polgár)háborúban volt a 90es években jó néhány évig és szenvedte el egymás után a vereségeket.
Ők akkor éltek meg egy "Trianont"..
Vajdaságba rengeteg máshonnan menekült szerb család költözött be, tele keserűséggel és gyűlölettel mindenki ellen, mert ott kellett hagyniuk addigi házukat életüket.
Szerb menekültek a néhai Jugoszlávia területéről.
A legkevésbé toleránsak bármilyen kisebbséggel szemben, valahol érthetően.
Azt, hogy mit csinált gyerekkorban nem érdekes, ha csak valami baromi durvát nem.
Egy valami biztos, ide akkor nem lehet hozni szerb focistát(Vajdaságból), mert 99%ban mindegyik részt vett gyerekkorában magyar ellenes balhékban.
nezd bazmeg mit gondoljon a szerencsetlen? hajt a palyan mint az allat, lenyilatkozza a Barati Kör oldalán: - Semmi gondom, problémám nem volt. Én már Szabadkán születtem, a szüleim azonban Boszniából települtek oda. Gyerekkoromban úgy éltem, mint minden gyerek, az iskola mellett a futball töltötte ki az időmet. Magyar barátaim is voltak, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot, sőt a feleségem is félig magyar. Mi nem éreztünk soha nemzetiségi problémákat.”
És akkor jön egy OLVASÓI LEVÉL, egy azaz egy darab NÉV nélkül amiből a magyar média gyakorlatilag azt gyártja h ő egy MAGYARELLENES, szinte már HÁBORÚS BŰNÖS! Hát te maradnál? Téged érdekelne akkor ez az egész?? Én takarodnék a picsába, és azt mondanám Tutoric helyében bucsunyilatkozatban
NEM, NEM verekedtem senkivel csak azért mert MAGYAR, de már bánom, kurva nagy hiba volt, mert ilyen ostoba és fasz nemzet nincs még egy, abből is a legrosszabbak a FRADI körül vannak jelenleg! Na szevasztok, én leléptem!
a kurva életbe irjak egy blogot amibe leirom h bzs egy pedofil kibaszott állat, kika meg heroinnal kereskedik??? és küldjem el minden zsido portalnak?? akkor az VÁD lesz???