"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Vitába szálltam üllőivel, mert marhára idegesít a ty-zés. Az esettel kapcsolatban felhívtam egy közös, nyelvész ismerősünket. A közös ismerősünk határozottan állította, hogy a ty a helyes. Az MTA-nak is írtunk levelet, onnan is a ty jött vissza, mint a szerb kalapos c magyar átirata. A dolog ott fog eldőlni, amikor szeptemberben bemegyünk az ELTE-re az illetékes professzorhoz, de jelenleg három különböző helyről is az az információ, hogy a ty a helyes, tetszik ez valakinek, vagy nem. Mert nekem nem, de nem kérhetem meg arra a másikat, hogy direkt írjon helytelenül azért, mert mindenki más így teszi.
A listán szereplő mérkőzések döntő többsége sokgólos győzelem volt. A lista a konkrét meccsek nélkül is sokkoló: a mostani NB I.-es mezőnyből mindössze öt csapat nevét nem láttuk: Ferencváros, Kaposvár, Kecskemét, Szolnok, Videoton. z azt jelenti, hogy a jelenlegi NB I.-es klubok közül gyanús az előző három szezonból a BFC Siófok, a Bp. Honvéd, a Haladás, a Győri ETO, a Lombard Pápa, az MTK, a Paks, az Újpest, a Vasas és a ZTE legalább egy-egy meccse. A jelenleg másodosztályú együttesek közül a Bőcs, a Diósgyőr, a Tatabánya és Vecsés lehet érintett
Szerintem csak abban az esetben ha év végén nem lejárt szerződésű, ingyen igazolható játékos lesz, X nb1-es góllal és aránylag sok kérővel, akik közül mi tudjuk majd a legkevesebb pénzt ajánlani neki és ezzel felkerül az elkótyavetyélt (eredetileg: kócsavecsélt) fiatal tehetségek sorába.
tudom, volt is valami videó egyszer a neten, egy "Debil" nevű arc magyarázta, hogy valójában magyarok alapították Kínát meg ilyesmit, és hogy ezt eltitkolják az oktatásért felelősök. örök klasszikus.
Pedig az ember pillanatok alatt rájön ám, hogy az egész világot valamikor a magyarok uralták. Egyszer unokatesómmal meg az öcsémmel elővettük a Világatlaszt és elkezdtük böngészni. Ilyenekre bukkantunk pl:
Newcastle=Nyúlkastély Kansas=Kunsas Lisszabon=Lisztabony Hiroshima=Hírös Ima
stb. stb. Fél óra alatt összeírtunk vagy 50-et :-))