"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke ezért felkérte a szövetség felügyelő bizottságának elnökét, hogy vizsgálja meg a változások indokait, a döntések szabályszerűségét, a televíziókkal kötött szerződéseket, illetve az azokból fakadó gyakorlatot, s ha úgy ítéli meg, hogy azon kell és lehet változtatni, akkor tegyen javaslatot a megfelelő lépések megtételére.
nem tudom hogy ez nekünk jobb-e, hisz jobban kipihenhetik magukat a zágrábi meccs után. viszont kérdés, hogy hány válogatott emberük van, mert azok már nem lesznek itthon.
Az-az érdekes ebben, hogy bár új a vezetőség, néhány régi arc azért maradt még ott Telkiben, többek közt a biztonsági bizottság elnöke is, ha jól tudom.
"Az MLSZ versenybizottsága az NB I 5. fordulójában augusztus 29-én (vasárnap) 21 órára kisorsolt Ferencvárosi TC – Győri ETO FC bajnoki mérkőzés kezdési időpontját megváltoztatta, mert a találkozót közvetítő Sport TV a két sportszervezet közös kérelmét figyelembe véve új közvetítési időpontot adott meg. A mérkőzés új kezdési időpontja: szeptember 1. (szerda) 19 óra."
De azért biztos a te emailedet is figyelembe vették, mint súlyosbító körülményt. :)
küldtem egy emailt a sport tv-nek, ,melyben kifogásoltam hogy a FERENCVÁROS-Győr meccset vasárnap késő este játszák, és ma mit olvasok??? szept 1. 19 óra az új időpont :)))))))))))))))
Az egy nagyságrend már minusz egy nulla lenne, tehát annyival kevesebbet biztos nem. :)
Azért én erre nem vennék mérget... 4-5 vidéki csapat biztos ennél valamivel kevesebből gazdálkodik de szerintem 3-400 millió alatt eleve képtelenség nb1-ben lenni, tehát olyan sokkal kevesebb nem lehet. ZTE, Honvéd de megkockáztatom a Vasas vagy mondjuk a Pápa sem nyomja kisebb költségvetéssel. A kecskeméti keretet elnézve aztért ott sem feltétlenül csak filléres játékosok tolják. Összességében szerintem ha van is ennyi a tényleges költségvetés az első csapatra akkor azért elég nagy bravúr lenne ennél sokkal jobbat kihozni belőle. Nem mondom, hogy lehetetlen de nem triviális...
Múltkor olvastam valahol egy cikket az angliai orvoshelyzetről,miszerint az angol dokik inkább fizetnek,hogy ne kelljen ügyeletet meg hétvégét nyomnijuk...
Így is összejön éves szinten bőven 100.000 font felett fizuként...ez szép összeg,de ha hozzávesszük,hogy egy ottani még csak nem is akkora sztárfocista ezt lazán hozza egy hét alatt...
Nos ilyen aspektusból lehet vizslatni a honi viszonyokat...az a szerény 5.000 euro is sok magyar embernek az ÉVES fizetését is veri...nem beszélve a 25 lepedőnyi euróról...
És akkor még nem szóltunk az érte prezentált teljesítményről...
Azért nem is olyan sok. Nagyon alaphangon 30 ember (játékosok + stáb) minimum van, akiket ebből kell fizetni és rögtön egyértelműen látszik, hogy miért nem tudunk igazolásokra költeni.