"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Kéziben edzőmeccsen kikaptunk a Lokitól Debrecenben, 32- 27 re. Elég rosszul ment a játék, Zizinek, Tomorinak és ha jól láttam Deákinak voltak szép megmozdulásai.
csak neten tudom nézni a digisportot, úgyhogy inkább kihagytam a meccset, az eredményt pedig másnap olvastam - nem kicsit meglepődve rajta
nálam nagyobbat csak a makarónikirály gyurka nézhetett, aki a videsz maribori égése utáni sértődöttségében odavetette, hogy különben is, minden kupainduló magyar csapat kiesett (sic!)
Hát szerintem ennek a dábrácánnak a Liteksz is sok lesz,az meg hogy a Dinamo Zagreb szerencsés sorsolás lenne egy magyar csapatnak...(mégha most egy fostalicska csapat ki is verte őket a BL-ből).
Lokinak ugyan nem szurkolok, de ők is és a Győr is, kiknek viszont szurkolók jussanak be a csoportokba.
Egyrészt ez nem a BL azért, másrészt a magyar foci érdeke, és végül a Fradi érdeke is, hogy ezen csapatok, melyek kétségtelenül jobb kerettel rendelkeznek nálunk, nos a nemzetközi téren is harcoljanak, így kevesebb erő jut a magyar bajnokságra.
Ebből a szempontból jó lett volna videoton továbbjutása is.
a legtöbb magyar csapattal ellentétben a Győr számomra semmiben sem ellenszenves.
a tulajdonos a saját és a cége pénzét kockáztatva csodálatos stadiont épít, utánpótlást fejleszt, játékosokat nevel és vásárol. a szurkolókkal felettébb barátságosak, a csapat pedig évről évre egyre jobb.
azt hiszem, ilyen "karrierről" álmodunk mi is itt a Fradit illetően. abszolút elismerésre méltó, amit csinál Tarsoly. az összeköttetései is megvannak hozzá, de nem akkora feketézés az egész, mint Debrecenben.
Van valami közös a Fradiban és a Paksban: túl azon, hogy ők játszották az idei bajnokság nyitómeccsét, mindkét csapat bejelentkezett a Győrnél Bajzát Péterért. Ennek kapcsán ismét kiderült, hogy a fővárosi zöld-fehéreket nem veti fel a pénz, ugyanis - legalábbis egyelőre - kénytelenek voltak nemet mondani a győriek kérésére. Ez nevezetesen 50 ezer euró lett volna egy egyéves kölcsönre, és további 200 ezer euró, ha végleg megvásárolják a csatárt. Bajzátnak emellett egy évet hosszabbítania kellett volna az ETO-val - erre viszont ő mondott nemet. Információink szerint egyébként a csatárért bejelentkezett a Paks is, az "atomklubbal" még tárgyal a győri vezetés.