Keresés

Részletes keresés

Gali Creative Commons License 2000.07.18 0 0 5
Sziasztok !

Jó a topic , sz'al kicsit bovítem én is :)

BC Rich

E -t kicsit lehúztad szerintem fény a hely és jó a zene (tudod izlések és pofonok :), árak meg középtájon belépo már nem anyira (600 - 700 Ft). Nagyterem house (még táncolható) kicsiben meg disco (slágerek stb.) kerthelyiség tényleg rulez már pizzát és salit is árulnak :)

Újvár
Nagy, két terem, pizzéria, 3-4 bárpult sok ülohely. Fent tényleg house(E -nél keményebb) lent disco . Belépo 700 de aszem lányoknak ingyenes bár ez nem biztos, árak közepesek.

Rocktogon
Rockosan lepusztult hely (Rádainál azért jobb) elég kicsi, de a zene jó, olcsó beugró (200 :) nem drága árak .

Music Corner
A Juventus radionak az egyik discoja eleinte jó volt (de én már unom a 80 -as évek slágereit) árak nem túl olcsók a hely kicsi, de elég sok csaj volt régebben .(belépo 500 körül volt)

Süsfelnap
Hangulatos, de elég kicsi, viszont a meleg ellen van légkondi, bár nem 100% -os (belépo 400).
Zene változatos bár néha inkább funky -s szokott lenni elvétve egy óra keményebb rock (bár ez DJ tol függ). Árak közepesek ülohelyet vadászni kell.

Erdos Café
Hangulatos, de ez is kicsi, zene: vegyes disco, ami elég jó. Belépo 400, sajnos elég meleg van kivéve ha kinyitják a hátsó ablakokat. Árak közepesek .

Most ennyi majd még írok :)

BC Rich Creative Commons License 2000.07.17 0 0 4
Old Man's: régebben király volt, az árak nem veszélyesek, de mostanában mindenki rázizzent, úgyhogy jelenleg még hétköznap sem lehet 10 cm/óránál többel haladni a tömegben. Szaunának optimális.
E-klub: Régi-régi rocker-törzshelyünk - ma gyógyszeres house-központ. Cicimacák, zselélovagok, kár érte. Csütörtökönként viszont ki lehet fogni jó kis élő bulikat, és a kerthelyiség isten!
Zöld Pardon: állat, tiszta Diáksziget fíling, árilag oké, korrektül be lehet legelni, ha eső jön, otthonos dagonya. Szeretem ugyan az elekro zenéket (Prodigy, Junkie XL, Aphex Twin), de a dídzsék néha túlzásba bírják vinni.
Közgáz: az utolsó hely, ahol még képesek némi rockot nyomatni péntekenként, bár a pörgés kisebb.
Wigwam: illetve mégsem a Közgáz az utolsó rock-center. Jó kis live actionök vannak, igaz hangulatilag a régi Csörsz utcai Wigwamnak nyomába sem ér.
Alcatraz: nincs nagy tömeg, pörgés se, nyugisabb, kicsit drágább.
Gentry: kellemes egység, diszkózenéket nyomnak (nam dance-et vagy house-ot), állat nagy bőrfotelek, ha berúgnál. Légkondija is van, nem fulladsz meg a füsttől.
Bahnhof: aki a funky-diszkót komázza, annak paradicsom, néha rock is megy, illetve elektro - normál diszkó folyamatosan.
Fat Mo's: elég rég jártam ott, akkor határozottan sznob helynek tűnt, drága is volt, és a rossz térelrendezés és a nagy hemzsegés miatt tíz perccel az inger jelentkezése előtt érdemes elindulni pisilni/kakilni/hányni/stb.
Stage: Nem ultrapörgős, de korrekt hely - ha épp nem bérelte ki valaki.
Ráday: Ultralepusztult fíling, tiszta nyolcvanas évek, olcsó árakkal, a társaság elég tinis, és minden nő ronda. Igénytelenkedéshez eszményi talaj!
SOTE: Nem bulizásra találták ki, nagy hodályokból áll. Személytelen, ismerkedésre tökéletesen alkalmatlan. Régebben a house-diszkó bagázs törzshelye volt, de amióta azok átcuppantak az E-be, némileg szolidult a placc. Sok a tapló viszont.

Hirtelen ennyi jutott eszembe...

KingaLany Creative Commons License 2000.07.16 0 0 3
a legjobb egyertelmuen Fingó Büfi rotyogóskocsmája.

van meleg sor, buzzentett hangulat, fingos legkor, doglegy az asztalon es pukkeros gorenyszag. rendelhetsz buggyantott halat is. kiraly!

spiderman9 Creative Commons License 2000.07.15 0 0 2
Budapesten konkretan. Jo Disco, jo kocsma? Sok no, jo tarsasag, jo hangulat!
Sinus Creative Commons License 2000.07.15 0 0 1
miert, hideg van?

kulonben meg merre keresed, es milyen szorakozasra vagysz?

spiderman9 Creative Commons License 2000.07.15 0 0 topiknyitó
Sziasztok

Szerintetek melyik? Miert?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!