Keresés

Részletes keresés

Szoszike Creative Commons License 2004.03.24 0 0 32
Szia!

Nekem is van Babyliss végleges szőrtelenítőm, de semmire nem jó.
Én csak rendeltetésszerűen használtam, ami elég hosszadalmas művelet hetente egyszer, de semmi eredmény. Még lassabban sem nőtt a szőr tőle. Baja ugyan nem lett a bőrömnek, de eredmény sem lett, szerintem ne adj ki érte pénzt, mert ennél még az is többet ér, ha az ablakon dobod ki.... (azt legalább megtalálja valaki)

Előzmény: ág1 (24)
Anat Creative Commons License 2004.03.24 0 0 31
Kedves Ag1,

A babyblissrol...nekem van egy haverom, na jo, fiu, es gondolt egy nagyot, es az arcara tette a babyblisst...nem eppen tokeleteen rendeltetesszeru, de ez van...
Kicsit rajtahagyta, majd fel evig jart orvoshoz hogy az egesi (?) seruleseit kezeltesse.. az egesz arcan ahova feltette, lejott melyen a bor.
Modnom, nem rendeltetsszeru, de azert szerintem ez akkor se szabadna hogy bekovetkezzen

Előzmény: ág1 (24)
lin-dus Creative Commons License 2004.03.23 0 0 30
Ja, én mindennap szedem! Kellemes az élet!
Előzmény: lin-dus (29)
lin-dus Creative Commons License 2004.03.23 0 0 29
Szia Timbuktu!

Több és erősebb nőtt vissza, ráadásul sikeresen eltaláltak egy ártatlan pattanást, ennek következtében egy hatalmas gennyes(folyos)seb keletkezett az arcomon!

Lin-dus

Előzmény: Timbuktu (28)
Timbuktu Creative Commons License 2004.03.22 0 0 28
Szia lin-dus!

Mit jelent az, hogy rosszabb lett, mint amilyen volt? Több szőr nőtt vissza? Vagy kipöttyösödött a bőröd?

Nekem is arc (főleg áll) témában kellene valami végleges megoldás, mert ha nem szedem ki 1 hétig, Váncsa Istvánhoz hasonlítok :-)

Én is erősen fontolgattam a lézeres szőrtelenítést, de ez a rengeteg pénz egyszerűen visszatartott. Az meg sem fordult a fejemben, hogy nem is hatékony!!! Nem semmi...

Timbuktu

Előzmény: lin-dus (25)
Kapribogyo Creative Commons License 2004.03.15 0 0 27
Sziasztok!

Eloszor irok a topicba (ekezetek nelkul az egyszeruseg kedveert). Nem birtam szo nelkul hagyni a Barsony klinikarol irtakat. Nekem is szimpatikus volt az oldaluk meg a reklam, hogy remenytelennek tuno esetekben is tudnak segiteni stb. Pl. ha mar egy arnyalat kulonbseg van a bor szine es az eltavolitando szor szine kozott. Velem azonban rogton kozoltek, hogy a vilagos szorszalaimmal nem tudnak mit kezdeni, igazabol csak az eros fekete ellen van esely..
Csak azert irom, hogy ne kelljen felesleges koroket futnotok..A hely egyebkent kulturaltnak tunt, csak kar, hogy ezert a fenti infoert ketszer be kellett autoznom hozzajuk 30 km-t.(Bar bejelentkezeskor nem tudom miert nem lattak, ugyanis a kerdeses szorszalak az arcomon vannak..)

Liz01 Creative Commons License 2004.03.15 0 0 26
Van olyan, aki fél évvel a lézeres szőrtelenítés után is sikeresnek látja a dolgot?
Kicsit offtopic, de azt írták egy másik fórumon(Hölgyfórum), hogy általában két év után visszanőnek, viszont az elektrolízis, ha jól csinálják végleges. (amerikai klinikakon, kulon erre kikepzett szakemberek)
Netan tud valaki olyat(kozmetikust), aki M.O.-n dolgozik és azért nem előszörre állna neki?
lin-dus Creative Commons License 2004.03.01 0 0 25
Sziasztok!

Eddig csak olvasgattam az írásaitokat, de úgy gondoltam ehhez a "témához" hozzászólok.
Nos én kipróbáltam a lézeres szőrtelenítést az államon, de mondhatom, hogy rosszabb lett, mint amilyen volt rengeteg pénzbe és időbe került.
Ha valaki tud olyan eljárást, amivel hosszabb időre, netán véglegesen meg lehet szabadulni a nem kívánatos szőrszálaktól kérem ossza meg velem.
Köszönöm:Lin-dus

ág1 Creative Commons License 2004.02.29 0 0 24
Sziasztok!
Ki hallott az BaByliss elektromos végleges szőrtelenítőről mennyire hatékony? Minél többen írjatok aki hallott róla valamit.
Előre is köszi.
Anat Creative Commons License 2004.02.01 0 0 23
SANYA!!

Nekem van egy kivalo borgyogyaszom, aki szinte csodat tett a borommel, szeritnem ha elmentek hozza tanacsot kerni hogy hova, kihez, akkor o tuti ajanla fogja a legjobb klinikat.
Neki maganklinikaja van, tehat kis penzbe kerul, de tuti megeri.
ha erdekel irj az emailemre es megadom a szamat+cimet
sok szerencset,
Anat

em Creative Commons License 2004.02.01 0 0 22
sziasztok!
van esetleg valakinek újabb tapasztalata, élménye, véleménye a témában?
fontolgatom, hogy kiprobalom a lezeres szortelenitest, de nem igazan szeretnek egy zsak penzt olyan dologra kolteni, aminek nincs eredmenye...
szoval tanacstalan vagyok...
Szoszike Creative Commons License 2003.11.27 0 0 21
Persze! Normál testápoló, nyugodtan kend arcra is, de csak arra a részre kend az arcodon, ahol szőr van (szemöldök alatt, bajusz stb.).
Előzmény: Alex22 (20)
Alex22 Creative Commons License 2003.11.25 0 0 20
Szöszike! ezt a krémet arcra is lehet használni? Pl. bajuszra gondolok.
Előzmény: Szoszike (19)
Szoszike Creative Commons License 2003.11.25 0 0 19
Sziasztok!

Nekem is többször megfordult a fejemben a lézeres szőrtelenítés gondolata, de mindig elriasztottak az esetek amiket hallottam, ki tudja mit tesz hosszú távon a bőrrel, nem akarok 20 év múlva szétroncsolt ráncos bőrt.

Amit ajánlanék az a Swiss Formula szőrnövekedést lassító testápolója. Kb. 900 Ft-ba kerül, és tényleg használ!

Azt írják, kb. két hónap használat után van eredmény, én kb. három hete vettem (és nem is használom minden nap) és már észlelem a hatást!

A gyengébb szőröknél nagyon látványos, de az erősebb helyeken is látni, hogy kevésbé nő, és nem gyulladnak be a szőrtüsszők. :)

Nekem nagyon bevált, próbáljátok ki, kíméletesebb, mint a lézer. (Igaz, nem is olyan tartós...)

Alex22 Creative Commons License 2003.11.25 0 0 18
Sziasztok!

Engem is érdekelt a lézeres szőrtelenítés, és utána is néztem. Az epilasernek nincs a honlapján árlista, de én kértem (és kaptam) e-mail-en. Ha kell valakinek, szívesen elküldöm, de ide nem tudtam bemásolni, mert szétcsúsztak a sorok.
Viszont olvastam a neten egy cikket, ami eléggé elrisztott:

"A lézeres szőrtelenítés nem jelent végleges megoldást!

A német bőrgyógyászati szaklap a Hautarzt szakcikket közöl a lézeres szőrtelenítő eljárásokról. A lézeres beavatkozás lényege, hogy célzott lézersugarakkal roncsolják a szőrtüszőket, mintegy elégetve azokat. A szövettani analízis szerint azonban nem minden szőrtüsző semmisül meg , legfeljebb lelassul a növekedésük. Ezzel szemben károsodhat a hámszövet. Mivel a beavatkozás nem tökéletes, a kezelést többször kell megismételni. Leghatékonyabb a kezelés a sötét szőrzettel rendelkezők esetében, még a vörös vagy szőke nőknél kevésbé hatékony. Nem tisztességes a beavatkozást fájdalom mentesnek hirdetni, ezt csak helyi érzéstelenítéssel lehet elérni. A kezelést nem tanácsos a naptól lebarnult arcbőrön végezni, mivel az arcbőr barnaságát adó melanin elnyeli a lézersugár energiáját ,ezért kevesebb hőhatás érvényesül a szőrszálakban. Szőrnövekedéssel kapcsolatos problémát mielőtt kozmetikushoz fordulunk beszéljük meg orvosunkkal , mert a fokozott szőrnövekedés hátterében számos rendellenesség állhat!"

Nem tudom, hogy ebből mi igaz, de ahogy titeket olvaslak, lehet benne valami.

Hali!

Előzmény: kokaii (17)
kokaii Creative Commons License 2003.11.21 0 0 17
Mamám valami betegség folytán rengeteg szakállat és bajszot szedett össze :))
Pesten jónevű helyre ment vagyonokért, hónapokig.
Eredmény:
A lézertől totál begyulladt a bőre, a feje 3szor akkora volt 2 évig mint az eredeti.
A szőrszálak mind visszanőttek, egy szállal nem lett kevesebb.
A fájdalom, a torzság, a pénz, az idő, az eredménytelenség... Ér ez ennyit??
Jó helyen van minden szőr, ott ahol van. Max. borotva, csipesz... de lézer..? soha!
Sanya_67 Creative Commons License 2003.09.02 0 0 16
Sziasztok!

Hátha tanácsot tudnátok adni!!!

Feleségemmel 11 éve vagyunk házasok. Neki volt már egy gyermeke. Közös gyermekünk születése után valamikor az arcán májfolt jelent meg mindkét oldalon kb. fétenyérnyi és az folt az ajka alatt találkozik.
Interneten keresgéltem és azt találtam, hogy májfolt előjöhet fogamzásgátló szedése miatt is..
Marvelont szed.
Szóval: Kinéztem két klinikát. Az egyik az Epilaser klinika a másik a Bársonyklinika.
Melyiket ajánljátok? Vagy egy harmadikat???
Mindkettőt felhívtam: a Bársonyklinikán a telefonban levő hölgy nem volt a legszimpatikusabb. Annyit kihúztam belőle, hogy lézerrel tüntetik el a májfoltot de árat nem mondott.
Az Epilaser klinikán kedvesebben álltak a kérdésemhez hozzá, elmondták, ha nagy méretű a májfolt akkor az egész arc kezelését ajánlják nem lézerrel hanem Quantum SR IPL villanófény kibocsájtó készülékkel, melyből állítólag három van az országban. Van egy előzetes megbeszélés ott egy tesztkezelés majd állítólag 5 kezelés szükséges. Ennek az ára 5 x 30000Ft.
Sgítsetek, adjatok tanácsot!!!

Sanya

Celtic Moon Creative Commons License 2003.08.27 0 0 15
Mióta van készen?
Mert hallottam már olyat, hogy tökéletesnek tünt, majd néhány hónap múlva mégis csak kezdett visszanőni....
Előzmény: molzoli (14)
molzoli Creative Commons License 2003.08.19 0 0 14
Sziasztok!

A barátnőm és én megcsináltattuk a hónaljunkat. 4-5 kezelés után TÖKÉLETES lett. Semmi nem nő. Havonta egyszer kellett járni, és és alkalmanként 20eFt-ba került.
Kicsit körbejártam a témát, mielőtt elmentem volna. Hallottam olyanról, aki a Mammutba jár másfél éve, és szinte semmi erdemény. A Bársonyról is hallottam, ott kétféle lézert használnak, és belső infók szerint maguk az orvosok sincsenek 100%-ig megelégedve az eredménnyel. A legnagyobb gond, hogy sokan csinálják nem megfelelő készülékkel. Olyan lézerrel dolgoznak, amely "mindenre jó", de valójában SEMMIRE! Itt dióda lézert használnak, amely a leggyorsabb és leghatásosabb eljárás. Ráadásul a fejbe egy hűt is bele van építve, amely lehűti a bőrt a kezelés előtt, ezzel érzéstelenítve a kezelendő felületet. Nekem bevált, olyannyira, hogy azt hiszem más testrészemet is meg fogom csináltatni. Őket melegen ajánlom mindenkinek: Hotel IBIS Volga, Lézer Szépségstúdió, Dr. Kovács János, 350-3125, 06-30-9147-437, www.szortelenites.hu
Sok Sikert Mindenkinek!!!

sundae Creative Commons License 2003.05.28 0 0 13
Sziasztok! Két link: www.rubinlaser.hu, www.epilaser.hu. Én a Nyugatihoz közeli szépségszalonba járok, azt igérték két évvel ezelőtt, hogy 4-6 kezelés elég (bajusz-áll), de oda járok még most is, szinte 0 eredménnyel :-( Az ára - pl. a Bársonyhoz képest - nem volt sok, kb. a fele, viszont ahhoz meg baromi sok, hogy semmi eredmény nincs. Szóval ha megfogadjátok a tanácsom, inkább fizessetek többet egy olyan helyen, ahol garantálják az eredményt, mint kevesebbet, de eredmény nélkül. Üdv: Sundae
mandulavirag Creative Commons License 2003.05.21 0 0 12
Lányok,
nyitották ám már egyszer ugyanebben a témában a törzsasztalon topicot, most vettem észre én is :) Szerintem érdemes odaklikkelni, bár kevés a hozzászólás, de azért egy-két helyről tesznek említést.
Egyébként megnéztem a "bársonyos" honlapot, és nekem nagyon szimpatikus. Pláne hogy ezügyben már egyszer böngészgettem a neten és rábukkantam már néhány ilyen oldalra. Ha megtalálom a címeket, küldöm nektek!
Mandula
zsuzsa Creative Commons License 2003.05.20 0 0 11
En sem tudom, pedig érdekelne. Képtelen vagyok pl leborotválni a honom aljat, mert a növekedö szörtöl total begyullad. Marad a krem vagy a rövidre vágás. Ha biztos tartos a lézeres szörtelenités, kiprobálnám, de ahhoz drága, hogy utána visszanöjön az egesz, mert átverés, hogy végeleges.

www.barsony.hu azt hiszem itt lattam árakat. ha valaki tud más helyekröl irja ide a cimet, legyen szives !

Előzmény: BLOOD GOD (8)
mandulavirag Creative Commons License 2003.05.20 0 0 10
Jaj de jó, lányok, hogy felvetettétek a témát! Sajna én is a megoldást várom ill. legalább tippeket! Aki már átesett ilyesfajta kezelésen, kérjük írjon!!
Mandula
Csiperke Panni Creative Commons License 2003.05.18 0 0 9
Nem 0 tema, engem is erdekelne!
Előzmény: BLOOD GOD (8)
BLOOD GOD Creative Commons License 2003.05.18 0 0 8
Nem tudom, ki hogy van vele, én már nagyon unom a szőrtelenítéssel járó állandó macerát. Az iparágban jellemző órabért és a várható életkoromat alapul véve, valamint beleszámítva a kellemetlenségért járó mégegyszerannyit, a lézeres kezelés ára jelképesnek tűnik. Tapasztalatokra lennék kíváncsi, elsősorban olyanoktól akik már átestek ilyen kezelésen :-). Tartósság, fájdalom, árak, elérhetőség, stb....
octopussy Creative Commons License 2000.11.28 0 0 7
Tényleg és végleg eltünik a szőr ? Már baromira unom a kinlódást. begyullad a bőröm amikor nő és munkahelyen mégse vakargathatom a bugyim szélét..
Szóval BIZTOSAN NEM NŐ VISSZA ?
Ha Creative Commons License 2000.11.28 0 0 6
Szerintem is próbáld meg a Bársonyt. Velem nagyon normálisak voltak. Az áraik fixek és szép nagy betükkel ki is vannak írva egy falra. (És több, mint 1 éve nem is változtak.)
Nálam jól működött a szörtelenítés, de azt mondták, nem mindenkinél sikeresek, mivel az igazán jó eredményhez nagyon fehér bőr és nagyon sötét szőrszálak kellenek.
Egyébként valóban nem olcsó, de úgy gondoltam, megéri, mivel nekem az arcomon volt néhány oda nem illő szőrszál és nagyon zavart.
Ha felhívod őket telefonon levélben is küldenek prospektust, amiben van árlista. Az első próba kezelésük 5.000 Ft volt, de azt később beszámították a rendes kezelés árába, ha pedig nem működött volna a dolog visszaadták volna a pénzt.
Előzmény: Kata_Hamori (4)
csipiketörp Creative Commons License 2000.11.28 0 0 5
Azért engem érdekelne, hogy mennyi az az annyi... nem árulnád el? Csak úgy közelítőleg, ha szépen megkérlek, hogy mibe kerül az ilyetén szőrlevarázsolás? :o)
Előzmény: Kata_Hamori (4)
Kata_Hamori Creative Commons License 2000.11.28 0 0 4
Köszike a felvilágosítást!
Elmentem a Skincare-hez vizsgálat stb., majd mivel némi bizonytalanságot tapasztaltam elküldtem a barátnőmet is aki egy laza farmer szerkóban volt, ÉS LÁSS CSODÁT, hát nem más árat mondtak az Ő combjára ?! / Kevesebet, pedig Ő igazán hosszúcombú... :)) /
Félek, hogy "testre" illetve "smukkra" szabják az árakat. Ez egy picit el is vette a kedvem, de azért még elmegyek a másik helyre is amit mondtál.
Előzmény: Dömdödöm24 (3)
Dömdödöm24 Creative Commons License 2000.11.13 0 0 3
Csá !

Na én már voltam a Bécsi úton a Bársonyban, de végigjártam a többit is, mert kiváncsi voltam az árakra. Na ne tudjátok meg, nem csóróknak való.
Jellemzésül: A Skinker olyan puccos, hogy le se mertem ülni a bőrgarnitúrájukra, mert féltem hogy az külön zsozsó. Az áraik a csillagokban, de csillogás is van bőven. Aki luxuszsálló környezetre vágyik, itt megkaphatja, a doki elég bizonytalannak tünt, szerintem én lehettem a második ügyfél abban a hónapban.
Ellenpólus a Monaliza, itt viszont minden kicsit gagyinak tünt, áraik közepesek.
Az említett Bársony, teljes nevén Bársony Bőrgyógyászati Lézerklinika ahhoz képest, hogy garanciával dolgoznak nem drága. Az egésszel csak az volt a bajom, hogy látszik, hogy nagyipar zajlik, rengeteg gép, orvosok, asszisztensek, nekem kicsit túl profi volt az egész. Nincs meg az a hangulata, ami a kozmetikus csajnál szokott lenni, itt nincs idő kidumálni a pasikat.
Nekem csak hónalj meg bikini volt, de kifigyeltem, hogy a kék ereket is levarázsolják lézerrel, de nem volt több pénzem, pedig a combomról jó lenne eltüntetni a kilátszó ereket.
Ha az is meglesz, irok, a szőr az három kanyarból tényleg kijött, de még kell mennem egy negyedikre is.

Üdv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!