Keresés

Részletes keresés

csirke666 Creative Commons License 2004.09.02 0 0 155

Szia Krike87!

Kérlek küldd el nekem is a kozmetikusod elérhetőségét.

csirke666@freemail.hu

Köszönöm.

V01 Creative Commons License 2004.09.01 0 0 154

Sziasztok!

 

Én ma olvastam az interneten, hogy a villanófényes kezelés az nem lézer.

Például a villanófényes ránctalanítás az hatékonybb, mint a lézeres.

Lehet, hogy a szőrtelenítés terén is jobb? Próbálta már valaki?

Törölt nick Creative Commons License 2004.09.01 0 0 153

Hú, ezek most egy kicsit feldobtak engem is. Én is szeretnék pozitívan csalódni. De addig is, folytatom a jól bevált módszert :)

Szőrmentes hetet mindenkinek! ;)

Előzmény: kapir (152)
kapir Creative Commons License 2004.08.31 0 0 152

Igazad van, altalaban en is szkeptikus vagyok. Viszont igy mindig feldob ha pozitivan "csalodhatok" :) Engem az Optik-Med-ben mutottek / mint Ready kollegat :)  / es volt szerencsem a Barsonyhoz is, mert a szemeszeti vizsgalatom soran felmerult a gyanu, hogy "keloidos" lehetek. (Hegesen gyogyulhatnak a sebeid). Kis turelmet kertek es megkerdeztek a Barsonyon dolgozo foorvost, hogy tudna-e most fogadni egy rovid vizsgalatra. Soron kivul fogadott, nagyon kedves volt, megnyugtatott, hogy nincs keloid hajlamom igy kesobb aztan at is estem az Optik-Med-nel a lezeres szemmuteten.

Termeszetesen nem kertek penzt a vizsgalatert. Szerintem nagyon korrektek, en csak ajanlani tudom oket.l

Előzmény: Törölt nick (149)
waterfalls Creative Commons License 2004.08.31 0 0 151

Sziasztok,

 

Én rászántam magam, és a múlt hét hétfőn elmentem a dzsingiszkán által korábban írt kozmetikába (ill. ez inkább szépségszalon).

Be kellett jelentkezni, majd az első teszt helyett megcsináltattam az első kezelést. Igen, első, mert elmondták, hogy a kezelés 8 alkalomból áll + 4 utókezelés.

A kezelést követő 2 hétben potyognak ki maguktól a szőrszálak, mert addig még tartja a bőr. Ha nem győzöd kivárni, csipesszel ki lehet szedegetni (én is eképp tettem). Egyébként egy tv-n kinagyítva megmutatták előtte és utána is a kezelt felületet (olyan volt, mint egy leégett tarló :))

Nekem az államat és a bajszomat kezelték, és a férjem szerint már most észevehető a pozitív változás. Egyébként egy kezelés 14300.

Hát nem tudom, mi lesz a vége, de majd írok. Legközelebb október első hetében kell mennem.

Törölt nick Creative Commons License 2004.08.31 0 0 150
És sajnálom, hogy ilyen szkeptikus vagyok, de hát a tapasztalat mondatja velem. De azért nem akarok senkit lehervasztani vagy elvenni bárki kedvét a próbálkozástól.
Előzmény: Törölt nick (149)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.31 0 0 149

Amire én járok, az már kb. 30 éve sikeresen működik... ennyit az ukmukkfukkságáról... Én a bizonyítékoknak hiszek, nem az ígéreteknek :)

Na jó, most komolyan, azt nem fogják írásba adni, hogy garantálják, hogy minden szőr eltűnik rólad, akkor meg mit érsz vele? És szerintem a lézeres szemműtét már kiforrottabb eljárás, mint a lézeres szőrtelenítés. Egyébként meg kár vitatkozni, mindenki abban hisz, amiben akar. Ha tényleg elmész, írd meg a tapasztalataidat. Én tényleg nagyon-nagyon örülnék ha működne, akármennyi pénzbe is kerül, megfontolnám bizonyos helyeken. Sok sikert!!

Előzmény: ready (148)
ready Creative Commons License 2004.08.30 0 0 148
Bár lehet , hogy a bársonyosok tényleg nem garantálnak semmit, bár az fura lenne..:(
Előzmény: ready (147)
ready Creative Commons License 2004.08.30 0 0 147
Tévedsz.ezeknél műtettem a szemem, és garantálják, hogy ha nem sikerül olyna jól, mint haogy mondták akkor pénz vissza vagy ujramutik.
Egy ismerosomnek jo volt egeszen 4 evig igy a szeme, az 5. evben azonban -1 dio lett, ingyen ujramutottek.Tudod inkabb hiszek az irasban adott garanciaban, es orovosokban, mint valami ukmukfukk kozmetikaban.
Előzmény: Törölt nick (146)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.30 0 0 146

Szerintem úgy van megfogalmazva a garancia, hogy valójában nem garantálnak semmit, pénzt tuti senki nem fog visszakapni... És akkor még örülhetsz, ha ép bőrrel megúszod.

Úgy hangzik az egész, mint egy mese: fájdalommentes, gyors, nem marad helye, stb. Én egyszer kérdeztem a bőrgyógyászomat, hogy leszedne-e rólam lézerrel egy barna foltot, erre azt mondta, hogy még a saját lányának sem csinálná meg, mert ronda lesz a helye (ráncos lesz a felület). Ezután szerintem csak gátlástalanság kérdése, hogy ki mit vállal el jó pénzért. A felelősség úgyis azé, aki kipróbálta, hisz ők biztosan leírták valahol az apróbetűben hogy nem mindenkinél hatásos, vagy kiderül, hogy nem úgy jártál, ahogy kellett volna, stb.

Ez szerintem nem egy korrekt leírás, csak egy marketingszöveg. Semmit nem írnak a lehetséges hátrányokról, veszélyekről. Ez nekem gyanús. A kozmetikusomnál járt egy lány, aki elment a Bársonyba a bikinijével, otthagyott százezret, aztán semmi eredmény. Úgyhogy kiepiláltatta. Az az ábra pedig az egyes szőrtelenítési eljárások hatékonyságáról pedig egyenesen hülyeség! Hogy a krém hatékonyabb, mint a gyanta?! Na ne!!!

Mindenesetre nagyon örülnék, ha a mese tényleg igaz lenne. De mint már a fórumon korábban kiderült, többféle lézer van, és eddig csak egyvalaki írt pozitív tapasztalatokról. Ha valaki tényleg elmegy oda, mesélje el, mi volt. Én kíváncsi leszek. De eddig a negatív tapasztalatok vezetnek. Sajnos.

Előzmény: ready (145)
ready Creative Commons License 2004.08.29 0 0 145
Orvosi garancia
Az eddigi kezelések eredményessége és szakmai tapasztalatunk alapján Magyarországon egyedülállóan orvosi garanciát vállalunk. Ön nem kockáztat semmit, hiszen orvosi garanciánk szerint: ha kezelésünkkel nem sikerülne pontosan azt az eredményt elérnünk, melyet a vizsgálaton előre jeleztünk, akkor a kezelés teljes összegét visszatérítjük. Tevékenységünket természetesen az illetékes magyar orvosi és közigazgatási szakhatóságok engedélyével végezzük.

Ezt irjak.szerintem itt korrektul leirnak mindent.
ready Creative Commons License 2004.08.29 0 0 144
A bársony lézerklinikán volt már valaki?AZ optik-meddel együtt vannak, és ugye mivel én az OMnél műtöttem a szeme, csak bennük bízom.Szal járt valaki már náluk?
V01 Creative Commons License 2004.08.28 0 0 143
Sziasztok!

Én télen, amikor megjelet a Johnsons szőrnövekedés gátló testápolója, rögtön meg is vettem kb. 700-800 Ft.-ért. Minden nap bekentem vele magam, este fürdés után. Ezt addig csináltam, amíg ki nem fogyott a testápoló. Erdmény: Semmit sem használt, ezen felül még kellemetlen is volt a szaga.

maestus Creative Commons License 2004.08.26 0 0 142
Szia Krike 87, nekem is küldd el légyszi a kozmetikusod elérhetőségét!
Hónaljon szerinted nagyon durva lenne egyébként? Gondoltam ott próbálnám ki először...
Köszi! mail:maestus@freemail.hu
waesz Creative Commons License 2004.08.26 0 0 141

Szia Krike 87!

 

Szeretnélek megkérni arra, hogy küldd el nekem is a kozmetikusod elérhetőségét, szeretnék már végre én is szőrtelen lenni hosszú-hosszú időre.Köszönöm szépen!email cím: waesz@freemail.hu

Juliam Creative Commons License 2004.08.14 0 0 140
A neten véletlenül egy bizonyos mézemulziós szőrtelenítési módszerre akadtam. Próbálta már valaki? Tényleg olyan isteni szuper? (Persze nem végleges, inkább gyantázáshoz hasonló, csak teljesen természetes anyagokkal, bőrkárosodás nélkül, állítólag.)
messengerina Creative Commons License 2004.08.13 0 0 139

Bizony. Ahogy valaki már írta a topikban: ha lenne valóban hatásos örökre való szőrtelenítés (nem pelyekről van szó, hanem nagy, túlméretes szőrcsomókról) akkor valszeg az összes hálivúdi sztár már rég megcsináltatta volna magának és elterjedt volna a módszer híre... (méregdrágán, persze).

Szóval ne áltassuk magunkat...?

Előzmény: Törölt nick (138)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.13 0 0 138
Lányok, szerintem hülyítenek minket mindenféle csodamódszerrel...ez lehangoló. Szerintem ha holnap betennék az újságba egy hirdetést, hogy pl. végleges szőrtelenítés tejszínnel, azért is fizetnének, mert annyira szeretnének megszabadulni tőle! Jól nézzétek meg, mire adtok ki pénzt! :(
habfürdő Creative Commons License 2004.08.13 0 0 137

Nem könnyű az ember szőrös lányának. Kiábrándított, amit a lézeres módszerekről írtatok, azt hittem nem ilyen lehangoló a kép, de segítségetekkel legalább megtakarítok egy csomó pénzt.

Valamelyik wellness lapban olvastam a Spa Touch fototerápiás eljárásról (de csak azt, hogy van ilyen is, semmi részlet), tud erről valaki? Ha igen, kérem, írjátok le a véleményeteket róla, ha valaki fővárosi címet is tud, külön hála.

ysergbnjioé- Creative Commons License 2004.08.10 0 0 136

Engem alexandrite lézerrel kezelnek, érdekes ezt még nem említette senki.

andrea. Creative Commons License 2004.08.05 0 0 135

sziasztok!

tenyleg sokat lehet olvasni a lezeres szortelenitesrol, azonban el kellene kuloniteni az eredmeny+utohatasokat az alapjan, kinek milyen okbol kell a szortelenites. normal esetek koze tartozik a nem rendellenes szorzet, rendellenes es igazabol indokolt akinek hormonproblemai vannak. az eredmeny ettol fuggoen ugy gondolom mas lesz. azt irjak, hogy a sotetebb szorszalak tunnek el inkabb- megsem olvashattunk eleget es meggyozoen hogy nekik sikerult. szoval, ha van ilyen, szolaljatok meg!:))

masreszt mar egy-par eve letezik a lezeres szortelenites, megsem olvashattunk meg olyat, hogy pl.: nekem mar 3 eve nem no ki, szuper. szoval ti is, hol vagytok?:)

 

a mellek-, es utohatasokrol is szivesen olvasnek, eddig ezt sem nagyon reszleteztek, pontosabban egy, aki irta, hogy utana barnabb lett a bor egy ideig stb.

arrol nem irt meg senki, hogy aki hormonproblema miatt csinaltatta ezt meg, utana eszlelt e valtozast, hogy mashol, ahol elotte gyengebb volt a szorzet, a kezeles utan megerosodott. el tudok ilyet kepzelni, mert eves szinten nekem is terjed az erosebb szorzet. sot. fel evig szedtem a gyogyszert, az valamennyire visszafogta, de amikor abba hagytam, utana... sokkal erosebb lett, mint elotte volt. szoval nem erte meg.

 

nekem meg mindig nem tiszta, hogy a nem tokeletes lezerek kozul megis melyik mellett tegyuk le a voksot. a rubinlezer mellett? annyira nem vagyok otthon meg a temaban, szoval a rubinlezer es a villanofenyes ill. a diodas u.azok vagy mind kulonbozoek?

 

a min.4 kezeles kozott mennyi idonek kell eltelnie? mig ujra kino? mondjuk 1-2 honapos kozokkel kell eljarni?

 

koszi a faradtsagot aki valaszol, amire tud. remelem masnak is segitsegere lesznek a valaszok.

nagyviz Creative Commons License 2004.07.29 0 0 134

Kedves Csibakat!

Egy fórum terjedelme nem engedi meg  egy ekkora téma általános, preciz leirását. (Ráadásul ... mint tapasztaltad, ilyen nem is létezik, csak részeredmények ... és részcsődök vannak)  Ha valakinek konkrét kérdése van lézerekkel, azok orvosi (beleértve a szőrtelenitést is) alkalmazásaival kapcsolatban akkor szivesen elmondom a véleményemet, de csak szigoruan magánban. Ja és nagyon-nagyon fontos, hogy kizárólag fizikus szempontból, tehát orvosi kérdésekben nem hozzám kell fordulni, mert az egy más szakma, abban csak hülyeségeket mondhatnék.

Csak egy általános megjegyzés, ami talán érdekelheti e forum olvasóit: még nincs "kitalálva" az erre a feladatra a tökéletes lézer ... esetleg "lámpa" ...  (valószinüleg  - sok okból - nem is lehet egyetlen mindent tudó tipusra számitani, de hiszen egy betegségre sincs egyetlen tutti gyógyszer, van akinek használ, van akinek nem) ... nagyon a kezdetén tart e terület feltárása. Igy tehát egy adott kezelés lehet, hogy valakinek használ, másnak nem, azaz minden hozzászólónak külön-külön igaza lehet, igy gyülnek össze majd sok év alatt a gyakorlati tapasztalatok. A fő probléma, hogy előbb akarnak vele egyesek pénzt keresni, mint kivárnák a fejlesztési folyamat végét (olyan igazából soha nincs ... de ennél azért kicsit jobb sikeres statisztikával illene inditani). Ez ma még csak kisérleti fázis ... nem biztos hogy korrekt pénzt kérni érte ... főleg ennyit ... de a cucc drága (műszaki okokból és az is marad egy jó darabig), s ha nem ennyiért "adnák" a kezelést akkor egyszerüen nem is létezne, mert csak a kuncsaft finanszirozhatja.

Üdv. Nagyviz  

nagyviz Creative Commons License 2004.07.29 0 0 133

Uram!

A dolog igy korrekt ... ritka a forumokon ... majd egyszer pezsgözünk.

Üdv.

Nagyviz

Előzmény: Törölt nick (132)
csibkat Creative Commons License 2004.07.28 0 0 131
Kedves Mike! A helyesírásom nem kiváló, illetve azt is el tudom képzelni, hogy különböző stílusban beszélünk (a hozzászólásod alapján ezt nem bánom). Ez így van rendjén, tudod az emberek nem egyformák (van aki a lézerfizikához ért, van aki a helyesíráshoz). Ami a lényeg, hogy az ember igyekszik kultúráltan nyilatkozni, nem előítéleteket hozni, és nem agressziót kelteni egy fórumon. Valakinek ez természetes, van akinek nem. Sajnos Te ez utóbbiak közé tartozol. Ha egy kicsit is megértetted, hogy mire gontoltam a fentiek leírásakor, akkor elgondolkodsz rajta, nem szívod mellre, hanem levonod belőle a tanulságot, és mint építő kritikát elfogadod. De ha ugyanúgy reagálsz rá, ahogy a leveled azt sejteni engedi, akkor puffogsz egy kicsit, hogy mégis mit képzelek, hogy kioktatlak, mert ki vagyok én a "cosmopolitan csaj :-)"... és talán válaszolsz valami "kedveset". Én bízom az elsőben, de ha nem bírnád ki, akkor azt inkább e-mailt írj(ha normális, válaszolok rá), ez a fórum nem erre való. Kedves nagyviz! Köszi, de Mike megjegyzésén csak mosolyogtam. Azzal nem engem minősített, csak és kizárólag saját magát. Amúgy Te kifejezetten az ilyen kezelésekhez való lézereket tervezed? Mert akkor esetleg írhatnál róluk egy keveset, ha van kedved. De a kályhától elindulva, hogy fel is fogjam.:-) Üdv:-) cosmolány :-) Boccs az OFFért!
Előzmény: Törölt nick (124)
nagyviz Creative Commons License 2004.07.27 0 0 130
Kár, hogy a szörszál nem emelet ... az embert meg nem illik hozzáváni. A ma használatos gázlézerekkel számtalan ok miatt nem szörtelenitenek. A többi OK! (Irtál mást is?)
Előzmény: Törölt nick (125)
nagyviz Creative Commons License 2004.07.27 0 0 129

Kedves Mike!

 

Leveled úgy baromság ahogy van. Miért irsz arról, amiről csak halovány, zavaros fogalmaid vannak? Jót röhögtem rajta kollégáimmal egyetemben és hagytam volna a fenébe, ha nem egy kedves teremtés ledorongolásával inditasz. Az Ő levelében ezerszer több volt a szakértelem és a megértés igénye mint a Tiédben.

 

Hát akkor lássuk (idézem a szövegedet,s terjedelmi okoból csak cimszavakban utalok a “félreértésekre”) :

 

"A lézer fényt egy viszonylag egyszerű szerkezet állítja elő. (???) Vegyünk egy üvegből készült csövet, töltsük meg mondjuk széndioxiddal, zárjuk le a két végét, (MIVEL? AZ ÜVEGEN NEM MEGY ÁT A 10600 nm-és IR FÉNY, HOGY LESZ IGY LÉZER?) tekerjünk rá sok vezetéket amik a tekerésből adódóan tekercset alkotnak, vezessünk a vezetéken keresztül jó váltóáramot és kész is a gázlézer (CSAK ÉPP SE NEM GÁZLÁZER, SE NEM MÜKÖDIK … A TÖBBI OK!). A rubin lézer kicsit érdekesebb téma. Van egy kristályrúd rubinból amit körbevesz egy villanófény előállítására képes tekercs (SPIRÁL LÁMPÁRA GONDOLSZ?). Nem kell sokat gondolkodni rajta, hogy rájöjjön az ember arra, hogy erre mi a legalkalmasabb: a fénycső elvén működő neongázzal töltött tekercs (NO AZ ÉPPEN NEM! A NEON ERRE SPEKTRUMA MIATT ÉPPEN ALKALMATLAN). Mint tudjuk, a fénycső egész életében mást sem csinál, csak villan (ÉS ENNEK MI KÖZE EHHEZ? CSAK NEM VILÁGITÁSRA HASZNÁLT FÉNYCSŐVEL AKARSZ LÉZERT GERJESZTENI??? RÁADÁSUL RUBINT 50 HZ-el? … RAKÉTÁT CSUZLIBÓL? RUBINHOZ PL: NAGYNYOMÁSU XE FLASH KELL (SOK MÁS IS JÓ, KIVÉVE AZT AMIT IRTÁL) A SZÜKSÉGES LÉZERGERJESZTÓ FLASHNEK KB. ANNYI KÖZE VAN A VILÁGITÁSRA HASZNÁLT FÉNYCSŐHÖZ, MINT EGY SZÁL GYERTYÁHOZ. JA ÉS ÖRÜLÜNK, HA SZOBAHŐMÉRSÉKLETEN 2-5 HZ-el MEGY A RUBIN … OKAI A TANKÖNYVEKBEN). Kis hazánkban másodpercenként 50x teszi, mivel 50 hertz a váltóáram frekvenciája. Tehát villantgatjuk a kristályrudat, mint egy őrült. Ennek hatására létrejön egy metastabil fény (ELEKTRONÁLLAPOT VAN –METSTABIL FÉNY NINCS), mely hatására (??? MICSINÁL A MICSODA???) létrejön a lézerfény. A kristályrúd két végén tükör van (EZER ESETBŐL EGYSZER … 20-30 ÉVE VOLT ILYEN, DE HAMAR RÁJÖTTEK A BAJAIRA). Az egyik teljes visszaverő képességű a másik az előbb említett képességnek csupán egy részével rendelkezik. Azok a lézersugarak, melyek a kristály hosszanti középvonalával párhuzamosan esnek egybe a középvonallal oda vissza verődnek a két tükör között egészen addig amíg eléggé fel nem erősödnek (EZ AZ EGYETLEN KORREKT FOLYAMATOS SZÖVEG. GRATULÁLOK … SAJNA MA MÁR EZ SEM TELJESEN IGAZ!) a féláteresztő tükör "átszúrásához" (A NEVÉBEN VAN, HOGY FÉLIG ÁTERESZT… MINDIG!!! … NEM SZURJA AZT ÁT SEMMI … ÖSSZE TETSZIK KEVERNI A Q-KAPCSOLÓVAL). Amikor ez megtörténik (MICSODA?), megjelenik a lézerfény. A rubin lézer jellegzetesen vörös fényű és biztos mindenki megcsodálta már optikai irányzék vagy disco lézer formájában (RUBIN LÉZER NEM SOK HELYEN CSODÁLHATÓ, DE SEM IRÁNYZÉKBAN SEM DISZKÓBAN SOHA SEHOL SENKI NEM LÁTHATOTT! A MODAT TÖBBI RÉSZE – AZAZ AZ ELSŐ 6 SZÓ - OK)

A LED lézer (GONDOLOM DIODA LÉZERRE UTALNÁL … A LED SZÓ MÁST JELENT) az összes lézer legbénábbika (???). Szórt spektrumú (AZ MI? … SZÉLES? … TÖBBSZÁZ VÁLTOZATA VAN, KÖZTÜK SOKNAK NAGYON KESKENY A SPEKTRUMA), kis energiájú fény (??? FOTONENERGIA VAGY A TELJESITMÉNNYEL TETSZIK KEVERNI???), preciziós vagy nagy energiát igénylő feladatok elvégzésére alkalmatlan (EZÉRT VÁGNAK NÉHÁNY TIPUSSAL MÁR FÉMEKET IS???). Ha olcsón akarnék szőrtelenítő lézert vásárolni és nem törődnek az elért eredmény minőségével, tutire LED-esre adnám ki a pénzem. (HA A SZEMÉTBE AKAROD A PÉNZT KIDOBNI … VAGY A SZÖRTELENITÉS TÉNYLEG NEM ÉRDEKEL, CSAK A LÉZER MEGLÉTE … DE AZ NEM EZ A TOPIC.)

ABBAN VÉLETLENÜL IGAZAD VAN, HOGY IDEÁLIS LENNE A DIODALÉZER FORRÁS, CSAKHOGY MA MÉG NEM TALÁLTUK MEG A MINDEN BŐRTIPUSRA ÉS SZŐRTIPUSRA MEGFELELŐ MEGOLDÁST. EGY VALÓBAN HASZNÁLHATÓ KÉSZÜLÉK ÁRA VISZONT MÉG IGY IS MESSZE ÁLL A MEGFIZETHETŐTŐL.

 

Üdvözlettel: “Nagyviz”

(aki az elmult 30 évben már csinált párszáz ilyen vackot, - köztük CO2-t és Rubint is, bár előbbi pl. szőrtelenitésre teljesen alkamatlan - amik sikeresen müködnek, közülük nem egy, a hazai bőrgyógyászoknál.

Előzmény: Törölt nick (124)
ants8019 Creative Commons License 2004.07.26 0 0 128

Szia Aryll!

 

Pontosan nem tudok infót a kérdésedről, bizti csinál ilyet is. Ott már azonban biztos fájdalmas! Én is szeretnék majd még ilyenre is beruházni! Valaki az egyik cikkben azt írta, hogy a szeméremdombon vállallnak ilyet, a nagyobb szeméremajkaknál többnyire azért nem, mert ott már elég fájdalmas, ...hát el tudom képzelni, néha nekem is már nagyon tudott fájni  a bikinivonalnál! De hát az ember sok mindent kibír a cél érdekében! A doktornő e-mail címét már egy előző írásomban megadtam, nyugodtan írj neki, szívesen válaszol. Üdv, Ants

Előzmény: Aryll (121)
dzsingiszkan Creative Commons License 2004.07.24 0 0 127

Lézerrel szedettem le a bajuszom és néhány helyen  egy csomóba összegyült  szakál kezdeményem.

 

Előzor mindenféle rettenetesen  kínzó eszközzel próbálkoztak, otthagytam őket.

Majd Budapesten a XIII. kerületben a Radnóti utca azt hiszem

a West Enddel szemben/ vagy akármilyen utca de az biztos, hogy

a Falloda nevű önkiszolgáló étterem oldalán a sarok után a kocsikihajtónál

van egy Atractiv nevű  fodrász, kozmetika.

 

Na ott gyorsan  fájdalom mentesen le is szedték. Egyet nem tudnak. A szőke vagy  fehér szálalak leszedni, mert a lézerfényt a világos szinek nem vezetik le a szőrtüszőhöz. Nekem már 6. éve nincs egy szál szőr sem sehol.

 

dzsingiszkan Creative Commons License 2004.07.24 0 0 126

Szevasztok

 

Riana26 Creative Commons License 2004.07.21 0 0 123

akkor most melyik a jobb lézer dioda vagy villano?

és Bpen tud valaki olyat ahol már volt és jo

garanciát vállalnak ezekre? mert nem kis pénz...

Előzmény: csibkat (122)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!