Keresés

Részletes keresés

Józsy Csepelről Creative Commons License 2007.02.26 0 0 16

Még hat nap... Kedves János...

akoshikon Creative Commons License 2007.02.25 0 0 15
??-)
Előzmény: Józsy Csepelről (14)
Józsy Csepelről Creative Commons License 2007.02.25 0 0 14

MÁTÓL SZÁMÍTVA 1 HÉT KEDVES URAM!!! :D

akoshikon Creative Commons License 2007.02.16 0 0 13
hello ez sajnos igy van ! én is pennyben melozok bp en! de én sem akarom hogy megkéseljenek müszak után mert már volt hogy késsel fenyegettek! a penny vezetöséget meg nem érdekli !! sajnos
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.15 0 0 12
Sziasztok!

Három-négy hete figyeltem fel a Mezőkovácsházi Pennyiben hogy az átlagnál sötéteb bőrű etnikum tagjai délután mihejt a biztonsági őr leadja a szolgálatot heten-nyolcan megjelenek s pakolnak a kabát,szoknya minden kis szegletébe ételt italt meg minden egyebet.
A legszörnyűb a dologban amikor szoltam a pénztárosnak csak anyit válaszolt , mit csináljak vele.
Józsy Csepelről Creative Commons License 2007.02.12 0 0 11

A félreértések elkerülése érdekében bocsátom ki kezeim közül a következő levelet, amolyan válaszként nemis inkább elemzésként a 2 nappal ezelőtt íródott művemre...

Kezdésként megemlíteném, hogy 3 ponton szeretném HELYESBÍTENI az irományt!!!

Az 1. ponton idézem - "a vezető cigizik" kifejezés alatt, nem azt kíséreltem meg, hogy keresztbe tegyek bármelyik boltvezetőnek, esetlegesen műszakvezetőnek a cégnél, henem azt próbáltam meg sugallni, hogy a boltban a vezetők a 30perces étkezésre felhasználható idejüket a stressz hatására inkább egy szál cigivel szeretnék eltölteni, ja és közben természetesen általában selejtet irnak össze, ami megintcsak nem kis munka és ezáltal kimondhatom nincs is valami sok szünetük!!!HOGY KI EZÉRT A HIBÁS HAMAROSAN KIFEJTEM... a 2. pontban rögzíteném, hogy gazdasági főiskolára járok, szóval van némi fogalmam a Kereskedelemről, mely valljuk be: genyó szakma, de én csípem... az, hogy "3an vagyunk a boltban" nem nevezhető a bolt output-jának szempontjából a növekvő hozadék szakaszának, azaz nem igazán nyereséges és itt helyezném el a 3. pontot mely a területvezetőhöz kapcsolódik: AZZAL, HOGY Ő BEJÖN ÉS ELEMZI A BOLTOT, KIOSZTJA A MUNKÁT ("SÖPRÉS, LESZEMETELÉS" - idéztem), csak a MUNKÁJÁT VÉGZI!!! Egyszóval ki a hibás: a válsz egyszerű: a RENDSZER... A MULTINACIONÁLIS CÉGEK: esetünkben a Penny Market Kft-ről van szó, de sorolhatnék ide több boltot is, ahol (dolgoztam is, mint diák) még sokkal rosszabb a helyzet és vannak olyanok is, melyekről még könyvet is írtak - nem kell részleteznem...

Összegezve szeretném, ha a 10-ei levelemet (az Összes MULTI nem csak a Penny), nem bírálná, hanem csendesen elgondolkodna rajta, mennyiben változna is a helyzet, ha kicsit másképp állnának a boltokkal kapcsolatos teendőkhöz!

 

U.i.: Köszönöm, hogy figyelmet szenteltek a végigolvasáshoz, és meg kell jegyeznem még zárszónak: A társaság, maga egy bolt atmoszférája, és a kooperatív munkatársak miatt szeretek(lehet márcsak szerettem) a Penny Market Kft-nél dolgozni...

Előzmény: Józsy Csepelről (10)
Józsy Csepelről Creative Commons License 2007.02.10 0 0 10
Én jelenleg diákként melózok Csepelen a Pennyben főiskola mellett... Hááááátttt.. Hadd ne mondjam, hogy oltári poén!!!Egyik haverom is velem van a diákmelón 7végente képzelhetitek!Amikor pénteken 3an vagyunk délután a vezető cigizik haverom a kasszában 8000ren a sorban én meg pakolok... Megjön a szekér (a kamion) is időközben, amiről ugyebár 35 raklap között le kell húznom az árút... Na most emellett még kasszába is be kéne ülnöm egyidőben a rakodással és az áruátvétellel... Mondanom sem kell hogy ezekben a percekben csöngetnek a bolt végében található üvegvisszaváltónál kb. 8an ezt is nekem kell átvennem és emellett 3-4 órát túlórázva gondolkodom, hogy jó lenne vmit enni is :D Jó vicc... Különösen ha betéved a területis és csak annyit kérdez tőlem miért nincs felseperve az utca és leszemetelve a bolt... Ilyenkor megyek el általában 2 mosoly között rágyújtani, miközben nagy figyelemmel kísérem végig, ahogyan a pékesautó lelkesen tolat lefelé a rámpán, várva, hogy lerámoljam róla a 100db friss kenyeret és a 889 db pékárút és zsemlét...;)
akoshikon Creative Commons License 2007.02.04 0 0 9
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Foley Creative Commons License 2007.01.12 0 0 8
Ez a Penny tényleg elcseszett egy hely. Nálunk is van egy ilyen bolt a közelben, néha betévedek, de mindig valami valami gebasz. Pl tegnap állnék be a pénztárhoz, mire mondja a pénztáros, hogy álljak át a másikba, mert Ő már zár (összesen két pénztár van). Átállok a másikba, ahol vannak vagy 8-an előttem, erre alig telik el két perc, jön egy újabb próbálkozó, akinek megengedi, hogy beálljanak. :) Persze követik vagy 3-an....
A másik: vettem egy rekesz sört. A rekesz kódját egyik pénztáros sem tudta, és vagy egy percen át kiabált át az áruház másik felébe, hogy megtudja egy illetékestől, hogy mi a kód.... Ezek nem ismerik a telefont? Pár ezer forintból felszerelhetnének egy ilyet, vagy veszenk 5 ezerért egy szaros walki talkit, aztán szevassz....

Ja a legjobb. Régebben csak akkor lehetett kártyával fizetni, ha SENKI! nem beszélt semilyen telefonvonalon (magyarul hátul, a boltvezető sem foglalta a vonalat).

Röhelyes.
kytty-cyca Creative Commons License 2006.03.24 0 0 7
Sziasztok!
Én dolgoztam az egyik Penny-ben egy hónapot, 2005. nov. 31 - 2005. dec. 31 - ig, és még azóta sem kaptam meg a fizetésem! Idegileg sem birtam tovább, körülöttem mindenki nyugtatózta magát! Képzelhetitek mi volt ott!? Azóta még csak vásárolni sem járok oda!
Pusz: kytty-cyca
városlakó Creative Commons License 2005.02.27 0 0 6

Én láttam az adást, a Penny a boltvezetőktől szabadul meg érdekes módszerekkel. Az egyik dolgozó azt mondta, hogy 8 évet dolgozott a Pennynél, és a cég neki köszönhette a budapesti áruházakat.

 

A bolvezetők elbocsátását a területi vezető intézi.

A Penny Market küldött egy faxot a Tv Ügyvédjének, amelyben az állt, hogy a dolgozók aláírták a felmondási papírokat.

Mostmár értem, hogy miért keresnek olyan gyakran boltvezetőket.

Előzmény: leszúrt Rittberger (4)
P.enelope Creative Commons License 2005.02.24 0 0 5
Néhány kirúgott dolgozó nyilatkozott. Túlóráztatták őket, de nem fizették ki, és szabálytalanul kifizettették velük a hiányt.

Előzmény: leszúrt Rittberger (4)
leszúrt Rittberger Creative Commons License 2005.02.23 0 0 4

Nem látta valaki a Tévé ügyvédje c. műsort az M1-en? Csak az utolsó pár mondatot kaptam el belőle. A Penny disznóságairól volt szó.  Mondtak valami érdemlegeset is? Mutattak valami konkrétumot? Vezető nyilatkozott?

 

_ Liar _ Creative Commons License 2005.02.17 0 0 3
jol teszed
nyman Creative Commons License 2005.02.17 0 0 2
Eddig is kerultem. Az elmult 5 evben 1x vasaroltam 10 (v. 12db?) tojast. Eppen kellet es pont ott vot. De zavart, hogy csak bevasarlo kocsi van es kosar nincs. Ugyhogy tovabbra is kerulom.
Előzmény: P.enelope (-)
meggyespite Creative Commons License 2005.02.17 0 0 1

Én meg tudod, miért kerülöm el őket? Mert nem normálisak. Néha megjelentetnek egy-egy egész oldalas hirdetést valamelyik újságban, tudod, a szokásos "baba szappan 99 Ft helyett 92 Ft"-szintű hirdetésekkel, de egy büdös sort nem írnak az elérhetőségeikről, boltok címéről. Honlapjuk nincs. Fogalmam sincs, hol vannak üzleteik, mert ezt valamiért nem hirdetik. Mert ennyire hülyék. Ha neaggyisten szeretnék vásárolni tőlük valamit, akkor nem tudnám, hová menjek. Hívjam fel a tudakozót, hogy megtaláljak egy köcsög boltot??? Most komolyan, barmok ülnek ott az egész vezetőségben? Vagy a marketingesüket is egy jósnő, esetleg táltos hatására vették fel, mert szép volt az aurája??

 

:)

 

 

Előzmény: P.enelope (-)
bindera Creative Commons License 2005.02.17 0 0 0
o
P.enelope Creative Commons License 2005.02.17 0 0 topiknyitó

Hír:

 

Ilyen például a Penny Market Kft.-nél történt extrém eset, ahol az egyik vezető összegyűjtötte és jósnőhöz vitte a munkavállalók személyes adatait. Arra volt kíváncsi, hogy lopnak-e. A "kiválogatottakat" állásukból felfüggesztették, majd hónapok múlva - létszámfeleslegre hivatkozva - rendes felmondással megszüntették a munkaviszonyukat.”  

 

Ezek után egyértelmű, hogy elkerülöm őket!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!