"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Irgalmatlan gyenge vasas nem érdemtelenül került a helyére,még ezzel a roppant szarul játszó Pakssal sem tudtak sokat kezdeni(Paks szerintem egy szombathelyi ötösre megint jó lett volna,csak most a vasas volt az ellen).
Szar tucatlégiósok,kivénhedt "sztárok"(Bárányos:nem futott 1 km-nél többet,Farkas Szimpatikus Balázs szerintem van vagy 90 kiló,Gyepes fejjátékán kívül semmi,Simek....beállt a hetvenakárhányadik percben,3 minuta múlva elkezdték kicsomaglni a defibrillátort az egykori gyorsvonatnak...már már csak tehervonat)
Remélem a Fradi nem innen akar majd meríteni...
(a vén hülyét nem láttam,sztem otthon nyugtatózott)
Lassan találka az "édesítőszerről" elnevezett utcában. Néhány hideg sör, adrenalin fel, egyre többen vagyunk, egykor indulás, ellenőr elfordul, felvesznek a pékek, poroszkálás, hangulat odabasz, Pölöskey beteszi az elsőt, valamelyik kutya bekotorja x, 7 perc van hátra, Beliczky eldönti, repülnek a mezek, lógnak az orrok, boldog séta, metro felrobban, még pár sör, vége, ennyi volt......egy "átlagos" szombat !
Kiverheti a farkát a videóklippekre és kerülgetheti az asszonyt, aki már beletörődött a szexmentes házasságba, elköltheti a lóvéját kebabra, nyerőgépekre és lotyókra, de ki a fasznak kell ez?