"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
igazabol bevallom a bajnoksag jelenlegi szakaszaban engem mar csak az erdekel h a tetves vasas essen ki. erre remek esélye van, főleg ha megkapná a neki joigosan járó kb 10 pont levonást...
de tételezzük fel h nem fogja, mert a vasast soha nem büntetik, ekkorse könnyű.
először is holnap a videotonnak végre annyi ember fog szurkolni aminél többen csak az uefa menetelésükkor szurkoltak.
lesz -3 pont lemaradásuk. a szerencséjük, de az is lehet a pechjük, hogy aztán már szinte csak olyannal játszanak akik szintén a kiesés ellen pörögnek: kaposvár, pápa, siófok, dózsa (+paks)
najó mindegy, azt akarom mondani, a pápa ellen ha kell muszáj leadnunk a pontokat :) ha akár csak egy x-et is játszunk és +1 pont hiányozna ahhoz h a vasas legyen a kieső én idegbajt fogok kapni.
Azért van ott 3-4 olyan légiós, akik inkább visszavetik a csapatot.
Babicról Cs. Aurél azt mondta, hogy a Győr utánpótlásában 5-6 használhatóbb jobbek van.
Aztán nála is a csapatban volt a horvát, pedig valóban egy fogalmatlan barom.
Jah, hogy 11e euró a fix havija? hm. szar lehet...
Fantasztikus győri keret, sok-sok kidobott milió évek óta. És most gyorsan visszalapozva az elmúlt 4 bajnoki meccsünk: rémlik egy nagyon sima 3:0 a Szentélyben. Rémlik egy felhőszakadásos bohóckodás a majomketrecben, amikor 1 gólos hazai vezetésnél a mi Gyurink egyszerűen kiöklözte a ziccerben lévő csatárunk elől Abdi beadását a meccs végén, amikor a kapujukhoz szegeztük őket. (az is igaz, hogy az esőtől sokat nem láttam, de ez rémlik).
Aztán az őszi meccs, ami után Cs. Aurél azt nyilatkozta, hogy sima volt. Jah. Sima 2:0. A fantasztikus gyűr kétszer lőtt kapunkra, 4x lépték át komolyabban a félpályát egész meccsen. Helyzetek sokaságát dolgoztuk ki és ha szerencsénk van, akkor tényleg sima. Ide.
És itt a mai meccs. Egy igazságos X. Ami lehetett volna ide is és oda is.
Fantasztikus gyűri játékosállomány a mi agyonszidott, agyonsajnált csapatunk ellen.
Ezért írtam korábban, hogy a hozzánk kerülő légiósok csak éppen annyival jobbak az itthoniaknál, hogy néha csinálnak szép dolgokat. Ilyenekkel nem lehet egyértelmű fölényt kialakítani és ezért milliárdokat kiszórni bűn.
Vagy gazdálkodjunk a saját kölkeinkkel, vagy ha már megteheti valaki, akkor hozzon komoly focistákat, mert így a focink még sokáig itt fog toporogni.
Ez a Győr jobb csapat nem kérdés. Szerintem játékosanyagban a legjobbak és talán a játékuk is a legnézhetőbb. Értékes ez az x, közelebb álltak a győzelemhez.
Viselkedésben pedig valami hatalmas parasztok. Folyamatos reklamálás még a bedobások után is, egy szót nem szólhattak volna ha lezavartak volna 1-2 játékosukat.
Ez engem is tökéletesen hidegen hagy. A második góljuk előtt meg mi álltunk meg valami teljesen hasonszőrű eset kapcsán, aztán mintha lesen is lett volna aki kapta a labdát, sőt Balog is ugyanúgy megkapta végül a lapot reklamálásért.
Amúgy siralmas volt. 4894 fizető nézőt sikerült kiírni ha jól emlékszem, botrány. De mondjuk a körülöttem általában fellelhető, mindig kint levő emberek fele sem volt ott, meg voltam rökönyödve.
Ahhoz nagy rosszindulat kellett volna. Nehogy már lefújjanak egy olyan szitut mikor két játékos elesik... Az életben nem születne gól, minden védő esne kelne a tizenhatoson belűl.
Mondjuk ezen sem csodálkoznék, környezetemben többen azért csapkodták a térdüket a röhögéstől mert hallották, hogy az összefejelés után sípolt a barom. Én nem hallottam, úgyhogy nem is foglalkoztam többet ezzel a dologgal.
És nem ő volt az egyetlen, aki sárga lap birtokosaként nem kapott újabbat, egyértelmű szituban. Bezzeg Jovanovics azonnal megkapta labdaelrúgásért, 5 perccel később.
Iványi ez igazi gyökér volt, hihtetlen, hogy a fontoskodó majom szerepet már mindenki eltanulta a nagy Kassaitól. Pölö cseréjénél is mit műveltek, nem is értettem...
P. Attink még azöltözőfolyosón is azt harsogta, hogy csapatának 7-8 percen keresztül emberhátrányban kellett játszania a meccs legnehezebb periódusában.
Aztán valaki odaszólt neki: Attila, utána meg mi játszottunk 7-8 percet emberhátrányban.
Jól ismerem Pintért, ezért szinte látom magam előtt, ahogy még most is tátott szájjal ácsorog a folyosón.
Ő nem vette észre, hogy kevesebben voltunk a végén.
Érdekes egyébként, a győriek azt mondják, hogy nekik az volt a fő gondjuk, hogy a játékvezető lefújta(!) az összefejelést, ezért az összes védőjük leállt, ezért tudtunk gólt lőni.
Semmi. Stevanovity beszerencsétlenkedte. A győriek reklamáltak (mellesleg simán olyan hevesen amiért normál körülmények között pirosat kapott volna vagy 3 közülük) az összefejelés miatt, Busai repült a kapus felé talppal de nem találta el, utólag szerencsére. :)
"Ugyanakkor holnap majd fellapozom a szabálykönyvet, hogy mit kell adni egy olyan szituációnál, amikor az alapvonalon túl egy játékos a közönségbe kilövi a labdát."