Keresés

Részletes keresés

HairF Creative Commons License 2005.02.03 0 0 368

"de honnan a jó csodából tudjuk milyen eredményes!? "

 

  Ha te influenzás vagy és elmész az orvoshoz, és azt mondja neked, hogy: -Van itt egy gyógyszer, azt mondják hogy hatásos a betegségedre, de nincs bebizonyítva, de sokan azt mondják, hogy jó rá

vagy

- Felir egy olyan gyógyszert, ami bizonyítottan az influenza ellen van, még ha több mellékhatása is van, akkor melyiket választod?

Előzmény: ants8019 (366)
HairF Creative Commons License 2005.02.03 0 0 367

:)  

 

 Magyarországon nagyon ritka az olyan hely, ahol úgy végzik az Electrolysis-es szőrtelenítést, ahogy azt kellene. Pl. Amerikában külön iskola van, ahol ilyen "elektrológus" szakembereket képeznek. Több mint 100 éves tapasztalat bizonyítja a hatásosságát, eredményességét és biztonságát. Az amerikai FDA szerint is az egyetlen "végleges" szőrtelenítő eljárás. Utána kellene olvasni egy kicsit, de ne az elmaradott magyar oldalakon, ahol azt sem tudják, hogy mi az. (nézd meg pl.: www.hairfacts.com, vagy www.electrolysisinformation.com) Itt olyan emberek véleményét olvashatod, akik évtizedek óta foglalkoznak végleges szőrtelenítéssel. Pl. Fino Gior, aki az Amerikai Elektrológus Szövetség és a New York-i Elektrológus Szövetség elnöke, és az Állami Kereskedelmi Bizottság tanácsadó szakértője, több mint 40 éve főállású "végleges szőrtelenítő", akinek a gyermekei is ezzel foglalkoznak, aki könyvet is írt mind az elektrolysis-ről, mind pedig a lézerről, Amerikában több pert is megnyert a végleges szőrtelenséget ígérő lézerberendezéseket és egyéb berendezéseket gyártó cégek ellen.

  Ne azok véleményét olvasd, akik maguk is a lézer szakmában érdekeltek! Pl. a lézeres bőrgyógyászati klinikákon dolgozó orvosok sem fogják neked azt mondani, hogy: sajnos a lézer nem végleges legfeljebb tartós, kinél hosszabb, kinél rövidebb ideig.

 

Én nem akarok a lézerről úgy beszélni, hogy a lézer a "legpocsékabb", csak elmondani a tényt, hogy te döntesz: 1. szeretnéd véglegesen, örökre eltüntetni bizonyos helyekről a szőreidet, ezért vállalod a hosszan tartó és kicsit fájdalmasabb eljárást vagy 2. gyorsan akarod eltüntetni nagy felületen sok pénzért a szőreidet, habár  tartósan, de nem véglegesen, ami azt jelenti, hogy mindig kell járnod a lézerklinikára, és sok pénzt kell otthagynod.

 

A lézer is olyan nagy üzlet, hogy akkora pénz van mögötte, hogy ha még nem is hatásos, akkor is reklámozni és terjeszteni fogják! Ez olyan mint az aszpartam, amiről mindenhol tudják, hogy mennyire káros, mégis beleteszik rengeteg élelmiszerbe.

 

"A szőrszál elég bizony, de vele együtt a bőrömet is szétégette."

Akkor egy tapasztalatlan és rosszul dolgozó "elektrológus" végezte a kezelést.

 

Mindenesetre én nagyon örülök neki, hogy neked jó tapasztalataid vannak a lézerrel és remélem, hogy évek múlva elfelejtheted a szőrtelenítést és nem okoz semmi problémát a bőrödnek. Szerintem rengeteg ember örülne neki, és ki is használná , ha tényleg végleges lenne.

 

Előzmény: nyxon (364)
ants8019 Creative Commons License 2005.02.03 0 0 366
Bocsika, de szerintem abból a két szemelvényből nem lesz naprakész és elég tájékozott az ember! Az egyik elég réginek tűnik, a másik csak! negatív eredményekről számol be, és összevetve eléggé általánosított. Ennyi erővel elemezhetnénk, mi van az élelmiszerekben, honnan tudjuk mit árt nekünk, a lézer is hasonló cipőben jár, jónak tűnik, de honnan a jó csodából tudjuk milyen eredményes!? Miért kell állandóan hatástalannak bizonygatni a lézert? Mi van akkor, ha mégis van pozitív oldala?! Sőt van, akin nagyot segít! Lehet, hogy ez csak az én véleményem, de a lézer célja nem egyenlő a "csaknekelljengyantáznom" esettel! Szerintem a lézer specialitása, hogy rendkívüli esetekben segít!(Saját tapsztalat) Ahol már a gyantázás sem lehetséges! Már rengeteg eredmény fent van a neten. És nagyon sok jó eredménnyel számolnak be! Miért kell a lézert lehúzni? Az éremnek is két oldala van!
Előzmény: HairF (362)
nyxon Creative Commons License 2005.02.02 0 0 365

Szia!

 

Igen, én is ezt az infot kaptam: szőke, pihés és ősz szálakra nem hat.

Előzmény: szafalade24 (363)
nyxon Creative Commons License 2005.02.02 0 0 364

Szia!

 

Nem tudom miről beszélsz. Én minden szőrtelenítő eljárást kipróbáltam, de az ELECTROLYSIS volt a legpocsékabb. A szőrszál elég bizony, de vele együtt a bőrömet is szétégette. Tiszta heg volt hónapokig!!!!!! Ráadásul olyan lassú, ha az egész lábamat akartam volna szőrteleníteni évekbe telt volna.

Nekem Alexandrit lézerrel volt már 2 kezelésem, és tök jól ritkul, illetve a 2 lábszáram

kész van 1 óra alatt. Nincs heg és égés utána.

Azért nem mindegy!

Ja és közel sem fáj annyira. Sőt fájdalomnak sem nevezném, inkább kellemetlen kicsit.

Ez lenne az utolsó amit ajánlanék bárkinek is.

Előzmény: HairF (362)
szafalade24 Creative Commons License 2005.02.02 0 0 363
A lézeres szőrtelenítésről azt hallottam, hogy csak a sötét szállakat tudja eltüntetni a szökékkel nem tud mit csinálni. Székesfehérváron is van villanófényes kezelés. Már kipróbáltam. Nekem bejött! 
HairF Creative Commons License 2005.02.02 0 0 362

A kozmetikusod akkor igen jól informált a lézerrel kapcsolatban. Sajnos még nincs bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a lézer végleges szőrtelenítést biztosít. Szőrtelenítéssel foglalkozó szakemberek sem ajánlják a használatát! Az FDA sem engedélyezte, hogy véglegesként reklámozzák. Az emberek 1-2 éves kezeléssorozat után döbbennek rá, hogy mennyi pénzt dobtak ki az ablakon. Ennyi idő alatt pedig az Electrolysis-el már rég elérhették volna a céljukat. Arra sincs elég bizonyíték, hogy van-e valamilyen káros hatása a bőrre, mert ha a szőrtüszőt roncsolja, akkor mást is roncsol....

 

www.fratgo84.fw.hu

Előzmény: Mike McCready (361)
Mike McCready Creative Commons License 2005.02.01 0 0 361

Hello!

 

Irtam ide egy par honapja, akkor meg szorosen, eletem elso gyantazasa elott (fiu vagyok). Azota megvolt a nagy esemeny, meg vagy meg harom:)

Szoval nem olyan veszes. Mondjuk egy jo orat eltart, mert eleg nagy felulet (Felkarok, vall, tarko, hat).

Az az erdekes, hogy ahol vartam nem is fajt, viszont ahol nem, ott elegge. Mondjuk mar kezdek belejonni:)

Nekem tokre megerte, mert egy-ket honapig tok fesztelenul tudok letezni, tok jo:)

Megkerdeztem a lanyt aki engem gyantazik. O azt mondta, hogy a lezer szar. Nem hat szinte senkire, draga, es a borotvalastol megerosodik a szor..

Szoval minden ferfiembernek batran ajanlom a dolgot.

wyky Creative Commons License 2005.01.26 0 0 359

Sziasztok!

 

Nagy gondban vagyok! Mára már elviselhetetlenné vált a szőrösségem, ezért az már egyértelmű, hogy rá kell szánnom magam egy lézeres szőrtelenítésre, amit hamarosan el szeretnék kezdeni. A probléma csak az, hogy még mindig nem tudom, melyiket válasszam. Sok hozzászólást elolvastam, valamint több helyen érdeklődtem, de még mindig tanácstalan vagyok. Sokan említettétek az EpiLight illetve Alexandir lézereket – megoszló véleményekkel – és egy-két esetben a diódalézer is előjött. Valahogy a hozzászólásokból úgy tűnt, hogy ez utóbbi talán hatásosabb lenne, de nem derült ki számomra, hogy hol alkalmazzák ezt az eljárást. Megköszönném, ha valaki, aki már kipróbálta tájékoztatna az eredményről, és arról, hogy hol végeznek ezzel a lézerrel kezelést. Olyan válaszát is várom, aki esetleg már az említett lézertípusok közül többet is kipróbált.

apacat Creative Commons License 2005.01.23 0 0 358
Sziasztok!

Új vagyok még itt. Brazil lány vagyok. Nálunk a lézeres szőrtelenítés még új dolog. Szerintetek ez tényleg működik? Itt melyik a legjobb minőség/ár hely?
Még egy kérdés. Nálunk cukor vagy méz alapú gyantát is hasznáunk. (Legalább is az elmúlt 10 évben csak ezt használtam) Szerintetek itt is lehet kapni? Vagy legalább valami víz alapú terméket.
Előre is köszi,
Ana
Vickbp Creative Commons License 2005.01.21 0 0 357

Szia!

Tudnál segíteni abban, hogy a Lumenis IPL Quantum SR típusú (villanófényes) gép mennyire hatásos végleges szőrtelenítésre? Köszönöm: Vickbp.

Előzmény: nagyviz (129)
eqvinox Creative Commons License 2005.01.21 0 0 356

Szia em!

A Lányinál a hónalj első alkalom 20.000,- volt, a következő 4 kezelés 15.000,-  a 6.tól percenként 1.000,-   de nem fizettem többet 8-10.000,- nél.

Ez 3 éve volt, nem hiszem hogy sokat emelt volna az áron, mivel egyre több a konkurencia.

Előzmény: em (350)
nyxon Creative Commons License 2005.01.20 0 0 355

Szia!

 

Pedig a szőrtüsző gyulladásokon is sokat segít. A lábamon nekem is van ( volt ) kezdenek azok is elmúlni ahogy vékonyodik a szőrszál.

Zsebpénzed nincs amit félre tudnál tenni? Vagy a szüleid nem tudnak segíteni ebben?

Egyébként most tudtam meg hogy Egészségpénztáron keresztül is lehet fizetni, ha a szüleid tagok, hátha áldoznának erre is.

Ha a kislányom is ilyen szőrös lesz mint én, biztos segítek ebben is neki, mert tudom milyen kellemetlen.

Előzmény: scarlettcostello (352)
fatima55 Creative Commons License 2005.01.20 0 0 354

Nem csak, hogy kipróbáltam, hanem rendszeresen járok is mézemulziós szőrtelenítésre. Egy év elteltével igen remek az eredmény, mivel ritkultak és elvékonyodtak a szőreim. Tényleg kíméletes, alig fáj. Nincs utána lila folt, meg pötty.

Mivel nem meleg, nem éget nem érzem megpróbáltatásnak a szőrtelenítést. Az akció végére pedig olyan selymessé válika bőröm.

Előzmény: Juliam (140)
anrix Creative Commons License 2005.01.20 0 0 353
Szia a vaakuum!

 

Megnéztem a http://klsderm.hu honlapot, és elolvastam, mert én is nyomozok. A barátnőm tavaly Pozsonyban volt egy szőke doktornőnél (http://ldc.sk) és ugyanilyen Aurora géppel csinálták meg a lábát, meg a muffját háromszor. Ott kérdeztem, van-e ilyen kezelés Magyarországon, azt mondták: nincs. Előtte be lehetet fonni, olyan szőrös volt, most meg ha harisnyában van, semmi sem látszik. Nem tök kopasz, valamennyi visszanőtt, de eltűntek a gyulladások, és alig látszik, csak egy kis finom pihe. Most meg a hónalját csináltatná meg, csak nem találtam itthon ilyen gépet. Pozsonyban a doktornő végezte a kezeléseket, állandóan állított a gépen, az asszisztensnő csak az adatokat vette fel, meg rohangált. Köszi.

 

Anrix

Előzmény: vaakuum (332)
scarlettcostello Creative Commons License 2005.01.20 0 0 352
SZIO nyxon!! jó neked! Sajjjna nekem nincs erre lém!! Meg még csak tizenöt vagyok!! Pedig tök bevállalnám!Asszem maradok az epilálásnál!!Bár attól meg szőrtüsző gyulladásom van!
Előzmény: nyxon (348)
scarlettcostello Creative Commons License 2005.01.20 0 0 351
Szio! Tök jó ötlet!! he-he! Én ugyan még csak 15 vagyok de már most elegem van az egész szörtelenítésből.Két éve csinálom. Koromból kifolyólag nem akar valaki felkarolni?
Előzmény: Teaway (345)
em Creative Commons License 2005.01.19 0 0 350

szia!

a lányi-nál kb. milyen árak vannak? nem találtam a honlapjukon.

köszi,

magdi

Előzmény: eqvinox (349)
eqvinox Creative Commons License 2005.01.18 0 0 349

Én a Lányi-nál csináltattam www.lanyi.hu meg 3 éve a hónaljamat.  (8 alkalommal voltam rendszeresen) most félévente járok. (amikor már sok kinő 20-25 szál) Nagyon meg vagyok elégedve, sokkal kellemesebb így.

A "bikini vonalamat" most csináltatom az www.epilaser.hu klinikán, ami szintén nagyon kultúrált hely, de ez drágább, így nem járok gyakran.

Akkor a legjobb elmenni amikor már "sűrűn nő". Mindenhol azt tanácsolják menj 1-2 havonta, de nekem az a tapasztalatom, hogy egy kezelés után 2 hónapig alig-alig nő, szerintem a 4-5 hónap az ideális, mert akkorra kezdenek az alvó szőrszálak "felébredni" és ilyenkor tűnik sűrűbbnek. Egy kezelés alkalmával a látható összes szőrszálat kiirtják a lézerrel, ez többet nem nő vissza. Akkor kaptok legtöbbet a pénzetekért, ha minnél többet kiirtanak egy kezelés alkalmával! Ez saját vélemény!!!

nyxon Creative Commons License 2005.01.18 0 0 348

Szia!

 

Igen, nagyon szépen ki van alakítva a Klinika. Tiszta, jól berendezett.

Kedvesek az orvosok és az asszisztensek is.( akikkel eddig találkoztam )

Én először féltem ( mit fognak szólni milyen szőrös vagyok, meg le kell vetkőznöm idegen emberek előtt stb... ) de tök jól kezelik ezt, oldják a feszültséget.

Illetve a kezelés közben eddig mindíg jól elbeszélgettem azokkal az asszisztensekkel akik csinálták a kezelést.

Szóval eddig csak jó tapasztalataim voltak, nem hiába gyűjtögettem remélem a kis pénzecskémet.

Ja és az utolsó kezelésem óta nem nő a szőröm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Előzmény: sommarnatt (347)
sommarnatt Creative Commons License 2005.01.17 0 0 347

 

  Köszi, nyxon!

Megnéztem a lapot... annak alapján nagyon profinak tűnik.

Ezek dokik vagy kozmetikusok (de hülye kérdés).

 

És az intézmény egy tömbház vagy inkább 1 kis lakás? (a honlap alapján 1 palotának is elképzelheted)

 

... részletkérdés... csak szánjam már rá magam...:)

 

 

Előzmény: nyxon (344)
vaakuum Creative Commons License 2005.01.17 0 0 346

Sziasztok....

A kérdésben még én is csak információt gyűjtök, viszont azt hallottam, hogy a szombati magellán c. műsor fog vele foglalkozni....bízom benne, hogy a készülékekkel, műszaki háttérrel is.

Teaway Creative Commons License 2005.01.17 0 0 345
Ezért lenne jó, ha lenne olyan nőgyógyász, aki "szőrtelenít" is.
Előzmény: MissBridget (342)
nyxon Creative Commons License 2005.01.16 0 0 344

Bocs, így helyes: www.barsony.hu

Nem akarok pontos címet írni, itt megtalálsz mindent. Én ide járok kezelésre, eddig nagyon elégedett vagyok.

 

Előzmény: sommarnatt (339)
nyxon Creative Commons License 2005.01.16 0 0 343

Szia!

 

Igen van: barsony.hu

Ez egy Bp.-i klinika.

Előzmény: sommarnatt (339)
MissBridget Creative Commons License 2005.01.16 0 0 342

Rrréka!

Akkor a nőgyógyászt hogy oldod meg???Ha neked ez ekkora probléma?Én már akkor jobban aggódnék azon, hogy fáj-e a beavatkozás, illetve, hogy amiért kiadsz egy csomó pénzt, az tényleg megéri-e?!

Előzmény: Rrréka (324)
töpörnyű Creative Commons License 2005.01.16 0 0 341
sziasztok!

nekem egy bp.i cím kellene, hogy hova lehet menni lézeres szörtelenítésre.Ha valaki tud ilyet légyszi küldje, írja meg.
MissBridget Creative Commons License 2005.01.14 0 0 340

Szia, Vaakuum!

Végigolvastam lelkesen az egész topikot, én is gondolkozom valami végleges megoldáson, ami persze nem kerül csillagászati összegekbe, és lehetőleg orvos csinálja. Megnéztem az oldalt, amit ajánlottál, és elég bíztatónak tűnik. Mondjuk nem olcsó, de ha az mind igaz, amit leír a doki a honlapon, akkor talán megéri. Nekem most éppen nem igazán aktuális a dolog anyagilag, de spórolok lelkesen, és belevágok hamarosan. Ha addig valaki kipróbálná ezt a klinikát, akkor kérem szépen, írja le a tapasztalatait. Előre is köszi!

Előzmény: vaakuum (332)
sommarnatt Creative Commons License 2005.01.14 0 0 339

Nyxon:

Szia!

Tuti lehet, az árlistában szerepel ...

bocs, de... hol van mindez? .... (de paraszt vagyok)

 

...van honlapjuk?

 

Köszik!

Előzmény: nyxon (335)
nyxon Creative Commons License 2005.01.13 0 0 338
Szia! Szerencsére ott nekem nem nő szőr, de nem hinném hogy az is a bikinihez tartozna. Egyébként valószínűleg ott ki sem bírnád. Ilyen terület nem is szerepel az árlistájukban, de érdeklődhetsz utána hátha.
Előzmény: tundibundi (336)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!