Keresés

Részletes keresés

nyxon Creative Commons License 2005.02.15 0 0 394

Szia!

 

Hát ennek igazán örülök. Már alig várom hogy én is "nagyítóval" keresgéljem a szőrszálaimat.

Igen mondták az asszisztensek amikor kezeltek hogy teljesen be vannak táblázva, és van hogy este 8-ig is dolgoznak. 

Várnom eddig nekem sem kellett 10 percnél többet.

Szóval én is nagyon boldog vagyok az eddig elért eredménnyel és még nincs vége!!!

Megpróbálom majd a képeket feltenni ide, de előbb el kell kérnem a képet tőlük. Remélem odaadják. A következő kezelésnél megpróbálom.

 

 

Előzmény: ants8019 (392)
chromolite Creative Commons License 2005.02.15 0 0 393
Helló Székesfehérváron van a Betty szépségszalonban Chromolite. Ez egy nagyon jó módszer. Bejelentkeztem ha lesznek tapasztalataim jelentkezem.
Előzmény: chromolite (290)
ants8019 Creative Commons License 2005.02.14 0 0 392
Szia! Nálam ugyanúgy alakult, mint Nálad! Kezelés, nő, majd kipotyog, majd megint nő vmicske...újabb kezelés. Mára már nincsen erős szőrszálam! Általában úgy történik mostanában a szőrtelenítés, hogy nagyítót veszek és a szokott modulatokkal végighúzzuk a borotvát. Nem látszik az a nagyon vékonyka szál, másrészt, nincs is mit. És az ilyen módon 3 hete nem szőrtelenített lábamon semmi nem látszik vagy érzik. Általában nem emlékszem, mikor borotváltam utoljára. Legközelebb májusban megyek, utána lesz egy gyanta, és augusztusban is egy emlékeztető. Nekem hihetetlenül bevált! Ez nagyon boldogít, és az biztos, akinek nincs ilyen problémája, nem tudja miről van szó. Nem sokan vagyunk, akinek ilyen szerencséje, sikere van. Ilyen tumultus van a Bársonyban?..én ahova járok, csendes helynek tűnik, mindig hétvégén megyek, és nem jellemző, hogy várni kell, pedig a doktornő egész nap rendel. szia
Előzmény: nyxon (391)
nyxon Creative Commons License 2005.02.14 0 0 391

Szi

 

Mostanában kell majd mennem a 3. kezelésre ( lábszár )  2. ( bikini )

Az utolsó kezelésed óta nőtt vissza szőrszálad?

Én amikor múltkor voltam a bikinimmel, volt egy fiatal lány is a váróban, vele beszélgettem. Ő már túl volt a teljes láb kezelésen és azt mondta 1 éve csak 1-1 szőrszál nő csak ki. Azt pedig csipesszel kitépi. Most a karját kezdte kezeltetni annyira jó volt nála az eredmény.

Nálam ez így működik: megtörténik a kezelés, majd elkezdenek nőni utána pedig kipogyogni a szőrszálak. Aztán több hétig nem is nő!! Majd ami maradt az elkezd növögetni, na akkor megyek megint.

Én maximálisan elégedett vagyok eddig. Ami a lagjobb hogy sokat vékonyodtak és világosodtak azok a szőrszálak amik újra kinőttek. Nincs szőrtüsző gyulladásom sem.

 

                                      

Előzmény: ants8019 (386)
Teaway Creative Commons License 2005.02.14 0 0 390

És ezeket nem gyűjtöd egy dobozban elrettentő példaként? :)

 

Előzmény: Törölt nick (389)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.13 0 0 389

Hát mondjuk azért, mert ha elképzeled, hogy minden rajtad lévő szőrszálat EGYESÉVEL szúrnak meg és szednek ki, akkor gondolhatod, hogy ez nem EGY kezelés, hanem nagyon sok. Sok idő, mert rengeteg szőr van egy emberen. Ráadásul nekem nagyon kevés időm van járni, hát ezért.

Egy alkalom olyan 300 szál átlagosan, és 1,5-2 óra. Én most tartok 31000 kiszedett szálnál, dehát van még sajnos. Csak a lábon több tízezer van, csak a bikinin több ezer, stb, stb.

Volt olyan vendég, akik hetente 3-szor ment egy évig, és meglett a lába végig, én nem voltam ilyen szerencsés.

Előzmény: Egoist (388)
Egoist Creative Commons License 2005.02.13 0 0 388

HairF:

Az amerikai FDA szerint is az egyetlen "végleges" szőrtelenítő eljárás.

vö:

krike87:

lehet hogy már régen írtam ebbe a fórumba, de ott már egyszer leírtam minden tapasztalatomat az elektrolízises epilálásról. Nekem nagyon bejött, évek óta járok,

 

Most akkor miért is kell éveken át járni egy végleges kezelésre???

ants8019 Creative Commons License 2005.02.13 0 0 387
Igen.
Előzmény: V01 (381)
ants8019 Creative Commons License 2005.02.13 0 0 386

Szia Nyxon!

 

Ez meglepő, hogy készítettek képet a lábikádról! Az enyémről sajna nem, esküszöm, most már sajnálom. Eszembe jutott egy hasonlat, az én képemről ez jutna mindenkinek az eszébe, őserdő, ....és ni-ni sivatag.

Nekem meg volt az utolsó kezelésem, igen. Már csak fenntartó kell. Májusban, és augusztusban, a májusi grátisz.

Néha eszembe jut, hogy ez nekem hihetetlen nagy dolog!!! Nem is tudnám mihez hasonlítani!

Neked mikor fejeződik be? Fenntartót javasoltak?

ants

Előzmény: nyxon (382)
andrea. Creative Commons License 2005.02.12 0 0 385

szia

 

Köszönöm..... pedig vègignèztem màr elötte is ès pont az kimaradt... milyen figyelmetlen vagyok ès màsnak ezzel fàradtsàgot okozok... na ezèrt majd beszàmolok, hogy milyen volt.

Előzmény: fatima55 (384)
fatima55 Creative Commons License 2005.02.12 0 0 384

Szia! Javaslom, hogy nézd meg a mézemulzió honlapját, ott a referencia szalonok menüpontban találsz neveket és telszámokat. www.sensx.com

 

Előzmény: andrea. (383)
andrea. Creative Commons License 2005.02.11 0 0 383

szia

kèrdeznèm, hogy HOL csinàljàk ezt a mèzemulzios szörtelenitest, pl. Bp-en??? honnan lehet megtudni a kozmetikusok elérhetösègèt, hogy kik foglalkoznak vele?

 

Köszönöm a segitsèget!

Előzmény: fatima55 (375)
nyxon Creative Commons License 2005.02.10 0 0 382

Szia!

 

Én lehet feltudok tenni ide valamit a lábamról. A klinikán ahova járok, a tesztnél lefényképezték a lábam.  ( közelről fotóztak, minden egyes rút szőrszálam látszik, mert ki is kellett növesztenem a vizsgálatra )

Pontosan azért hogy ők is lássák milyen volt előtte, milyen lesz a kezelések után.

Én itthon már le tudom fotózni magam ugyanígy közelről. Még várok 1 kezelést és ha érdekel megcsinálom. Tényleg sok változás van! Szemmel láthatólag.

Már nem gyulladnak be a szőrtüszőim sem és a hegek is szépen világosodnak.

És te végleg be is fejezted a kezeléseket?

Előzmény: ants8019 (380)
V01 Creative Commons License 2005.02.10 0 0 381

Helló!

 

Ő a szegedi klinikában rendelő /boldogaszzony út vagy mi/, aki dióda lézerrel kezel?

Előzmény: ants8019 (380)
ants8019 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 380

Szia Nyxon!

 

Én is így gondolkodom, abszolút!

 

Az lenne az igazán meggyőző, ha akár képekkel lehetne bizonyítani a sikertelenséget és a sikerességet! De hát persze, hogy ki a csoda kattintgatna a szőrtelenítendő felületetről...elég, ha csak saját maga látja....

 

Én pl. ha lefényképeztem volna, milyen volt előtte és most milyen, lehet azt mondanák, ez csalás, mert annyira más, hála istennek! Én nagyon örülök!!

 

Ui. apróság, de fontos, csak most jövök rá, hogy aki kezel, országszerte elismert és neves doktornő, tök jó!

Előzmény: nyxon (379)
nyxon Creative Commons License 2005.02.09 0 0 379

Szia!

 

Úgy látom egy cipőben járunk. Az eredményt illetően, illetve az ok, amiért elmentél egy ilyen klinikára és a lézert választottad.

A sokféle szőrtelenítő eljárás közül nekem ez jött be. Hallottam róla jót is, rosszat is. Elmentem, kipróbáltam a saját bőrömön, és bevált!!!:-)

Ezután mondhat nekem bárki bármit, csak a saját tapasztalat az igazi.

Biztos vannak olyanok is akiknek nem sikerült így megszabadulni a szőreiktől, de gondolom annak is megvan az oka.

 

HairF:

 

Nem hinném hogy a lézernek bármiféle káros hatása lenne, hiszen számos más területen is használják.

 

ants 8019 örülök hogy rajtad is segített és remélem 20 év múlva nem fogunk kiszőrösödni. Bár akkor meg már kit érdekel nem igaz?   

Előzmény: ants8019 (378)
ants8019 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 378
Az említett kapcsolódó cikk elég király! Elolvastam, bár persze tele van "nyakatekert" mondattal...szokásos, ha súlya van a mondanivalónak tömören és nehezen érthetően fogalmaznak, nehogy bele lehessen kötni! Vmi bűzlik Dániában ez a cikk azt mondja: tartós szőr növekedés csökkentés, tehát, hogy kevesebb fog nőni, mert hogy egy csomó kirepül a kezelések után(saját tapasztalat), aztán meg azt hirdetik tartós szőrtelenítés. Na most, vagy az a variáció, hogy a kezelések után már csak kevesebb fog kinőni, az utóbbi pedig, pár évig elleszel szőr nélkül, aztán megint dzsumbuj. De a kettő üti egymást, nem? Nem mindegy, hogy kevesebb lesz mindig, vagy most semmi, később meg viszaáll minden! A megoldás szerintem az első! Az lesz a válasz! Persze a klinikák ugyan miért is vegyék magukra a felelősséget? Hisz senkinek sincs kézzelfogható eredménye a dologról. De próbálkoznak, addig is megélnek, vmiből. Nekem mindenesetre nagyon bevált, óriásit változott a lábikám. És én azt gondolom, rajtam tényleg segített. Én végig csináltam, türelmesen. És továbbra is nagyon bízom. És nekem nem "csaknekelljenmárgyantázni" szindróma volt a bajom. És most még abban biztos vagyok, hogy erre a hozzászólásra is sok okos tojás eligazítását fogom megkapni. Nem azoknak szánnám e sorokat, hanem annak, aki tényleg elszánt és tájékozott. HairF! Elég hasznos és tanulságos volt!
Előzmény: HairF (377)
HairF Creative Commons License 2005.02.08 0 0 377

De ha jól megfigyelitek, akkor egyik lézer klinika sem írja le, hogy végleges! Nem is írhatják! Az amerikai FDA sem engedélyezte, hogy végleges-nek reklámozzák. Mert nem az!   http://www.fda.gov/cdrh/consumer/laserfacts.html#1 

  Egyre több egészségcentrum, lézerklinika, kozmetika veszi, és használja a különböző lézerberendezéseket. Szinte már minden nagyobb városban létezik. Jellemzően a gyors meggazdagodás motiválja őket, megtévesztve azokat, akik bíznak benne. Sajnos rengeteg ember úgy megy el  egy-egy ilyen kezelésre, hogy nem is tudja mibe vág bele (tartós "gyantázás" rengeteg pénzért). 

 

 

Előzmény: V01 (376)
V01 Creative Commons License 2005.02.08 0 0 376

Sziasztok!

 

Nem akarok senkit sem elkeseríteni, aki lézerrel szőrtelenít sok-sok pénzért, de ma reggel ezt találtam az újságban:

 

Február elsején nyílt meg Debrecenben egy egészségcentrum, ahol többek közt lézeres szőrtelenítést is végeznek. Az újságban írják, hogy milyen eljárás mit is takar:

Íme:

"Lézeres szőrtelenítés:

Csúcstechnológiát képviselő lézerberendezésekkel bármelyik testrészen nők és férfiak részére egyaránt tartós szőrtelen felület elérését biztosítjuk. Ezen eljárás segítségével hormonzavarral küzdő páciensek is visszanyerhetik önbizalmukat  a hétköznapi életben."

 

Tehát nem végleges. :(((((((

fatima55 Creative Commons License 2005.02.08 0 0 375

Szia! A mézemulzióval intim helyekről is eltávolítható az összes szőr. Azonban csak kozmetikus használhatja az anyagot. Számomra nagyon bevált, csak ajánlani tudom mindenkinek. Kevésbé fáj, mint a más módszerek, nem is pirosodok ki tőle. Egyszóval: kíméletes. Van honlapjuk is, ahol címeket is találtok: www.sensx.hu

 

Előzmény: nikker (371)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.05 0 0 374

Sziasztok,

lehet hogy már régen írtam ebbe a fórumba, de ott már egyszer leírtam minden tapasztalatomat az elektrolízises epilálásról. Nekem nagyon bejött, évek óta járok, mert nincs sok időm rá, de amit kiszedtünk, az tényleg nincs ott azóta sem, és sokkal szebb lett a bőröm. Én is sok rémtörténetet hallok olyanokról, akiket szétégettek, ráadásul sok pénzért. Nos, engem nem égettek szét, az én kozmetikusom profi, elvégezte a tanfolyamot, és ráadásul lelkiismeretes is. Szerintem egy rossz tapasztalatból nem kellene általánosítani. Persze nem tagadom, fáj, persze, utána pár hétig ott vannak a kis sebek, de utána elmúlik és szebb, mint valaha, nincs szőrtüszőgyulladás sem. És ez az eljárás tényleg létezett már anyukám fiatalkorában is. Na, ennyit a védőbeszédről, és akit érdekelne az epilálás az intim területeken és a tapasztalataim, keressen meg emailben.

Aki pedig a lézert választja, annak őszintén sok sikert és jó eredményeket kívánok, hiszen mindnyájunknak jobb lenne, ha végre kitalálnának erre a problémára valami hatásos, gyors és lehetőleg kevésbé fájdalmas megoldást... Én viszont már maradok ennél a módszernél, nem kockáztatok (sajnos lézerrel is szétégethetik a bőrt, azt sem csupa képzett ember végzi sajnos...)

Üdv: krike87

Előzmény: nyxon (369)
tundibundi Creative Commons License 2005.02.05 0 0 373

Szia HairF!

 

Te honnan vagy ilyen tájékozott és biztos?

Bőrgyógyász vagy ?

Előzmény: HairF (370)
tundibundi Creative Commons License 2005.02.05 0 0 372

 

Igen ez engem is nagyon érdekel!!!!!!!!!!!!!!

nikker Creative Commons License 2005.02.04 0 0 371
Sziasztok!
 
Én arra lennék kíváncsi, hogy csinált már valaki teljes szemérem körüli szőrtelenítést (bikinivonal, far belső fele, végbélnyílás körül...) Ha igen, hol, mikor, milyen eredménnyel, mennyiért, milyen volt... Minden érdekel.
 
Előre is köszönöm a segítségeteket.
nikker
HairF Creative Commons License 2005.02.03 0 0 370

Nagyon örülök annak, hogy ennyire elégedett vagy a lézerrel. Remélem, hogy évek múlva is ezt fogod mondani. Én is szeretném, ha évek múlva nyíltan bizonyítanák a hatásosságát. Addig maradnak a kétes bizonyítékok, szóbeszédek (nem a te véleményedre gondolok ;) )....

 

http://www.segelyhely.hu/cikk.php?id=2

Előzmény: nyxon (369)
nyxon Creative Commons License 2005.02.03 0 0 369

Szia!

 

Köszi az elektrolysis-ről a felvilágosítást, de nekem elég volt amit tapasztaltam belőle. Egyébként találkoztam már olyan emberrel akinek szintén elégették a bőrét.

Akkor ez a technika még gyerekcipőben jár itt nálunk? Pedig elég rágóta "kezelgetnek" vele, általában kozmetikusok. Akkor mindegyik rosszul csinálja?

Mint már írtam többször, én nem hiúsági kérdést csinálok ebből az egészből ( nem is vagyok lusta ).

Egyszerűen arról van szó, hogy akármit csináltam már a lábammal, mindíg szőrtüsző- gyulladásom lett. Végső elkeseredésemben próbálkoztam a lézerrel.

Azóta ezek elmúltak és már nem gyullad be, mert ami vissza is nő, az a szőrszál sokkal vékonyabb és nem is irritálja annyira a bőrömet.

Ráadásul nálam hatásosnak is bizonyult, mert foltokban már nem is nő szőröm.

A lényeg, én eddig elégedett vagyok és örülök hogy belevágtam.

 

Előzmény: HairF (367)
HairF Creative Commons License 2005.02.03 0 0 368

"de honnan a jó csodából tudjuk milyen eredményes!? "

 

  Ha te influenzás vagy és elmész az orvoshoz, és azt mondja neked, hogy: -Van itt egy gyógyszer, azt mondják hogy hatásos a betegségedre, de nincs bebizonyítva, de sokan azt mondják, hogy jó rá

vagy

- Felir egy olyan gyógyszert, ami bizonyítottan az influenza ellen van, még ha több mellékhatása is van, akkor melyiket választod?

Előzmény: ants8019 (366)
HairF Creative Commons License 2005.02.03 0 0 367

:)  

 

 Magyarországon nagyon ritka az olyan hely, ahol úgy végzik az Electrolysis-es szőrtelenítést, ahogy azt kellene. Pl. Amerikában külön iskola van, ahol ilyen "elektrológus" szakembereket képeznek. Több mint 100 éves tapasztalat bizonyítja a hatásosságát, eredményességét és biztonságát. Az amerikai FDA szerint is az egyetlen "végleges" szőrtelenítő eljárás. Utána kellene olvasni egy kicsit, de ne az elmaradott magyar oldalakon, ahol azt sem tudják, hogy mi az. (nézd meg pl.: www.hairfacts.com, vagy www.electrolysisinformation.com) Itt olyan emberek véleményét olvashatod, akik évtizedek óta foglalkoznak végleges szőrtelenítéssel. Pl. Fino Gior, aki az Amerikai Elektrológus Szövetség és a New York-i Elektrológus Szövetség elnöke, és az Állami Kereskedelmi Bizottság tanácsadó szakértője, több mint 40 éve főállású "végleges szőrtelenítő", akinek a gyermekei is ezzel foglalkoznak, aki könyvet is írt mind az elektrolysis-ről, mind pedig a lézerről, Amerikában több pert is megnyert a végleges szőrtelenséget ígérő lézerberendezéseket és egyéb berendezéseket gyártó cégek ellen.

  Ne azok véleményét olvasd, akik maguk is a lézer szakmában érdekeltek! Pl. a lézeres bőrgyógyászati klinikákon dolgozó orvosok sem fogják neked azt mondani, hogy: sajnos a lézer nem végleges legfeljebb tartós, kinél hosszabb, kinél rövidebb ideig.

 

Én nem akarok a lézerről úgy beszélni, hogy a lézer a "legpocsékabb", csak elmondani a tényt, hogy te döntesz: 1. szeretnéd véglegesen, örökre eltüntetni bizonyos helyekről a szőreidet, ezért vállalod a hosszan tartó és kicsit fájdalmasabb eljárást vagy 2. gyorsan akarod eltüntetni nagy felületen sok pénzért a szőreidet, habár  tartósan, de nem véglegesen, ami azt jelenti, hogy mindig kell járnod a lézerklinikára, és sok pénzt kell otthagynod.

 

A lézer is olyan nagy üzlet, hogy akkora pénz van mögötte, hogy ha még nem is hatásos, akkor is reklámozni és terjeszteni fogják! Ez olyan mint az aszpartam, amiről mindenhol tudják, hogy mennyire káros, mégis beleteszik rengeteg élelmiszerbe.

 

"A szőrszál elég bizony, de vele együtt a bőrömet is szétégette."

Akkor egy tapasztalatlan és rosszul dolgozó "elektrológus" végezte a kezelést.

 

Mindenesetre én nagyon örülök neki, hogy neked jó tapasztalataid vannak a lézerrel és remélem, hogy évek múlva elfelejtheted a szőrtelenítést és nem okoz semmi problémát a bőrödnek. Szerintem rengeteg ember örülne neki, és ki is használná , ha tényleg végleges lenne.

 

Előzmény: nyxon (364)
ants8019 Creative Commons License 2005.02.03 0 0 366
Bocsika, de szerintem abból a két szemelvényből nem lesz naprakész és elég tájékozott az ember! Az egyik elég réginek tűnik, a másik csak! negatív eredményekről számol be, és összevetve eléggé általánosított. Ennyi erővel elemezhetnénk, mi van az élelmiszerekben, honnan tudjuk mit árt nekünk, a lézer is hasonló cipőben jár, jónak tűnik, de honnan a jó csodából tudjuk milyen eredményes!? Miért kell állandóan hatástalannak bizonygatni a lézert? Mi van akkor, ha mégis van pozitív oldala?! Sőt van, akin nagyot segít! Lehet, hogy ez csak az én véleményem, de a lézer célja nem egyenlő a "csaknekelljengyantáznom" esettel! Szerintem a lézer specialitása, hogy rendkívüli esetekben segít!(Saját tapsztalat) Ahol már a gyantázás sem lehetséges! Már rengeteg eredmény fent van a neten. És nagyon sok jó eredménnyel számolnak be! Miért kell a lézert lehúzni? Az éremnek is két oldala van!
Előzmény: HairF (362)
nyxon Creative Commons License 2005.02.02 0 0 365

Szia!

 

Igen, én is ezt az infot kaptam: szőke, pihés és ősz szálakra nem hat.

Előzmény: szafalade24 (363)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!