Keresés

Részletes keresés

KissMe Creative Commons License 2016.08.17 0 1 2088

Azt mondják, az okos ember más hibájából tanul. Nos, tudom, hogy az sem lesz egyszerű menet, de az én példámból kiindulva: zavard el a bús, büdös p****ba a férjedet. Ne érdekeljen, hogy kié a ház, ki lakik még benne (anyósod, dédimama, nem közös gyerek, nem saját gyerek), egyszerűen csomagold össze a holmiját, és tedd ki a ház elé, mire hazaér.

A gyerekeken, anyagiakon "ráértek" marakodni, de neked, a gyerekeidnek és az öregeknek joguk van arra, hogy ott maradjanak és nyugodtan éljenek, míg neki nincs. Nincs és kész. Húzzon el a francba a nőjével együtt.

Előzmény: csak mi 3an... (2087)
csak mi 3an... Creative Commons License 2016.08.14 0 1 2087

Igen.-az lenne a legjobb,de szinte mindenem ebbe a házban van,amíg ki nem fizet,

nincs miből új életet kezdeni  a gyermekeimmel.... :(

Szüleim hagyatéka is ide van be építve.

De pénz nincs-csak vastag bőr a képén......

 

Előzmény: Törölt nick (2086)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.14 0 0 2086

ez kurva jó....felnevelted a kölkét és ápolod az anyját ő meg kúrogat egy másik nőt??? na úgy elküldeném a  büdös picsába hogy arról koldulna!!

 

az lenne a legjobb ha elköltöznél a gyerekeiddel, ne kelljen egy fedél alatt maradni........aztán az új csaj majd ápolhatja anyucit meg rendezheti a kölkét

 

 

Előzmény: csak mi 3an... (2085)
csak mi 3an... Creative Commons License 2016.08.14 0 0 2085

:D :D :D 

Dédi mama sajnos azt mondta,hogy bele hal a bánatba,hogy el válunk...

Anyósom  egyenlőre mellém voksol,de szerintem ő is csak a saját érdekeit néni,

betegségei miatt nem tudja magát l látni.

Remélem ki tart az ö türelme is.....

Bár a kimaradásokat nehezen viseli...

Gyerek is,mert hétvégéből kb 10p az öve-többi mással telik.

:( :( :(

Előzmény: Törölt nick (2084)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.14 0 0 2084

Elképzeltem a lánykát , amit vezet 1 nagy háztatást a 2 öreg mamával :DDD.

Anyósodék mit mondanak erről?

Előzmény: csak mi 3an... (2079)
csak mi 3an... Creative Commons License 2016.08.13 0 0 2083

Ez lesz a vita nagy tárgya!!!

Az alsó szint 78nm/2 szoba a férjem ill anyukája tulajdona.(haszonélvező)

De mi tavaly be építettük a tető teret közösen.

A beépítést még 4 éve kezdtük-amikor édesanyám halálakor az örökségem bele költöttem.

Ill-akkor autót is cseréltünk....

Sajnos ezért tart majd a dolog évekig-kb.....

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.08.13 0 0 2082

a ház kié? közös??

Előzmény: csak mi 3an... (2081)
csak mi 3an... Creative Commons License 2016.08.13 0 0 2081

Igen.....

sajnos igen.

Jövőhéten meg keresem az ügyvédet,találtam a környéken egy nagyon jót.

Környéken mindenki akinek olyan az ügye hozzá megy,

az a típus aki a gatyát is le perli róla..

Nehéz lesz évekig egy házban élni-így :(

Idegharc.....

Köszönöm....

Előzmény: Törölt nick (2080)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.13 0 0 2080

fogadj egy jó ügyvédet, aztán add be a keresetet a bíróságra, a közös kiskorú gyereket úgyis te kapod, és a lehető legtöbb lóvét ki kell taposni belőle, csak magaddal meg a 2 gyerekeddel foglalkozz, a mama meg az anyós meg az ő gyereke nem számítanak, ne essen meg a szíved mert akkor magad alatt vágod a fát..........a leírásodból az jön le, hogy a férjed kurvára leszar mindent csak a nővel foglalkozik, nos neked is ezt kell tenned, a saját érdekeidet védjed mindenekelőtt!!!

Előzmény: csak mi 3an... (2079)
csak mi 3an... Creative Commons License 2016.08.13 0 0 2079

Köszönöm....

Azon vagyok....

Azóta meg tudtam,hogy lányka be vállalná a 3. szerepét,viszont férjem-mindenképp elsőnek szeretné.

Szeretné,ha gyerekük lenne-de a lány olyan helyen dolgozik(egy cég,de be dolgozó),hogy amíg nincs végleges szerződés-nem akarja...(A meglévő gyermekeit jóóó nagy íveben le sz......a..)

Fizetését el pokodva olyan külföldi túrákra gyűjt-amire én az elmúlt  egy éveben 5x vittem ..

Csakhogy a fizetésből hiányzó összeget 7 en koplaljuk meg :( 

 

Előzmény: Törölt nick (2078)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.12 0 0 2078

nem gondolom hogy egy ilyen pasit meg kellene tartani.....az ő gyereke nem a te gondod,  neked 2 gyereked van, abból az egyik gyakorlatilag felnőtt, pereld el tőle a lehető legtöbb pénzt, és kezdj új életet nélküle

Előzmény: csak mi 3an... (2077)
csak mi 3an... Creative Commons License 2016.08.12 0 0 2077

                                                                             Sziasztok!

Sajnos ide kell írnom az életemben jelenleg felmerülő témában.43 éves,12 éve házasságban élő 3 gyermeket nevelő anya vagyok. Most Julius 1.-én derült ki,hogy férjem meg csal egy 23 éves kolléganőjével. Mi családi helyzetünk nem egyszerű,mert 3 gyermek-3 családból  van, 20,18,11-évesek.20éves férjem 1 házassága,18 éves én elsőm és a kicsi a közös…Ezek felett olyan családban éltünk,ahol a férjem anyukája és nagymamája is velünk él.Teljes mértékben közös volt a háztartás,én vásároltam,főztem….stb,sajnos  anyósom a megromlott egészsége miatt,nem tud be segíteni,dédi mama hajlott kora miatt nem tud.Amikor az eset kiderült-csak sár dobálás volt,természetesen én voltam mindenért a hibás-pedig sokak-ill édesanya szerint is az elmúlt évben voltunk a leg boldogabbak..Épp előző évben fejeztük be házunk tető terének be építését,5 külföldi „kiruccanásunk”volt.Én nagyon szeretem őt..Fel ajánlottam több lehetőséget,csak a család maradjon egyben. Férjem egy este azzal indította a beszélgetést,hogy el kéne költözzek a 2 gyermekemmel,mert új barátnő-messze lakik-ide kéne neki költözni.De ekkor azt mondtam át kéne ezt gondolni,hisz nem egy pár vagyunk,hanem 7 fős család ..Majd jöttek a hazugságok…Nekem azt mondta,szakítottak-újra együtt vagyunk lánykának,hogy őt szereti-és marad vele.Majd egy késö esti épp kimaradt hétvége után konferencia beszélgetés volt…Lányka telefonon hallgatta,ahogy meg beszéljük a dolgokat..Akkor férjemnek, unszolás után azt kellett nyilatkozni,hogy őt szereti-és válni szeretne.Természetesen azt mondtam-rendben…akkor legyen…..de mivel a ház  egy rész közös szerzemény,ne várjanak semmi  jóra ,mert évekig per-és én biza addig egy tapotatt sem-amig ki nem fizet a házból.DE úgy kezdte a beszélegetést a lányka-kihangosítva,”hogy ne kiabáljunk,mert ő épp öngyilkos akar lenni”Másnap négyszemközt kérdeztem párom,hogy ő most az életével fenyegeti-és azért válna??Hát nem tudom!-volt a válasz…Ekkor szeptember 1-ig gondolkodási határidőt kapott a férjem,de úgy vélem-nem volt mire adnom.Sajnos állandó a telefon,az órákra való eltünés-bár itthon úgy csinál ,mintha nem történt volna semmi,de mindenki tud minden-csak szép csendben várjuk,hogy kongjon a  harang!Meg keresek egy jogász ,mivel a közös vagyonra szert tartok-ill ilyen helyzetben nem tudom-nekem vagy férjenek kellene indítani válást.A közös-sőt még én fiam is szeretné itt tartani,de csak a pénz miatt am velük jár-anyosom hallani sem akar róla,mert nem tudja őket ellátni.Az elmúlt hetekben teljesen össze törtem,meg bántottak,sárba tiportak,gyermekeim tartják benne a lelket,de tudom,hogy kemény évek jönnek-ám nem adom fel….

 

 

KissMe Creative Commons License 2016.07.28 0 0 2076

Nem, nem maradt velem a gyerekünk. Nálunk az 50-50 %-ban megosztott közös felügyelet szó szerint ezt jelenti. Egy hét az apjánál, egy hét velem, vasárnap csere. Ráadásul én albérletben lakom, mert a ház ahol együtt éltünk, a gyerek apjáé. A többit el tudod képzelni, ugye?

Előzmény: Törölt nick (2075)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.26 0 0 2075

Viszont továbbra is meggyőződésem, hogy ennek nem kellett volna így történnie, és a gyerekemnek csonka családban felnőni.

 

De megtortent, tovabb kell lepned.

Es Te jobban jartal mint en, neked legalabb a gyerek megmaradt. A felesegem megcsalt, majd amikor eleg komoly lett a dolog, bejelentette, hogy el akar valni, es vitte a ket gyereket is. (Bar kozos felugyelet es sokat vannak velem, de akkor sem nalam van az otthonuk.)

 

Nekem sokat segitett, hogy elkezdtem neten beszelgetni, majd randizgatni csajokkal. (Mikor ugy ereztem mar tul vagyok a valason. Nem voltam :), de ez is segitett tullepni.)

 

 

Előzmény: KissMe (2071)
KissMe Creative Commons License 2016.07.16 0 0 2074

Senki sem mondta, hogy a kéretlen tanács nem lehet jó. :) Köszönöm!

Előzmény: Amanita muscaria (2073)
Amanita muscaria Creative Commons License 2016.07.11 0 0 2073

Te csak a saját dolgaidért és tetteidért felesz. A másik fél "példamutatásáért" nem, arra már nincs ráhatásod, felesleges izmozni rajta.

Hogy milyen lenne, ha továbbra is együtt maradtatok volna? Hm? ....

 

Kéretlen tanács: Mutass neki olyan mintát, hogy ha felnő és visszagondol rá a Te példád értékes, gerinces, felelősséget vállaló felnőtt ember mintája legyen. Ha értelmes lesz, meg fogja érteni, még ha ez most nem hihető, akkor is. A gyereketek mindkettőtöket szereti. Tanul innen is, onnan is, jót is és rosszat is.

 

Persze nincs ez így jól, de a dolgok mindig változnak.... Te döntöd el, merre...  :)

Előzmény: KissMe (2069)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.11 0 1 2072

mert inkább egy boldogtalan családban kellett volna?? a férjed évek óta aláz, neked kellett volna kirúgnod már rég.........

Előzmény: KissMe (2071)
KissMe Creative Commons License 2016.07.11 0 0 2071

Jó, mindegy, hagyjuk. Az én sztorim meghaladná ennek a topiknak, sőt, még a fórumnak a kereteit is. Ennyike részletből még nem derülhet ki, de maradjunk annyiban, hogy tudom, mi a kapcsolatfüggőség, de én nem szenvedek ilyenben. Persze higy szar érzés, hogy elhagytak, de a volt férjem a hátam közepére úgy hiányzik, mint egy púp. Nem bújok a gyerek mögé, az ő érdekeit nézem. Az apukájával nem beszélek, sok elvált feleséggel ellentétben én nem zaklatom, nem pocskondiázom a gyerek előtt. Viszont továbbra is meggyőződésem, hogy ennek nem kellett volna így történnie, és a gyerekemnek csonka családban felnőni.

Előzmény: Törölt nick (2070)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.11 0 1 2070

szeritem te elsősorban  nem a gyereket nézed csak a gyerek mögé bújsz el, te magad nem bírod elviselni hogy elhagytak, kapaszkodsz ebbe a pasiba, mert kapcsolatfüggő vagy, nem kellene a gyerekre rákenni, hogy a gyereknek ez meg az lenne jó,  te szakadj le a hapsiról, mert baromira nem léptél túl rajta, és próbálj függetlenedni tőle, az nagyon durva hogy bármit elviselnél csakhogy veled maradjon, ez egy beteg hozzáállás, legyen már benned tartás, ne bújj a gyerek mögé

Előzmény: KissMe (2069)
KissMe Creative Commons License 2016.07.11 0 0 2069

Igen, én ezt is értem, de az mennyire jó példa a gyereknek, ha az apja hol az egyik, hol a másik barátnőjéhez hurcolja, és a gyerek is elmeséli, hogy most éppen az Anitánál voltunk, de előző hétvégén meg a Juditnál, a pénzt két kézzel szórhatjuk, minden játékot egy szóra megkap, addig marad fent este, amíg akar, stb. Amikor nálam van, akkor pedig azt látja, hogy anyának mindent egyedül kell megoldania, mert nincs aki segítsen neki, és csak egy küzdelem az egész élete, korán le kell feküdni, mert másnap napközis táborba megy, anya pedig dolgozni, hiába van nyári szünet, hétvégén általában kettesben bóklászunk a városban. Azért így sem egészen kerek, ha jól gondolom.

Előzmény: Amanita muscaria (2068)
Amanita muscaria Creative Commons License 2016.07.09 0 0 2068

"Én bármit elviseltem volna a továbbiakban, csak ő ne sérüljön...."

 

Szerintem meg sokkal egyszerűbb a képlet. Mert ha a szülőknek jó együtt, akkor a gyerek(ek)nek is az. Ha a szülőknek az a jó, hogy külön vannak, akkor a gyereknek is az a jó.

 

Egy válás, szakítás mindenkit megvisel, de szerintem még mindig jobb ez, mint az, hogy egy életen át rossz mintát, példát látnak... (Hogyan dugd magad seggbe és minden nap és tűrj és viseld el azt, hogy kihasználhatnak, hülyének néznek, nem tisztelnek, stb...) - Bocsánat a vulgáris kifejezésért. :)

 

Persze célszerű megtenni mindent, hogy "jó" legyen, de van az a pont, ami ha bekövetkezik már felesleges kötni az ebet....

 

 

Előzmény: KissMe (2052)
KissMe Creative Commons License 2016.07.06 0 0 2067

Mindenkinek köszönöm a jótanácsokat és a bíztatást!

Törölt nick Creative Commons License 2016.07.05 0 0 2065

nézd ha a férjed vissza akart volna menni hozzád és ezt komolyan gondolta volna, akkor a kamu terhesség kiderülése után visszament volna--------nyilván nem is akart..........

Előzmény: KissMe (2059)
lárifárika Creative Commons License 2016.07.05 0 0 2064

Ezen a válás dolgon még nagyon nem vagy túl. Építeni kellene a saját életed, és a gyerek is szép lassan felveszi az új ritmust.

 

Túl sokat kattogsz a múlton. A volt férjed túllépett rajtad, sajnos ezt tudomásul kell venned. Ez nem tesz túl jót az ember egójának, de az élet nem az igazságosságról szól.

 

A gyerekek hiperérzélenyek tudnak lenni a körülöttük zajló dolgokra, értem ezalatt, hiába nem mondod neki a dolgokat, hogy mennyire nem helyesled amit az apja csinált, stb.... ha minden rezdülésedből ez jön le, az átmegy neki a kis receptorain.

 

Úgy gondolom, egy rossz kapcsolat, rossz házasság, egy mindenben alárendelt, és szenvedő anya kép, nem szolgálja a gyerek érdekét.

Neked kell a számára megmutatni, hogy mi a helyes, ha göröngy van az úton. Menni kell tovább.

 

Persze egyéne válogatja, hogy ki meddig nyalogatja a sebeit.

Előzmény: KissMe (2063)
KissMe Creative Commons License 2016.07.05 0 0 2063

Igen, lényegében igazad van. Igyekszem túllépni rajta, de nem könnyű.

Neked kitartást kívánok a továbbiakhoz, drukkolok, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok!

Nálunk csak két tárgyalás volt, az első ugyebár az ú.n. békítő, bár semmi ilyesmi célt nem szolgált, a másodikon már kimondták a válást. Ügyvédje egyikünknek sem volt, a keresetet én magam gépeltem, ketten fogalmaztuk meg, és a két tárgyalás egyikén sem kellett ennél (a keresetben foglaltaknál) többet elmondanunk semmiről. A kisfiunk 7 éves, ő nem is volt ott egyik tárgyaláson sem, és mivel mindenben megegyeztünk, nem is idézték be tanúnak. Az egészből szinte semmit sem vett észre.

Először akkor borult ki, de nagyon, amikor tavaly augusztus végén azt mondtam az apukájának, hogy rendben, ha mindenáron válni akar, és azt akarja, hogy költözzek el, akkor ő fogja megmondani a gyereknek. Megmondta. Majd kb. 3 óra múltán, szombaton estére és éjszakára otthagyott engem a síró, zokogó, teljesen felzaklatott kisfiúval, akinek egy Valeriánát kellett adnom, hogy egyáltalán el tudjon aludni.

 

Előzmény: fürtös99 (2062)
fürtös99 Creative Commons License 2016.07.05 0 1 2062

A te helyzeted legalább tiszta, szabadulni akart és elment magától.

Hidd el, hogy sokkal emberpróbálóbb egy olyan emberrel harcolni, aki még ott lakik ( pedig nem kellene! )l és a bíróságon össze-vissza hazudozik ellenem, továbbá a gyerekei ezt még végig is nézik, ahogyan viselkedik...

Egyébként engem az foglalkoztat, hogy hogyan oldjuk meg a jövőbeli dolgokat a gyerekekkel....

Elpocsékolod az energiádat egy semmirevaló emberre, mert rajta gondolkozol....

Legyél arra büszke, hogy Te egyedül állsz helyt....

 

Előzmény: KissMe (2061)
KissMe Creative Commons License 2016.07.05 0 0 2061

És indítsak mozgalmat a tankönyvek átrajzolásáért, átfogalmazásáért, aztán vegyék egy kalap alá az elvált, cirkuszoló anyukákat a melegekkel, akik kb. ugyanilyen jogokért harcolnak. 

Természetesen nem szeretnék a jövőben senkinek a lábtörlője lenni, viszont még mindig azt mondom, hogy egy ilyen trauma után talán sikerült volna változtatni a kapcsolatunkon, és normalizálódott volna. De ez már mind csak feltételes mód.

Előzmény: fürtös99 (2060)
fürtös99 Creative Commons License 2016.07.05 0 0 2060

Bocs, de nem értelek.

Tartsd magad többre érdemesnek a volt férjedtől, és a nőjétől.

Legyen büszkeséged, ne törődj velük, hiszen Neked ott a gyerkőc, vele foglalkozz....:))

Aki sokáig él lábtörlő szerepben, és új életet kezdhet, ne vágyjon vissza.....:((

Előzmény: KissMe (2059)
KissMe Creative Commons License 2016.07.05 0 0 2059

Nem, nem hangoztatom. Éppen eléggé folyik mindenhonnan a reklámokból, a mesefilmekből, amikben a boldog család a két mosolygó szülőből, és felhőtlenül kacagó kis csemetéikből (minimum kettőből) áll. Ráadás az iskolai tankönyv, pl. nyelv tankönyvek, olvasókönyv, amikben az első fejezetek között szerepel a család, annak tagjai, és MINDENHOL apa-anya-két gyerek a felállás. Egyszerűen kikerülhetetlen.

SOHA nem mondtam azt a gyerekemnek, hogy mi már nem vagyunk egy család, vagy hogy a család csak és kizárólag a szülőkből és a gyerekből állhat, pláne nem felejtem el folyamatosan mondani neki, hogy én mindig vele leszek. Az apja minden második héten ugyanúgy foglalkozhat vele, ahogy én, róla nem beszélek, se jót, se rosszat nem mondok neki.

Én abban reménykedtem, hogy apuka egy idő után rájön, máshol sincs kolbászból a kerítés, és az új csaj is ugyanolyan büdöset sz***k, mint én (elnézést a durvaságért, de ő ilyen stílus), aztán majd elfelejtjük egy idő után (mint ahogy a korábbi botlásai is elfelejtésre kerültek). De nem. Ez az új nő még arra is képes volt, hogy terhesnek hazudja magát, amikor a férjem azt próbálta megbeszélni vele, hogy inkább visszamenne a családjához.

Előzmény: CérnaSzáll (2055)
pointofview Creative Commons License 2016.07.04 0 0 2058

Hát el kell neki mondani, hogy de, kisfiam, van családunk. El kell neki mondani, hogy én mindig itt leszek neked. El kell mondani, hogy bármikor ha hiányzik neki apa, felhívhatjátok közösen. Hogy írhat neki. Család továbbra is van, csak átalakulóban... de mindig család maradtok, attól függetlenül hogy ki hányszor nősül újra/megy férjhez/ szül még x gyereket. Maximum egyre nagyobb lesz ez a család..

 

Persze, a gyerekeknek is fáj... ez természetes.. bármilyen szépen-jól tálalod, bármennyire érzed azt hogy így a helyes.. és ezt vacak nézni.. mert ugyan enyhítheted, de meg nem szüntetheted, és valahol okozója is vagy a fájdalmának. Car. Tudom.

Előzmény: KissMe (2052)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!