"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Szerencse hogy te itt vagy nekünk és teljesen objektíven megmondod, hogy mi van. Sajnos én elfogult szurkoló vagyok, így nem is akarok veled vitába szállni.
Kint voltam a meccsen, 10 gólt lőttünk bár, de eléggé takaréklángon égtünk. Nem adtuk ki a maximumot. A kiállítás a lelátóról kicsit túl szigorúnak tűnt.
Megkérek mindenkit, hogy még mielőtt úgy igazán belekezdene, hagyja is abba a hétvégi meccs fix kettesre vételét, nem szokott ez jó vért szülni mostanában. :)
Jaj, most meg a drágáim csináltak egy gagyi Efes Pilsen szurkolói meglepi utánzatot.
Azzal az apró különbséggel, hogy míg ott egy korrekt, színvonalas színházteremben robbantottak egy igazi showt, addig itt meg az avasi flaszteren műanyag székeken és valami szar pódiummal csinálták meg alig kiszámítható módon.
Igazi hajtós kemény meccs volt Csupa brilliáns megoldás. Józsi meg képes volt csak most eltálálni 2x azt a labdát( az elején volt egy szögletzászlót célzó 3m-re elguruló kapása)
Jól van , fiatal barátam, örülök, hogy nem vettétek zokon a kérdést, nem szerettem volna bíróságről bíróságra járni, esetleges előkerülő széklábakról nem is beszélve.