"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
A "Kavics" megépítésének is ő volt annak idején a miniszteri biztosa, levezénylője, s azt a projektet is a mifelénk ritka, sima, terveknek megfelelően elkészülő nagyberuházásként tartják számon. Valószínűleg azon kevés emberek egyike a politikai palettán, aki ért is ahhoz, amit csinál.
Nézd, ha valakinek Neked nem kell mondani, hisz itt is ezen a fórumon is (de az életben is, bocsi! :) ) régi motoros vagy, hogy mennyi szarkeverés ment itt 90 óta a Fradi körül, nagyjából végig, mindenhol.
Annyi érdek, annyi csoport és kétes szándék csapódott le, az ember nem tudta mire/kire figyeljen már, hol az igazság.
Sokszor a jóakaratú emberek is meg lettek tévesztve, vagy át lettek verve, így én sok embernek elnéztem az első időben a bizonytalanságot a Kubatov érában, mert ki tudja, DE ma már kicsit nehezebben.
Mondjuk tény: a stadion miatt már nem tudnak fogást találni Kubatovon, majd keresnek mást....
Amúgy Áldott és Békés Húsvétot Minden Fradistának és Magyarnak !!!
Még két dolog: remélem, hogy túl sok betonfelület, nem marad szürkén, szerintem állati rideg és ha zöldre lehetne festeni, ne adj isten valamivel burkolni ezeket valami zölddel, sokkal barátságosabb lenne az egész.
A másik: általában ritkán kedvelem az olyan technokrata arcokat, mint ez a Fürjes Balázs, de ahogy látszik az őszinte öröm az arcán, tök szimpatikussá teszi. Lehet, hogy annak örül, hogy elkészül és ez az ő sikere, nem is a stadionnak magának, de ez mindegy, teljesen emberi a forma.