Keresés

Részletes keresés

Danone Creative Commons License 2002.07.23 0 0 6
Lenne egy pár kérdésem...
Létezik hosszú szőrű NJ? Az az "ónémetjuhász"? :) Ez egy létező fajta? :)
Hol lehet megtalálni azokat,akik tesztelik dysplasia ellen a tenyészkutyájikat?Ha egyszer kertesbe költözök,nagyon szeretnék ilyen kutyit,csak nagyon félek,hogy ő is D-s lesz,mert eddig minden rokonom kutyáját el kellett altatni ez miatt :((((
rokfort Creative Commons License 2002.07.22 0 0 5
Senkit sem érdekelnek a német juhászok? Nincs valami nagy tolongás......
rokfort Creative Commons License 2002.07.16 0 0 4
Amúgy még az is véletlen, hogy ordas, mert ha már német juhász, akkor a rajzos jobban tetszett (minden filmben rajzos játszik!)de az elpusztult kutya fekete volt......Az az igazság, hogy így is szép lett, van a vállán egy világos pelerinszerű rész, úgyhogy nem teljesen fekete(és olyan a szeme, mintha ki lenne festve! a szemöldöke felett világos csík van) És tényleg sokkal félelmetesebbnek tűnik, mint a rajzosak (pedig az enyém igen jámbor, csak ugatni szeret)!

Előzmény: rokfort (3)
rokfort Creative Commons License 2002.07.16 0 0 3
Nekem teljesen véletlenül "maradt a nyakamon" pont egy németjuhász (ajándékba vettem egy idős rokonunknak, akinek elpusztult a kutyája, és nagyon egyedül érezte magát, de kiderült, hogy közben annyira romlott az egyészségi állapota, hogy nem tudta volna sétáltatni.....), magamnak biztos nem ezt a fajtát választom, mert túl közönségesnek tartottam, de már látom, hogy pont azért tartják ennyien, mert nagyon tanulékony és könnyű vele együttélni. Én mindíg is egy golden retrievert szerettem volna, de mióta olvasom a retrieveres topikot rájöttem, hogy nekem nagyon nem való az a fajta, mert én nem bírom a fegyelmezetlenséget!
Előzmény: coney (2)
coney Creative Commons License 2002.07.16 0 0 2
Szia! Nekem is nj-m van. Ő is ordas, csak éppen már 8 éves. Ódákat tudnék róla zengeni, én is, de ezt majd később. Persze nem véletlen lett nekem sem. Én nj-k között-mellett nőttem fel, jószerivel a többi fajtáról nem nagyon tudtam semmit, így evidens volt, hogy az lesz. A lányom anyja után tetszett meg az ordas szín. Azt mondják, a szín nem változtat a munkáján, de azért az én "kis" ordasom azért jóval túltesz néhány fajta társán. Persze ehhez hozzátartozik, hogy azért sokat foglalkoztam vele. Sőt még most is. Megyünk táborba. Őrző-védőbe. Persze, mi már csak light-osan nyomjuk a dolgokat, főleg az örzővédőt. Az engedelmest is csak lassabban mint régen. Az akadályugrálásról végleg lemondtunk.
Előzmény: rokfort (0)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.07.16 0 0 1
hejjhó.:O)
rokfort Creative Commons License 2002.07.14 0 0 0
Csodálkozom, hogy egy ennyire kedvelt kutyafajtának nincs itt az indexen topikja! (Vagy csak én nem találtam meg???) Minden esetre pótlandó ezt az óriási hiányosságot most ide hívok minden német juhász rajongót......!

Nekem egy két éves ordasom van (az első kutyám!)és várakozáson felül okos, engedelmes, és nagyon kevés gondom van vele. Véltelenül lett pont ilyen kutyám, de már nem is szeretnék más fajtát.

Előzmény: rokfort (-)
rokfort Creative Commons License 2002.07.14 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!