"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Mintha mindenki más egy képzeletbeli állomvilágban élne, ahol a játék "küzdelmes" és nem hígfos, a vidéki 11 "szimpatikus" és nem egy válogatott parasztcsapat, az ellentél "egyenrangú", mert csak 80:20 a labdabirtoklás, "megvoltak a lehetőségek", mert az egyszem kapuralövésből nem taccs lett, a bíró "jól vezeti a meccset", és nem össze vissza szórta vagy nem szórta a lapokat.
Undortó vérfertőzött szemétdomb ez a magyar foci, bíróstul, mezőkövesdestül, harmadikfélidőstül, faragústul, véberzsuzsistul, ahogy van.
Azért a 3. helyet még mindig jó lenne megcsípni :))
Biztos a 3.félidőben is megy majd a szerecsen mosdatás.Puhl kikockázza majd a szitut,hogy ott tetszik látni,ott hozzáért Pavlovic a fekához.Márpedig ez alattomos mozdulat volt mert nem számított rá és megijedt,ezért baszta pofán a Fradi védőjét.
Nem az első és nem az utolsó szerencsétlenkedése volt ez a csapatnak.
Az első félidőben le kellett volna rendezni az ellenfelet és akkor más a vége is.
Második félidő a szokásos Doll-féle jelentős visszaesés volt, védtük az eredményt.
Ez azonban mindig ezzel is járhat, hogy felhozzuk az ellenfelet és a küzdelem nagyobb lesz, ami lapokkal is járhat (azon kívül, hogy kapunk egy gólt), hisz a bíróktól tudjuk mit várhatunk.
A gond az, hogy a horvát feleslegesen ment oda, kár volt.
Spanyol nem tehet róla.
Jennerről tudjuk, hogy gondjai vannak az idegeivel, történjék bármi a pályán, egy profi játékosnak uralkodnia kell az idegein, neki ez soha sem sikerül.
Magunknak tettük nehézzé a végét a bajnokságnak. De itt mindig bármi megtörténhet.
Elég nagy a keret, Doll majd kitalál valamit, szép edzői feladat vár rá.
Akármi lesz a vége, a hatmeccses győzelmi széria alapján nyugodtan lehet mondani a harmadik hely ha nem lesz meg, nem most ment el.
Márciusban ha valaki azt mondja, hogy hat meccset nyerünk zsinórban, nem sokan hitték volna el.
mi a kurva? ehh. mindegy, ebből is lehet tanulni. egy ilyen szar meccse bazeg egyszerűen nem engedhetjük meg h Pavlovics, Jenner hülyeségek miatt lapokta kapjanak. Mateos esete kicsit más, ott a ritka fasz bíró 100% ban a hibás. mindesetre röhejes h a mezőkövesd ezt ennyivel megűszta, takarodjanak a kurva anyjukba a dózsás paraszttal együtt.
Egy újabb csapatról és játékosairól derült ki, hogy technikailag, taktikailag alacsony színvonalon vannak ,ezért némi segédlettel, sportpályára méltatatlan primitív durvasággal operálnak. De megfigyelve a többi mérkőzést, már sokaknak nyilvánvaló, hogy melyik játékos(ok) csakis kizárólag alattomos játékra alkalmasak. Egy pl: Pafc-jeto xy elviszi a lasztit a kaputól 35m-re 2 lépéssel meghúzza majd érkezik tb2 és messziről a lábát célozza. De már arra is lassú, hogy sikerüljön neki. Nem sikerült a lábfejére rátaposni. Ha fut mellette még 4 lépést akkor sikeresen levédekezi mert nem tud passzolni az ellenfél.
Véber azt nyilatkozta, hogy a képességbeli különbséget agresszivitással próbálták kompenzálni. Meg azt, hogy egyenrangú ellenfelek voltak. Eszem megáll.
Az egyik játékosuk szerint partiban voltak, a helyzeteIket kellett volna berúgni. Szerintem összesen nem volt két kaput eltaláló lövésük, felesleges a többesszám.
Szerintem nem kell számolgatni, megnyerni mind a hármat, oszt jó napot. Ha így lesz, emelt fővel fejezzük be a szezont, akármelyik helyezésen állunk is.
Amúgy ez a mennyei, itt bőven kikaphat vagy x-elhet egy Vidi vagy Győr a Kövesdtől, Kaposvártól
Letelt a 72 óra, jelentkeztek a molinó kifeszítői?
A Fradi boltban lehet kapni már a "majom én vagyok pólót a "Fradi én vagyok" mintájára? Vennék egy narancssárga pólót. Kövesden volt transzparens, hogy "mi is futballisták vagyunk"? Még nem vettem észre, hogy azok lennének.
Jobb a fehérváriak sorsolása, ez tény. Ugyanakkor nem szabad feladni, pont 10 évvel ezelőtt bizonyosodott be, hogy az utolsó fordulóig bízni és küzdeni kell. :)
Nekünk be kell húzni mind a hármat, ez nem kérdés. Meglátjuk mire lesz elég, ha sikerül.
Megnéztem a győri sorsolást is azért, az az igazi vicc kategória. Egy gyakorlatilag kiesett Kaposvár, aztán az acélos Honvéd, majd végül az addigra vélhetően szintén kiesett Mezőkövesd.