"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
De ha rám hallgatsz, nézd meg a hétvégén a Fehér Istent. Tegnapelőtt mutatták be, én tegnapelőtt is megnéztem meg tegnap is. Megnézem még egyszer a hétvégén. Meg fogod érteni, hogy egy valódi fradista miért igyekszik a társadalmon kívül maradni, miért nem fogadja el az elfogadhatatlant, és miért lázadt fel mindig is az ellen.
Nézd meg, és utána nem lesz kérdés neked sem, hogy pacsizol-e a géppel, együttműködsz-e Kubatovval és kedvenc gyilkosával.
NE REGISZTRÁLJ! LÉGY SZABAD, LÉGY TÁRSADALMON KÍVÜLI, LÉGY FRADISTA!
azt nem értem, ha kubi ennyire retteg a szurkolóktól, meg olyan rossz a helyzet felénk, hogy a világon egyedülálló biztonsági intézkedéseket kell hozni, akkor a fradimedia videoja miért van tele szurkolókkal, akik csupa olyan dolgot csinálnak, amitől rettegni kell, és ráadásul bűnöző kártyacserélgető gazemberek?