"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
nem tudom, hogy Buzsáky kap-e pénzt arra az időszakra, amikor sérülés miatt nem játszik, de, ha mondjuk három edzésen részt vett már, és kétszer mondjuk vitte a labdákat, akkor már többet csinált, mint a teljes kommunikációsmarkettinges brigádunk, így, ha kap, joggal veszi fel a pénzét
Atesz, legalább Te ne, hisztire, csapkodásra van itt éppen elég hülye.
Se Neked, se nekem fogalmam sincs mi van Buzsáky szerződésében, de valószínűleg ugyan olyan mint Geráé. Ha pedig olyan, akkor a lábadozásra nem fizetünk.
és akkor még van nekünk egy Buzsákynk, akinek remek irányító készségeiről egyelőre nem tudhatunk semmit, mert hogy egy éppkézláb megnozdulása nem volt nálunk.
remélem, kipiheni magát nálunk, súlyos százezrekért....
a faszom. nem ilyen kapukat akarok, hanem olyat mint régen, ferdén menjen le a földig a háló! Olyan hálótartót akarok amibe beragad a labda miután Böde kilövi a pipát!
és különben is!
Hajrá Fradi!
A horvátok nem ellenfelek, simán továbblépünk rajtuk, amúgy is nagyképűek lesznek, de majd arcukra fagy a mosoly ebben a nyárban!
Egy laza 4 gólt tolunk nekik kint. Lauth és Böde megbolondítja a horvát védőket.
finoman fogalmaztál Nalepával kapcsolatban... Eddig 2-szer láttuk őt játszani, én nem látom, hogy mi volt az a plusz, amiért megvettük. Ugyanez elmondható Kukorica Jancsiról. K.....tul idegesít ez egyébként. Hogy szemelünk ki ilyen játékosokat?
Magyarul a nevezése az EL-be pusztán marketingfogás volt (ahogy az sejthető is volt, miután korábban arról volt szó, hogy 3-4 hét kell, hogy utolérje magát).
Ez utóbbi előtt egyébként értetlenül állok, hiszen nem ennyivel később kezdte a felkészülést a többiekhez képest, ha jól emlékszem.
tuti egy csatárral állunk fel, pedig lehetne variációs lehetőség, egy Orosz-Busai, vagy Orosz-Lauth duóban lehetne fantázia, Böde mehetne egy sorral hátrébb
4-2-3-1-es rendszerben itt a legjobb, de csak olyan meccsekena hol nem áll be az ellenfél sündisznóba, és van hely. lsd tavalyi vidi-fradi 2-3. ott nem kell félni hogy olyan sokat találkozik a labdával, viszont erőből, lendületből be tud törni a 16-osra.