Keresés

Részletes keresés

Brandmaster Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594146

Nem akarok vitatkozni veled, merthogy.... 

Nade mire fel mondja otthon az apa, hogy a Fradinak kell szurkoni ?

Mivel tudja ezt alatamasztani azon kivul, hogy mesel a regi dolgokrol es esetleg mutogat fenykepet. ?

Totalisan elhulyult Fideszes apuka is csak nehezen talal indokokat.

Nem igy mennek a dolgok manapsag.

Előzmény: Törölt nick (594144)
Fatboy Slim Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594145

Igen. Ahogy közeledik az első meccsünk időpontja, egyre hevesebben ver a szívem.

Nem ugyanolyan tempóban, mint korábban a szezonnyitók előtt, de ver.

Lehet, hogy a nehéz ebédtől van ez

Előzmény: Titi120 (594139)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.01 -1 0 594144

Minek járkál Bánki IV. kerületi iskolába? Az meg a szülők felelőssége, attól még mondhatná otthon az apjuk, hogy fiam, Fradinak kell szurkolni. És ha MTK-posztert mersz fénymásolni, akkor azt széttépi. Nálam bevált. Persze én bajnokcsapat hatására lettem Fradi-szurkoló. Viszont az angol negyedosztály átlagnézőszáma nagyobb az nb1-nél. A kifogások nagyon mennek.

Előzmény: Hát ne éljen Eduárd? (594143)
Hát ne éljen Eduárd? Creative Commons License 2015.03.01 0 1 594143

A hosszútávú károkozásuk sokkal súlyosabb problémát fog jelenteni, mint a szkenner vagy az ilyen-olyan bizniszük.Az embereket teljesen el fogják fordítani a fodballtól és ezáltal a Fraditól is.

Bánki írja az e havi Z&F-ben, hogy elment egy budapesti általános iskolába és egyetlen Fradi szurkoló gyereket nem talált.

Még itt tobzódnak a Leggecibb Elnök úrék néhány évig és 15-20 év múlva annyian leszünk egy meccsen, mint most a mötökások.

Előzmény: Törölt nick (594141)
alázógyík Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594142

10/10

Előzmény: Törölt nick (594141)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.01 0 3 594141

Ha Kubi nagyon tarthatatlan helyzetbe kerül, majd a Felcsúti Führer bajnokságot is nyeret vele, ahogy Mezey doktor is megkaphatta, hogy örüljön a kis szíve, mielőtt nyugdíjazzák.

És akkor annak örülni kell majd? Az a siker? Amikor egy rothadt politika által irányított, rothadt sportszervezet rothadt bajnokságát megnyeretik velünk, közpénzből finanszírozva az egész bulit?

Milyen kár, hogy  külföldiek ebben nincsenek benne, mert az első selejtezőben aztán taknyosra szopat minket a máltai első helyezett. Mi köze van ennek a sporthoz, a teljesítményhez, de most komolyan?

Az egész egy olyan üzlet lett, ahol tehetségtelen politikusok legális módszerekkel pakolhatják át a közpénzeket magánszámláikra. Minden más, az összeguberált, évente változó hulladék játékosok, a foci, a szurkolók csak körítés ehhez a machinációhoz. Ehhez kellene kötődni?

Itt egyedük a közösséghez lehet kötődni, azt meg szétbarmolja ez a brigád, mert akadályozza őket a pénzkeresésben. A nagy hazafias lózungjaik, a mellverés, a szónoklatok legvégén azért csak egy banki átutalás van mindig, aminek ők a haszonélvezői. A többiek meg le vannak szarva.

Na röviden ez itt a jövőkép.

Előzmény: bigacsiga2003 (594138)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594140

Én azt hittem, az Öreget Bede találta ki, egy lelkiismeretes mém.

Előzmény: Törölt nick (594104)
Titi120 Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594139

Én meg pont azt mondom, hogy Kubatovék elvehetnek sok mindent tőlem, a hangulatot, azt, hogy a helyszínen lehessek, az egységet megosztottságra cserélhetik, a közösséget leépíthetik, de egy dolog sosem fog változni: mindig a csapatomnak szurkolok.

Ha vért hugyoznak az erőlködéstől, ezen akkor sem fognak tudni változtatni.

Előzmény: bigacsiga2003 (594120)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594138

egyszerűen csak nem érdekel. mondjuk mondom szerintem szanaszét bundázunk, épphogy nem lesz meg a bajnoki cím. így lavírozom magam abba a kényelmes helyzetbe, ha nyerünk azért mert bunda, kubatov takarodj, ha nem akkor meg kubatov takarodj, ezért is. egyszerű vagyok mint egy faék :)

Előzmény: Redhot100 (594135)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.01 0 1 594137

" Megvertek abban a sikátorban. És abban a parkolóban. És a büfé mögött.
- Valami kifogása volt a futás ellen?
- Ha futni kezdesz, nem hagynak megállni. Ki kell állni, támadni. Nem lehet örökké futni."

Ellenpólus Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594136

kubatov takarodj!

Előzmény: bigacsiga2003 (594134)
Redhot100 Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594135

Tehát jól értem egy "dunaújvárosi győzelem remek lenne"?

Nem ismerek olyan helyzetet, szituációt amikor elfogadható volna, hogy a Fradi ellen szurkoljak. Szerintem gondold majd ezt újra!

bigacsiga2003 Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594134

én is

Előzmény: Wunderboy (594133)
Wunderboy Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594133

Sajnálom ,hogy a gyűlölet ennyire elvette az eszedet.

HAJRÁ FRADI!

_spyglass_ Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594132

Kösz a választ. Újabb kérdések fogalmazódnak csak meg bennem, de tudom, hogy sajnos nem vezetnek sehova.

Előzmény: Hlad (594130)
Fatboy Slim Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594131

azt hiszem, sokan vagyunk így ezzel

Előzmény: _spyglass_ (594123)
Hlad Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594130

Én úgy érzem,ahogyan te. Ez nem az én harcom.

A szkenner. Ugyanakkor a szkenner csak egy szerszám. Ezzel lehet építeni és lehet rombolni.Nekem ez utóbbi miatt nem tetszik. Akárcsak a kártya. Ugye Qbi azt mondja,ez garantálja azt,hogy a kitiltott nem jut be a stadionba. Ez persze nem igaz,mert ahol ajtó van,ott kulcs is, és a Halhatatlanok egy része sem rendelkezik sem belépővel,sem kártyával.

Személy szerint engem jobban zavar az a bizonyos kitiltás.

Mert ezzel élnek vissza.

Amihez "fegyverként" használják a szkennert.

Nekem amikor fejbevágnak egy baseball ütővel,akkor nem az ütővel van bajom, hanem azzal aki suhintott.

Persze elfogadom,hogy másnak magával egy szerkezettel, egy felesleges szigorítással van problémája. Vagy azzal,hogy kísérleti nyúlnak tekintik. Vagy marketingeszköznek a külföldi elterjedéshez.

Ezeket elfogadom amihez jön az én véleményem, és azt veszem észre,hogy mégis harcolok.

Úgy,hogy nap,mint nap felteszem a következő kérdéseket én is:

A kérdés az, hogy miért nem látszik valamilyen egyértelmű irány, ötlet, gondolat, ami a megoldás felé visz? Vagy ahogy itt látom, eleve a "mi a cél?" vagy a "mi a kívánt eredmény?" kérdés sem feltétlenül tisztázott, tehát akárcsak ennek a megválaszolása. Mi ennek az oka?

Ezt kiegészítem azzal,hogy azok,akik az elején felvetették az ellenállást, azok miért nem gondoltak arra az elején,hogy bizony itt vissza is üthetnek? Értem én,hogy a mai világban nehéz jólfizető munkahelyet találni, és Qbinak egy telefon, de akkor erre az elején is gondolni kellett volna, és úgy elkezdeni vagy sem.

És nem menetközben kiszállni,meghátrálni,vagy ha igen,akkor ki kéne állni és ezt elmondani mindenkinek.

Szerintem a tábor vezetői eléggé kényelmesre vették ezt az ellenállást,különböző okok miatt, miközben a kint maradt szurkolók másodpercenként néznek a netre,várva valami biztató hírre.

Vagy legalább látnák azt,hogy cselekszenek a csoportok a kintmaradás ellen.

Én,aki sok mindenben belenézek,ilyet nem nagyon látok.

Szerintem nagyon kevés amit a tábor,csoportok csináltak,csinálnak.

Persze ismerve az okokat sok esetben megértem a visszafogottságot.

Megértem,de nem fogadom el.

Ha te vállalod, hogy a tábor 40%-a (a csoportok) nem visz be MZS drapit, akkor neked már nem kell azzal foglalkoznod, hogy a maradék 60% mit csinál. Ha hülyeséget csinál ott valaki, akkor bejön a szeku és kivezeti.

Érdekek. 40%-60%. Az azt jelenti, 40%-kal kevesebb pénz. Mindent meg fog tenni az akinek ennyivel kevesebb,hogy bebizonyítsa, neki több jár. Rá szükség van.

És ezzel rávilágítson, látod Qbi, megszegte a szavát, átvert, mert leakar járatni minket, mert neki kell a 60%, stb.

Ezt én nem akarom.

Ha Qbi olyan vezető lenn aki ezen átlát, vagy más vezető lenne, akkor talán.

De így nem.

Biztos,hogy nem vállalok garanciát semmire.

Még akkor sem, ha 100% lenne.

Talán csak akkor, ha megszűnik a zavaros, ha megszűnik a "pénzért fáklyát dobáló" lejáratás. De ebben sem vagyok biztos.

Fatboy Slim Creative Commons License 2015.03.01 0 1 594129

ez az óriási tévedés, én nem táborszurkoló vagyok, se nem Kubatov-szurkoló, én Fradi szurkoló vagyok. Azt az ideális állapotot keresem, ami mindnyájunk számára jó. Amit te képviselsz, az a megalkuvás. Részrehajlasz és feltétlen elhiszed, hogy jó az, amit a vezér képvisel. Nem érzed, hogy ez így szar? Nincs hiányérzeted?

Előzmény: Törölt nick (594119)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594128

Egyetlenegy közös alap létezik, a hajrá, Fradi. Semmilyen más közös alap soha nem volt és nem is lesz. Sportolók, vezetők, szurkolók közt volt, van mindenféle ember (baloldali, jobboldali, katolikus, zsidó, ateista, keményen dolgozó ember és lusta, lázadó és mindent kiszolgáló, budapesti és vidéki, gazdag és szegény, tanulatlan és művelt, aki üzletet lát benne és aki önmagáért szereti). Nincs más közös alap csak a hajrá, Fradi! 

Előzmény: zarathustra (594126)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594127

Ritkán írok már be ide, de most nyomok erre egy +1-et, mert magam sem mondhatnám másképp. Annyi a különbség, hogy nincs bérletem, mert vidékről család mellett nehezebben oldható meg és ha tudok, kimegyek hazai meccsre. Ez előreláthatólag 2-3 alkalom lesz tavasszal és jó volna ha pár év múlva a fiamat is vehetném már. 

zarathustra Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594126

sosem leszek elégedett. és itt nincs győzelem, ez nem verseny vagy harc. itt egyszer -mindannyiunk által- felépülhet valami, ami sosem készül el teljesen, és sosem lehet magára hagyni. most még mindig csak rombolunk, pedig a közös alapot kellene lerakni. végre.

Előzmény: Hlad (594094)
_spyglass_ Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594125

Minden szarság ellenére én is így gondolom, és mivel nem biztos, hogy gépközelben leszek még addig, azért most megejtem, hogy csakazértis

HAJRÁ, FRADI!!!,

ha már az jutott egyelőre, hogy ezt csak virtuálisan tehetem...

Előzmény: Törölt nick (594121)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594124

Mondom, a drukkolás nem könnyű eset. Az idősebbeket nem lehet becsapni, ők még tapasztalatból tudják, milyen volt a magyar labdarúgás, és nemhogy a lózungok nem érdeklik egyiküket sem, a csapatoknak és játékosoknak nevezett mai kompániákra és személyekre sem kíváncsiak. Paradox módon azonban a korosabbak adják az NB I-es tévémeccsek nézőinek nem elhanyagolható hányadát: azokról az ötvenen felüli vidéki emberekről van szó, akiknek – személyes élmény híján – nincs összehasonlítási alapjuk. (Sosem láttak például nyolcvanezres kettős rangadót a Népstadionban.) 

Előzmény: Törölt nick (594119)
_spyglass_ Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594123

A múltkor is erre irányult a kérdésem, csak foghegyről odavetett volt, de most másképpen fogalmazok.

Úgy látom, hogy szinte minden történés mozgatórugóját ismered az elmúlt évekből, évtizedekből. Ismered az összes fontos szereplőt, tudod ki miért, mikor kivel van. Az egyik oldalon nyilván komoly befolyással is rendelkezel, legyen az egyszerű véleményformálás vagy akár tettekre való felhívás vagy tiltás.

A kérdés az, hogy miért nem látszik valamilyen egyértelmű irány, ötlet, gondolat, ami a megoldás felé visz? Vagy ahogy itt látom, eleve a "mi a cél?" vagy a "mi a kívánt eredmény?" kérdés sem feltétlenül tisztázott, tehát akárcsak ennek a megválaszolása. Mi ennek az oka? Komolyan kérdezem, nem provokálok.

Én egyszerű oldallelátós szurkolóként csak nézek ki a fejemből, és egyre inkább abba az irányba mozdulok, hogy azt érzem: ez nem az én harcom. Nem tudok mit kezdeni vele. Szkenneltem, bérletem van de nem járok október óta (?, nem is emlékszem pontosan), mert hányok attól, amik Kubatovék művelnek, és nem akarom legitimizálni a jelenlétemmel sem.

Egyébként azt gondolom, hogy pár dolgban azért tévedsz, vagy nincs igazad. Amikor azt írod, hogy nincs fegyvered arra, hogy betartass bizonyos szabályokat, hogy felelősséget tudjatok vállalni bizonyos dolgokért, akkor rosszul értelmezed a szerepedet. Ha lenne bármilyen megállapodás, akkor nyilván szerepelne benne, hogy a hivatalos szeku mit és miért csinálhat. Ha te vállalod, hogy a tábor 40%-a (a csoportok) nem visz be MZS drapit, akkor neked már nem kell azzal foglalkoznod, hogy a maradék 60% mit csinál. Ha hülyeséget csinál ott valaki, akkor bejön a szeku és kivezeti. Nem a ti dolgotok őket nevelni. Ők a tábor cserélhető és mindigis cserélődő rétege (én is itt kezdtem és hosszú évekig voltam ott), ha a 40% normális, ők is azok lesznek hamar.

Másrészt én személy szerint visszautasítom, hogy a múltban mindenkinek voltak szemétségei vagy olyan húzásai, amik fölött most szemet kellene hunyni, vagy elfelejteni és tiszta lappal indulni. Szerintem kurva sokan vagyunk, akik sem magánemberként, sem a stadionban megjelenő Ferencváros szurkolóként nem követtünk el sem törvénybe, sem pályarendszabályba, sem semmibe ütközőt, úgyhogy marhára nincs miért a szőnyeg szélén ácsorognunk. Ellenben az ami most van, igenis zavar minket, hovatovább tenni is szeretnénk ellene. 

Előzmény: Hlad (594110)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594122

jah igazabol csak igy beleirtam a világba nem is konkrét válasz volt. persze, én megértem ha így gondolod.

Előzmény: Törölt nick (594121)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594121

Mivel nekem válaszoltál, reagálok: nagyon nem értek egyet. Nekem ez nem Nyíri és Kubatov csapata, hanem a Ferencváros. Bárki fog az élén állni, akkor is. Ahogy a válogatott sem volt számomra soha "kisteleki és bandája", hanem azok a focisták, akik a magyar színeket képviselik.

Ez van, én így vagyok bekötve.

bigacsiga2003 Creative Commons License 2015.03.01 0 1 594120

mióta kivettem a lájkot ulloibol meg fradihubol sokkal kellemesebb az élet, nem bosszantom fel magam. a babakocsis nikek sem ugorják már át az ingerüszöböt. az se igen érdekel ma meccs van. most annak drukkoljak h az undorito kubatov es nyiri csapata nyer e vagy sem? hát nemigen megy. inkább olyanok maradnak mint h a bakacsocsis dózsa csapat szopjon, kiessen a magyar foci egyik másik nagy rákja, a sajtó által állandóan keresztbeszopott szabó gyuri csapata, ehhez pl egy dunaujvarosi gyozelem remek lenne. most érdekeljen h zöld fehérbe öltözött játékosok meghalnak a pályán? kibaszott sok pénzt kapnak amit mi fizetünk, de egy kibaszott kiintegetésre nem telik nekik, nemhogy egy megjegyzésre a szurkolók érdekében. ezeknek drukkoljunk? pff, minek? ez nem Fradi, ez valami undormány. jó eséllyel szétbundázzuk a tavaszt és jönnek majd a sikerek. és? leszarom. majd eltakarodnak egyszer ezek a férgek akik ezt művelték.

szóval valami passzív ellenállásba vonoluk részemről, bekapom a leszarom bogyót, a rendszer annyira elmebeteg, hogy minden debugger pirossal villog h össze fog hullani a gecibe. szerencsétlen fasz kubatov is, nem veszi észre h ugyanazt műveli a Fradival mint az országban a szaros fityesszel, a saját szurkolói gyűlölik meg és szavaznak már bárki másra, csak köze ne legyen ehhez a narancsos zöld rémálomhoz amit milliárdokért épít. és azt hiszi a faszfej majd jön helyettük más, jön majd más szurkoló, jön majd más szavazó. ugyanmár, kik bazmeg, és ezt ők is kurva jól tudjak. csak ezzel a szlogennel lehet még tovább lopni, amíg lehet. amint az egyik napirajz is remekül megfestette, érzik már ezek a véget, de csak egy dolgon tudnak változtatni amíg el nem jön: gyorsabban lopnak. 

Gyorsabban

Hogyan tovább? Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: Törölt nick (594116)
Fatboy Slim Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594118

látom, jól el vagy látva instrukcióval.

tudod, az a legszarabb érzés nekem, fradistának, hogy a te/ ti tollaitokból olvasom azt, amit kb. egy dózsástól várnék és nem egy fradistától. nem igaz, hogy nem látjátok, milyen nemtelen célokhoz járultok hozzá.

Előzmény: Törölt nick (594113)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.01 0 1 594116

Nem duzzogok, röhögök rajtad, ahogy mindenki más is :-) Nagyon kevés vagy te ide, hát még mindig nem vetted észre?

Ismered a medvés viccet? "Vadász, vadász - te szopni jársz ide!" Persze lehet, hogy élvezed.

Előzmény: Törölt nick (594115)
R2R Creative Commons License 2015.03.01 0 0 594112

Korrekt.

Előzmény: Hlad (594110)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!