"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Az ilyenek ellen tényleg egyetlen fegyver van, ha mindenki figyelmen kívül hagyja. Annak az esélye, hogy ő személyesen találkozzon innen valakivel, egyszeres szorzó lenne a tippmixen.
D-Közép:
Dagi kisgyerek volt, tornából felmentett. Általános iskolában a nagyobban sokszor beleköptek a zsemléjébe, amit meg kellett ennie. Ez néha a gimiben is előfordult. A lányok kinevették, a fiúk megverték. A mai napi nem vallja be, hogy meleg, pedig még mindig olthatatlan szerelmet érez Vágási Feri iránt. Gimi után a mekiben dolgozott, de kirúgták, mert kiderült, hogy titokban eszi a bigmek szószt. 2004 tavaszán került be az OPNI épületébe, ahol annak 2007-es bezárásáig élt. Nemrég felvette az FTC hivatásos bérkommentelőnek. Azóta különböző fórumokon éli ki az anonimitást. Úgy gondolja, hogy most ő köphet bele mások zsemléjébe, visszaadhatja mindazt, amit kapott az évek során. Alsógatyában, trikóban, redőnyöktől védve, monitoroktól világított szobában éli a mindennapjait. Pszichiátriai eset.
aztán majd jön egy bosnyák vasutas kiscsapat és tizedannyi költségvetéssel kétszer egymás után megvezet minket és kiesünk a szarba 0:3-as összesítésben az európai kupából
Radonak centrumban van a posztja, a Haladasban is akkor ment neki amikor centerkent nyomta. Hihetetlen mozgékony es megtudja bontani a védelmet. Szelsökent nem ment neki soha, most is a Vidi ellen akkor volt a legjobb amikor Bode mögött volt bent közepen, nem is értem miért kellett a Varga cserenel ot kivinni balra a szélső ugyetlen Lamaht meg behozni középre. Ilyen mely talajon ma ot kezdetnem elől Bode helyett, a lassú darabos paksi védők ellen.
Csak elmeséltem a történetem ahogy jártam.Ez az igazság amit írtam, és nem érdekel kinek tetszik vagy kinek nem. :) Mivel nem vagyok Fradista főleg nem érdekel ki "kajálja" meg ki nem. De éppen ezért nem regisztráltam hiszen csak unalmamba 1 meccsre lettem volna kíváncsi de az itt lehetetlen.Pedig semmi bajom a szkennerrel se!Bármikor állok elébe!De ha jó ideig csak válogatott meccsen látom viszont újra ezt a stadiont, akkor kérdem én minek regisztrálnom mikor az MLSZ-nél megvan minden adatom?!
Csakis azért válaszoltam mert én normális hangnemben, egyszerűen megosztottam ahogy jártam, de a te stílusod barátom... Én szégyelném magam a helyedben, és ha ti minden pártatlan fociszerető embert így fogadtok, hát... ne csodálkozzatok ha ötezren vagytok abban a fantasztikus stadionban!
Igaz, bár szerintem manapság teljesen mindegy. Aki nézni akar az Pl-t, Bundesligat vagy a digókat is kukkolhatja s ott jobb a foci. Ha meg nagyon elakarnak szabadulni otthonról lemennek a megye x-be meccset nézni. Úgy gondolom, hogy bele kell törődni abba, hogy a tv, internet etc. korában a magyar labdarúgás nem rendelkezik mozgó bázissal. Gyanítom soha nem is fog. Az a generáció akik talán hajlandóak lennének, vagy messze vannak egy NB.I-es klubtól, vagy kint dolgoznak nyugaton és kimennek ott focit nézni. Az állam az csinál amit akar, amíg nincs emelkedés a színvonalban nem lesz több néző. Előbb jó lenne stabilizálni 2-4 ezren (ha lehet) s csak utána elmodozni emelkedő számokról. Minden olyan (új) stadion aminek befogadóképessége meghaladja a tízezret szimplán nagyzási hóbort.
Megint itt szenved magaban ez a fasszopo. Megkerek minden Fradista tarsamat, szopassuk tovabbra is ezt a gecit azzal, hogy nem allunk szoba vele. Higgyetek el, ez zavarja igazan...
Én látom a logikát mögötte. Mivel a fradi az ország legnépszerűbb csapata, a tv közvetítés odaragasztja a kanapéhoz a társadalom egy jelentős részét, így senki nem marad aki személyesen menne ki a mérkőzésre. Holott a kijárás javítja a statisztikákat, az önbecsülést és erősíti a szotyi lobby-t. Ráadásul egészséges is. Ergo: a mérkőzés közvetítésének hiánya egyszerre követ nyugati eszmeiséget, keleti patriotizmust és tradicionális kapitalista értékeket. :)
Ugye nagyon fáj van akiket nem lehet még dupla bundás rántott hússal sem megvezetni és lefizetni. Pár szegény öreget nem nehéz megvezetni, naponta csinálják telemarketingesek. Viszont vannak akiket soha nem fogtok tudni lefizetni, megvenni, megzsarolni, megfenyegetni, akik mindig ki fogják mondani, hogy bizony meztelen a császár, és előbb utóbb minden rezsim bebukik. Bukni fogtok és akkor röhögve hugyozunk a sírotokra.
Én is abba reménykedek, hogy leültei ma a padra, küldjük fel Sesztákot centerbe, Radót meg a szlovák helyére. Kérdés, hogy pont Pakson leülteti-e a padra