A tésztalyukasztóról olvastam itt, hogy hasznos dolog egy háztartásban. Az újság következő oldalán lévő szalámiszeletelő érdekelne.. arról is beszéltetek és lemaradtam vagy szóra sem érdemes?
Hát kicsit szigorú voltam, helyesen tálán így mondhatnám: már nincs a fűrész jó állapotban.
Megnéztem a Kis vakond, linken ez egy 1.2mm-es fogosztással bíró fűrész, Én 1.6mm környékét súrolom, de zen hangulatban állok hozzá. Javaslom egy új vásárlását.
mert én nagyon nem így csinálom. a sarkán kezdek be, és mindkét vonalat nézem. így a háromszöget tuti olyan síkkal vágom, ami mindkét vonalon átmegy. utánna megyek a tetejére óvatosan, akkor felül nézem, hátul meg vezet a kész rés.
Bakker, az fogazás eléggé odavan(ép fogat alig látni a közeli felvételen). De gondolom tudod, hogy ezek a fűrészek élezése kifejezetten kereszt-vágásra vannak kihegyezve.
Nem elfedni, hogy csütörtökön korán reggel el kell menni bevásárolni a lidlbe. Lehet vásárolni 220V-os elektromos sót, hozzá tartalék sószemcséket, meg lesz kenyérszeletelő is igazi minőségi darab 3 év garanciával. Lesz állványos tészta lyukasztó is, a szép retikülről meg nem is beszélve, meg a sok finom fűszer is fontos ám :)
Én a szokásom szerint az ujjammal támasztottam meg a lapot amikor legelőször használatba vettem ezt a fűrészt. Egyből el is vágtam az ujjam vele. :) Szokni kell. :)
Biztos ami biztos.Lehet hogy tudod,Azer leirom: az aegtools oldalan regisztralhatod a vacaksagot ,a garanciat. Remek szerszamot vettel ,nem szokott gond lenni veluk. Hozza remek biteket erdemes venni. Amelyekbol tobbet hasznalsz. A Wera hegyek nem nyalodnak le ,orokos darabok . Potolnod majd csak akkor kell , ha elhagyod .
Észrevettem az első lapcserénél. Tiszta vér volt minden (ujjbegy). :) De tényleg tiszta és gyors munkát lehet vele végezni, hosszvágás után szinte elég volt áttörölgetni csiszolópapírral a vágott felületet (luc), keresztben meg már nem is foglalkoztam vele - mert az első melóm ezzel a fűrésszel a spájzba készült és nem kiállításra.