Keresés

Részletes keresés

dcarter4 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 1957

Igen, egyetértek. Ugyanilyen problémáim voltak. Én is a teljes lábat, fazont, hónaljt, plusz még a farrészt és alkart kezeltetem Kádár Dr.-nál, és hasonló észrevételeim vannak, mint ahogyan a legtöbbet már hangoztattam is.

 

A lábammal júniusban voltam utoljára a 3. kezelésen, és megbeszéltük, hogy ez év végén visszatérünk rá, mert még mindig nincs elég szőr a 4. kezeléshez.

Előzmény: esztike33 (1956)
esztike33 Creative Commons License 2008.04.02 0 0 1956

Sziasztok!

 

Pár bíztató sor azoknak, akik nem tudták eldönteni hogyan szőrtelenítsenek és főleg hol.. Már voltam több helyen régebben, de semmi változást nem hoztak a kezelések! Villanófénnyel kezeltek tavaly 3-szor eredménytelenül. Nekem a lézeres jött be Dr. Kádárnál!

November végén volt az első szőrtlenítésem, teljes fazon. Azóta volt a teljes láb és a hónaj is. Amikor először meghallottam, hogy kb. 2 évig fog tartani ez az egész, igen elszomorodtam, gondoltam nekem most kell azonnal valami eredmény. Már az első kezelés után olyan lassan nő ki a szőr, hogy kb. 2-3 hetente kell borotválni, ami kinő, az is vékonyabb. A második kezelés sorozat után ( fazon, láb, hónaj) nekem nem akart nőni a szőr!!! :-) Ha már így maradna, nagyon meg lennék elégedve. Eltűnetek a lábamról a szőrtüszőgyulladások, alig kell bortoválnom. A fazonon veszem észre igazán a változást. Középen hagytunk ki egy kis csíkot és mindig ehhez viszonyítok. Leborotválom egyszerre az egészet, és csak a csík nő.. eltelik 3 hét, a közepe dzsungel, oldalt meg 3 szál! Sokszor azt is elfelejtem, hol van a borotvám! :-)

Mindenkinek tudom ajánlani, már az első kezelés után iszonyatosan nagy a különbség, ami nem mindegy, mivel közeleg a nyár! Az biztos, hogy most nyáron teljes biztonsággal fogok felvenni egy rövidebb szoknyát nagyon hosszú idő után! :-)

Ja, és a párom odáig van, mert nem szúr a lábam, szép sima :-))

csoni6 Creative Commons License 2008.04.01 0 0 1955

Tisztelt Kádár dr.

 

A barátnőmnek vannak szőr problémái,gondoltam próbálok neki segíteni egy kicsit és utánna nézek a neten.Örülök,hogy ráleltem erre a fórumra,nagyon sok érdekes dolgot olvastam.Sajnos nincs időm végig olvasni 2000 hozzászólást.Lehet,hogy már valaki felvetett hasonló kérdéseket,ebben az estben előre is elnézést kérek a kérdésekért,de bízom benne,hogy megtisztel válaszával.

A válaszaiból itélve elég profi szakembernek tűnik,és nem csak olyannak akinek csak az számít,hogy csak hozzám gyere és persze minnél több pénzel,a többi nem számít.

 

A barátnőm 28 éves(nem a legfehérebb de azért világos bőrű,sötét barna szőrű),és pár éve el kezdett ritkulni a haja nem kicsit,és közben meg az arc szörzette megerősödött szintén nem gyengén.(pajesz,arc,bajusz)

Az első kérdésem.

Okozhatja esetleg hormonális probléma?Ha igen,akkor hogy lehet kideriteni,és milyen módon lehet kezelni?Mi az eljárás ilyen esetben?

 

A második kérdésem.

Ha mégsem a hormonháztartása borult fel.Ön milyen eljárást javasolna?

Tudom,hogy nagy mértékben függ a gépektől is,na meg persze attól is,hogy ki csinálja.

 

Bizakodva várom válaszát.

 

üdv:csoni6

dcarter4 Creative Commons License 2008.03.31 0 0 1954

Mint ahogy beszéltük már többször ezen a fórumon, teljesen végleges szőrtelenítési forma nem létezik, mivel a szőr az élet folyamán folyamatosan nő.

 

Mindenkinek más a szimpatikus és a hatásos eljárás. Bőrtől és szőrtől függő. Hosszú évekre szóló megoldásnak a lézeres szőrtelenítés és az elektrolízis mondható. Árakat elég sok honlapon találsz.

Előzmény: marslako1 (1953)
marslako1 Creative Commons License 2008.03.31 0 0 1953

-Teljesen végleges ,örökérvényű szőrtelenítés létezhet?

-Az EPILA Laser készülékről mi a vélemény általában?

-Ma ,mi mondható hatásos eljárásoknak-és az áraik?

Ezekre a kérdésekre néhány gondolatot,ha tud valaki.  

pintohorse73 Creative Commons License 2008.03.24 0 0 1952
Köszönöm a válaszát!
egyetértek és elfogadom valóban sok a tényezője. hamarosan bejelentkezik a párom önnél.
Tisztelettel:
Pinto
Előzmény: klsderm (1951)
klsderm Creative Commons License 2008.03.24 0 0 1951
Kedves Pintohorse73!

Kezelés előtt kétségek közt és a kúra közben rengeteg információt akar az ember szerezni. Aki befejezte a lézeres kezelési sorozatot, vagy ahogy Ön írja „véglegesen gyógyulttá vált”, az a tapasztalatom szerint töröl, soha sem akar emlékezni arra, hogy nő létére a szakállával vagy bajszával kelljen foglalkozni nap, mint nap.

Egy női arcszőrtelenítéshez 4-12 kezelés szükséges. Az árak a teljes arcra 20.000-65.000 Ft-ig terjednek alkalmanként helytől függően. A kúra időtartama fél év és két év között változik.

Olyan kérdéseket (végleges-gyógyult, hány kezelés, mennyi ideig marad szőrtelen) feszeget, amelyről részletesen vitatkoztunk már a Fórumon. Ennek személyre szabottan való tisztázására kell a vizsgálat, a vizit.
Látható, hogy iszonyatos különbségek vannak nemcsak az árak, hanem a gépek, a tapasztalat, a kezelőszemélyzet, stb. között, úgyhogy ha ténylegesen tízezreket akar spórolni, és nem akarja, hogy a szőrzet pár hónap múlva visszanőjön, akkor olvassa végig a Fórumot. Kb. egy tucatnyian írtak már leinformálhatóan arról, hogy befejezték (vagy már nagyon jól állnak) a kúrájukat.

Kádárdr
Előzmény: pintohorse73 (1950)
pintohorse73 Creative Commons License 2008.03.21 0 0 1950
üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy volt, van-e olyan köztetek aki már "teljesen gyógyult"? Olvasgattam a fórumot, lehet elkerülte a figyelmemet, de nem találtam olyat aki azt mondta volna, hogy ő már teljesen tünet-azaz szőrmentes.Mindenki vagy kezelés elött áll, vagy éppen alatt és még "gyógyúlásról" nem tud beszámolni.
A doktor urat kérdezem, bizonyára önnek van "gyógyúlt" páciense?!
Tudom nagyon sokmindentől függ, de a valóságban ténylegesen mennyi időre tünnek el "véglegesen" a szőrök? Illetve egy teljes bajusz-szakáll végleges szőrtelenítés mennyibe kerülhet egy nőnél?(nézegettem az árakat, de nem derült ki számomra, hogy hány kezelés szükséges stb.)
Köszönettel ,
Pinto
csak Z Creative Commons License 2008.03.19 0 0 1949
Válaszát köszönöm én is így gondoltam. Z.

Előzmény: klsderm (1948)
klsderm Creative Commons License 2008.03.19 0 0 1948
Kedves Csak Z!

Ha 16 kezelést felvett és nem következett be minőségi javulás, úgy ezután sem fog. Azt tanácsolom, hogy hagyjon ki néhány hónapot (nyár) és ősszel keressen új helyet.

Kádárdr
Előzmény: csak Z (1945)
klsderm Creative Commons License 2008.03.19 0 0 1947
Kedves Octopussy!

A kezeléseken szőrösen kell megjelenni: ez azt jelenti, hogy össze kell várni, míg együttesen kinőnek a szőrszálak. Általában ez áll, bajusz kezelésnél minimum egy hét borotválás vagy kisollóval való vagdosás, míg a többi testtájon ennél hosszabb idő, néhány hét.
Az elektrolízist és lézeres kezelést nyugodtan lehet kombinálni a gyógyulási időszakok pontos betartásával. Érdemes a lézerrel indítani. Az ősz szőrszálak hajhagymáiban lehet valamennyi pigment, így a fény sokszor (de esetlegesen) szépen elviszi az őszt is. A maradékot pedig lehet utána tűvel egyenként kiégetni.

Kádárdr
octopussy Creative Commons License 2008.03.18 0 0 1946

Én már régebben kérdezősködtem, de valamit már tényleg csinálnom kell. Nekem elvileg kontraindikált a kezelés, sőt nem is lehetne sötét szinü szőröm, mert vitiligom van, mégis képes fehér bőrből fekete szőr kinőni. Nem sok, csak az allam két oldalán egy-egy kisebb területen szimmetrikusan. 90%-ban fekete szálak. Ami nem fekete, az nem is igazán érdekelne. Arra godnoltam, esetleg kombinálni kéne elektrolizissel, mármint a sötétre lézer, majd ami esetleg marad, arra elektrolizis. Lehet, ha eltünnének a  sötét szálak, már  elégedett lennék az eredménnyel.

 

Bejelentkezhetek kezelésre ?

 

Még egy kérdésem van. Eddig szemöldökcsipesszel szedtem. mennyi ideig borotváljam ( 2 hét, 3 hét, egy hónap ? ) mielőtt bejelentkezem kezelésre ?

Előzmény: klsderm (1915)
csak Z Creative Commons License 2008.03.18 0 0 1945
Tisztelt Doktor Úr!

 Olyan kérdésem  lenne, hogy érdemes-e váltanom?

Néhány info: 30 éves, férfi; 16 alkalommal voltam szőrtelenítésen kozmetikában, amit Chromolite IPL készülékkel végeztek (hát, váll) alkalmanként 40. 000Ft. Ami eddig történt kb.-10-20%-kal kevesebb szőr és némileg lassabban nől ki.

Válaszát előre is köszönöm. Z.

Kykko Creative Commons License 2008.03.17 0 0 1944

Szia

 

A tapasztalataidra kiváncsi leszek, akár priviben is. Én is gondolkoztam anno rajta, de végülis nem rendeltem. Most amugy mennyiért adják?

Előzmény: Danita2 (1942)
klsderm Creative Commons License 2008.03.10 0 0 1943
Kedves Mindenki!

Danita2-nek

Az 1761-es és az a körüli hozzászólások már foglalkoztak ezzel a témával.
Nagyon lecsupaszítva: ha 200 Euro-s gépekkel véglegesen lehetne szőrteleníteni, akkor nem lehetne a 100 000 Euro-s készülékeket eladni. És a százezres sem visz mindent!

Veolia-nak

A bőr három rétegből áll: hám, irha, bőralja. A hámban és az irha felső harmadában helyezkedik el szőrszál és szőrtüsző. A bőralja vastagsága egyénként változó, a szőrtüszőhöz nincsen köze. Lefordítva, akármilyen vastag zsírpárnát is „visel” valaki, a szőrtüszők mindig ugyanabban a magasságban helyezkednek el, tehát a szőrtelenítési technika ugyanaz.

A szőrszálakat hagyja megnőni és ne borotválja le.

Évivel (20 569 27 62), az asszisztensnőmmel beszélje meg, hogy hogyan szeretne jönni. Jöhet csak vizitre, de vizitre és kezelésre is egyből.

Kádárdr
Előzmény: Danita2 (1942)
Danita2 Creative Commons License 2008.03.06 0 0 1942

Sziasztok Mindenki és Üdvözlöm a doktor Úrat!

 

Azt szeretném tudni, mit szóltok, illetve szól az új, ún. Epila laser, otthoni használatra kifejlesztett,- állítólag tartós- szőrtelenítő géphez?( Én már megrendeltem ugyan, de van rajta visszavásárlási garancia.) A választ előre is köszönöm: Anita

 

Veolia Creative Commons License 2008.03.06 0 0 1941

Tisztelt Doktor Úr!

 

Szeretném megkérdezni, hogy a hascsíknál mennyire függ az eredmény attól, hogy mekkora "úszógumija" van az egyénnek:) esetleg ilyenkor mélyebben vannak a szőrtüszők?

 

Már igencsak fontolgatom, hogy elmegyek Önnhöz egy konzultációra, s ebből kifolyólag már a szőrök szemöldökcsipesszel való kiszedését már mellőztem, és a kérdésem az lenne, milyen hosszúak legyenek a szőrszálak, amikor Önhoz megyek.

 

A konzultáció alkalmakor esetleg már az első kezelés is megtörténhet?

 

Köszönöm válaszát! 

bodza80 Creative Commons License 2008.03.01 0 0 1940
Kedves Doktor Úr!

Remélem nem tűnt úgy a hozzászólásom, mint akinek az Ön szenvtelenségével lenne baja, ellenkezőleg, a hozzáállással, tájékoztatással, teljesen elégedett vagyok! És reménykedem az eredményben is! A kezdetekhez képest valamennyi eredmény már van is, így reménykedem a továbbiakban is!

Csak annyit akartam írni, hogy nekem nagyon fájt a kezelés, bár ez akkor ott, látszódott is rajtam. (Tényleg, itt nem lehetne használni Lidocain sprayt vagy injekciót, amilyet a fogorvosok - bár ott kisebb területet kell érzésteleníteni - használnak?)

A bőröm-szőröm sajnos ilyen, ennél úgy tűnik mindenki jobban jár, szóval másokat biztatok arra, hogy bátran fogjanak bele!
Én viszont töredelmesen bevallom, hogy kicsit félve megyek a kezelésekre!

Üdvözlettel

Bodza
Előzmény: klsderm (1939)
klsderm Creative Commons License 2008.03.01 0 0 1939
Kedves Mindenki!

Dcarter4-nek

Többféle fájdalomcsillapító krémet kipróbáltunk már a fénnyel történő epilációnál. Kezdetben volt és van az EMLA nevű krém, mely drága, nem kiadós és a használata körülményes, lassú, sokszor allergia alakulhat ki.
Minden bőrgyógyász az évek alatt összegyűjt, kipróbál különböző receptúrákat. Mindenkinek van magisztrális (saját maga által összeválogatott alkotórészekből álló) receptgyűjteménye. Ezekkel van tapasztalata. Nekem is van egyfajta bőr érzéketlenséget adó keverékem, ami gyorsabb, mint az EMLA. Az a tapasztalatom, hogy a villanó fénykezelésnél nagyon jól alkalmazható, ugyanakkor a mélyebbre ható diódalézer kezelésnél alig hatásos.


Bodza80-nak

Az Ön bőre, szőre igazi kihívás. Világosbarna, szőke (vöröses beütéssel), vastag szőrszálak, néhol duplán nőve, ugyanakkor a bőr sem teljesen fehér, finoman világos tejes kávébarna színnel keverve. A szőr és bőrszín között alig van eltérés. Itt minden energiát (dióda, RF) csaknem a maximumra kell emelni. Ez nagyon ritka. Általában csak az egyik energiát emelem, a másikat alacsony szinten tartom.
A kezelés alatt sokszor szenvtelennek, kérlelhetetlennek tűnhetek, de a feleségem látja igazán rajtam a gyötrődést, a kezelés után a „lefövést”, hogy mennyire megvisel, hogy nap, mint nap kellemetlenséget, fájdalmat okozok. De a tapasztalatom azt mondja, ha elkezdem sajnálni a pácienst, és lejjebb veszem az értékeket, úgy a kezelés végeztével az eredménnyel elégedetlenek lehetnek. Ez hasonló, mint a gyermekgyógyászoknál, hogy biztosan és hatásosan be tudják adni a csecsemőknek a vénás injekciót, azt úgy teszik, hogy a kicsit megcsípve, pofozgatva megríkatják, ezáltal a koponyán lévő erek kiduzzadva jobb célponttá válnak az injekció beadásához.
Remélem, a végeredmény kárpótolni fogja.

Ritamuller-nek

A combon lévő szőrt ne borotválja le, hadd tudjam megvizsgálni. A szőke szőrt el tudom tüntetni, a pihét nem.

Nothin.at.all.-nak

A szemhéj felett (közvetlen a szemöldök alatt) lévő kis ereket el lehet tüntetni ELOS módszerrel, a szemhéjon tudomásom szerint nem lehet az akár 2-4 mm mélyre is lehatoló módszerrel kezeléseket végezni.
Olyat láttam már, hogy a szemhéj alá, a szemgolyóra a golyóhoz idomuló fémlemezt tettek be, és így védve a szemet. Ezután sugarazták be lézerrel (nem ELOS-szal) a szemhéjat. De ez egy klinika, több szakma együttes munkáját igényli.


Kádárdr


bodza80 Creative Commons License 2008.02.29 0 0 1938
Hát, olvasom itt a doktor úr bejegyzését, hogy még senkinek nem kellett abbahagyni a fájdalom miatt a kezelést, én bizony töredelmesen bevallom, hogy alig bírtam ki! Engem is intim területen kezel a doktor úr, és bizony inkább a szülést vagy a fogorvost választom!

Persze mondta, hogy egyedi eset vagyok, nem nagyon haladunk, ezért erősre állította a gépet, ennek következtében úgy zokogtam a kezelőasztalon, mint egy kisgyerek.

Az eredmény remélem kárpótol majd a szenvedésért.

Nem elrettentésképp írtam, ez csak egy tapasztalat, mások lehet, hogy rosszabbra számítanak, és kellemesen csalódnak, de én tényleg nem számítottam ennyire rosszra...
ritamuller Creative Commons License 2008.02.27 0 0 1937

hello mindenki!

 

Nagyon áll a fórum. Nincs itt senki?

Törölt nick Creative Commons License 2008.02.23 0 0 1936
Kádár doktorhoz lenne olyan kérdésem, hogy ez az ELOS alkalmazható szemhéjon? (nem a szőrtelenítés:)
Mert azt olvastam, értágulatra is jó. Nekem a szemöldököm alatt vannak vastag kilátszó kék erek, ami elég csúnya, meg apróbb pirosak is a szemhéjamon. Lehet ezt a kezelést szem körül alkalmazni vagy túl vékony ott a bőr?
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1935

Jelentem, megvolt az első kezelésem Kádár doktornál! Eredményekről még ugye korai nyilatkozni, de annyit leírhatok, hogy a fájdalmat illetően rosszabbra számítottam. Abszolút kibírható - persze fájni fáj, főleg ugye intim részeken, gondolom máshol talán nem annyira. Dehát elektrolízis után ugye már nem érhetett nagy meglepetés (az azért jobban fáj, de másképp).

 

Az nagyon tetszett, hogy minden információt elmondtak, ami kellett, előtte, utána és a kezelés közben is. Mindig tudtam, mi fog történni, nem féltem. Figyeltek rám, bírom-e, jól vagyok-e, kedvesek voltak, a doktor és az asszisztens is. És a hűtés, az nagyon király volt! :))) Ez sokat segített, utána sem volt égő érzésem, csak egy picit érzékenyebb volt a terület, ennyi.

 

Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen lesz, ha kihullik az első adag, és hogy milyenek nőnek utána vissza. Csak az a kár, hogy most 2 hónapot kell várni a következő kezelésig, dehát ez van, nem szabad elsietni. Egyszer csak elfogynak majd a szőrök :) A következő kezelés után újra jelentkezem egy beszámolóval.

Törölt nick Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1934

- Szorítsd a karfát

- gondolj valami másra, pl. arra, hogy jeges vízben fürdesz ;)

 

Igazából agyban dől el minden. Az elején én is féltem, izgultam, nagyon rossz volt, még borogatást is kellett rám tenni :)) De aztán rájöttem, hogy nekem jobb úgy, hogy ha fekszem a kezelőágyon, úgy nem megy ki a vér a fejemből és nem leszek rosszul. De ez mindenkinél más, van, aki ülni szeret.

 

Ahogy írtam neked mailben is, a Lidocain spray némileg segít a dolgon, de a fájdalmat kikerülni sajnos nem lehet.

Előzmény: ^^Riana^^ (1933)
^^Riana^^ Creative Commons License 2008.02.22 0 0 1933
?ert a fazont nemlehet elektroval megcsináltatni és azt csinálja neki kádárdoki.


Olyan kérdésem lenne aki voltmár kirke elektrosánál ha kezelés előtt bevennék vajon fájdalomn csillapitot akkor kevésbé fájna vagy van erre bárminemü trükk hogy csökkentsük a fájdalomérzetet?
Előzmény: hkri (1911)
myrtill82 Creative Commons License 2008.02.21 0 0 1932
Szia!
köszi!
megpróbálok visszaolvasni,ahogy időm engedi,de azért a te tapasztalatod is érdekelne!
(toth.mirtilleva@chello.hu cimen érsz utol)
Előzmény: dcarter4 (1931)
dcarter4 Creative Commons License 2008.02.21 0 0 1931

Szia!

 

Igazság szerint vissza kellene olvasnod ezen a fórumon, és akkor elég sok véleményt megismerhetsz.

 

Ha az én véleményre vagy kíváncsi (amit már ismertettem a fórumon is), akkor e-mailen megbeszélhetjük.

Előzmény: myrtill82 (1930)
myrtill82 Creative Commons License 2008.02.21 0 0 1930
Sziasztok!
Elég "kezdő" vagyok a témában,és tanácsot szeretnék kérni,hová érdemes menni ha lézeres szőrtelenítést szeretnék,ugyanis neten rengeteg helyet találtam.Kinek van tapasztalata?Először hónalj szörtelenítést szeretnék,és jo lenne ha valaki kb. árat tudna mondani,mert szinte mindenhol azt irják h a kezelt terület nagyságától függ.
Köszi előre is a segítségeteket.
ritamuller Creative Commons License 2008.02.20 0 0 1929

Köszönöm a válaszát Doktor Úr, akkor jön anyukám is.

 

Még egy kérdésem lehetne? A combom egy részén elől és kívűl csak pihés szőke szőrszálak vannak. Azt is leborotváljam kezelni kell ott is?

Köszönöm

Üdvözlettel:

Rita

Előzmény: klsderm (1926)
alma37alma Creative Commons License 2008.02.19 0 0 1928

Kedves Doktor Úr!

 

Köszönöm válaszát!

Nagyon lelkes lettem a bőrfiatalítás miatt. Megvárom míg lekopik a barnaság rólam, s megkeresem Önt.

 

Üdvözlettel:

Alma

 

 

 

Előzmény: klsderm (1925)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!