"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Na pont akartam írni, hogy az első perceket leszámítva nem volt veszélyes a honvéd, erre majdnem lőttek egyet. Nekünk is volt közben 1-2 helyzetünk, nem mondhatni, hogy unalmas a meccs.
Most magam elé képzelem szerencsétlen hangmérnököt, amint verejtékes homlokkal igazgatja a fején a fejhallgatót és idegesen tekergeti a potikat, csak a picipestieket ne lehessen hallani... :)
Kikaptunk az első fordulóban Debrecenben(Milovanovic első meccse volt, egy negyed óra után mehetett zuhanyozni), aztán szerdán nyertünk Brüsszelben. Kikaptunk a Vasastól(Vincze Ottó még egy-két pofont is begyűjtött a meccs után) , aztán pár nap múlva nyertünk Zürichben, ahol Ottó duplázott.
Na, erre a meccsre valamiért a mai napig nagyon jól emlékszem, pedig irtó rossz volt. Két héttel korábban vertük ki az Anderlechtet, pár nap múlva megyünk Zürichbe megkezdeni a BL-t a Grasshoppers ellen... Két hétre rá pedig jön az Ajax, a világ legjobb csapata. Eufória, jegyőrület, közben meg ezen a meccsen negyed ház sem volt, ezt már akkor sem értettem. Valószínűleg a pénzhiány, vagy tényleg nem tudom, mi lehetett az oka. Mindenesetre itt a bizonyíték, hogy régen sem volt minden jobb :)