Tévedtem, amikor azt hittem, hogy az Elnök Úr nam ismétli meg azon állításait, amelyek valótlanságát a különböző nagytudású Bizottságok és Testületek kimutatták. Tévedtem akkor is, amikor úgy hittem, hogy az Elnök Úr lemond.
bocsánatot kell kérnem Maariatól, mert azt feltételeztem, hogy Mága Zoltán újévi koncertjét hallgatta, pedig jobban szereti Lorin Maazelt és a többieket, akik értéket képviselnek.
A lebutított kamu nickjeiket könnyen össze lehet keverni néha. Pláne, ha még lobbiznak is egymásért.
Amit kellett, ezzel a mea klumpával én megtettem, a továbbiakban nem kívánok foglalkozni se a baltással, se a kecske után koslatóval. Lejárt lemez mind a kettő.
Balástyai fórumtársunktól ezúton elnézést kérek, tévedtem. Ez a fajta idiotizmus, amit a nővér színtársulat produkál, valóban nem jellemző arra a másik, szándékaiban hasonló, de eszközeiben mégiscsak igényesebb, értelmesebb nickcsaládra, amelyhez Balástyai tartozik.
Színesfém tolvajokra utaltam. Tudjátok, akik miatt néha nem jár a villamos, vagy a vonat. Akik, köztéri műalkotásokat lopnak, darabolnak fel, és eladják fémkereskedőknek. Javarészt cigányok, mint tudjuk.
Ha idehozzátok nekem őket, akkor megkérdezzük, hogy mennyire vannak megbántva. Ha szükséges, bocsánatot fogok kérni tőlük. :-)
tevesen allitottam,hogy tacsnadi elvtars bezarasakor CIVIL JOGVEDO(K) is alairtak volna az ot szabaditani vagyok levelet,ezzel szemben a teny az,hogy csak alkotmanyjogasz irta ala...
Délután úgy adták ki a hírt, hogy Orbán válaszolt, ő maga írta a viszontválaszt. Ebből itt lett egy vita, miszerint egyesek szerint nem ő hanem Havasi írta. Én és itt még páran a hírek alapján úgy véltük Orbán maga.
Most megnéztem az LMP honlapján a levelet (Ott a PDF) és látható Havasi válaszolt.
Ezért én a magamban nevében elnézést kérek, a délutáni vitában a hírek alapján nem jól tudtam. Sorry!
bocsánatot kell kérnem azért, mert a rendőr halálának megemlékezésével kapcsolatos képen álló lányra azt hittem, hogy a rendőr barátnőjeként áll ott és ez alapján tulajdonítottam jelentőséget neki!
Mivel a másik áldozat barátnője volt, súlyos hibát vétettem!