Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy honnan tudom megállapítani, hogy nem volt-e törve a motor? Konkrétan egy HONDA CBR 600 F4-re vagyok kíváncsi. Egyes változatoknál látni lehet a fejidomon "pgm-fi" feliratot, más szériánál pedig már lekerült ez a felirat a CBR "hasi" nagymatrica alá, nagyon kis betüvel. Hány féle változat létezik? Valaki tud erről valamit? Nem szeretnék törött buherált motor vásárolni. Az évjárat: 2002/10
Van egy Sidi Vertebra csizmám, 40-es, sárga, végig bőrápolóval kezelt, de azért az idő vasfoga (meg a pár év használat) nyomot hagyott rajta. Enyhén dohszagú (nem lábszag!), mert pincében tároltam.
Ingyé' adom, de "házhoz" kell jönni, nem fuvarozom.
Segítséget szeretnék kérni. A simsonomra mikor ráadom a világítást járó motornál akkor megáll. De ezt csak alapjáraton csinálja, fordulaton nem áll le. Szerintetek mi lehet a baja?
Sziasztok,nekem A1-es jogsim van,és ezzel elvileg 125ccm és 11kw-ig lehet motort vezetni,én viszont venni akarok 1 aprilia rs-t ami 125ccm,de a power szelepes,folytatlan az 22kw,és mi ilyenkor a teendő,hogylehet megcsinálni,hogy a forgalmiban 11kw legyen,vagy mitkell csinálni ilyenkor,előre is köszönöm.
Plusz sztem még a Sportmotor.hu fórumon, ott vannak típusra bontott topikok. De leírást és képet bárhova, bármilyen motoros fórumba tehetsz, biztos ami biztos. Sok sikert a megtalálásához!
Szerintem semmi különös gond nem lehet. Okmányiroda - forgalomba helyezés, tulajdonjog átíratás némi illetékkel megfűszerezve. No és le is kell műszíkiztatnod hozzá. Szerintem menni fog. Hajrá és jó motorozást!
Ömm...eljött a pillanat, mikor úgy néz ki hogy megengedhetek magamnak végre egy normális motort, és úgy néz ki hogy ez most egy ETZ 250 lenne. A kérdés az hogy ha a motor ideiglenesen ki van vonva a forgalomból, de a törzskönyv, forgalmi, rendszám megvan, akkor van e valami különösebb probléma az újbóli forgalombahelyezéssel, és jár e ez valami extrém költséggel ahoz képest, ha forgalomban lenne?
Szia Tangerine!
Nem, nem ingyen csináljuk. Kiváncsi lennék hogy ki tudná ingyen csinálni.
Nem célunk, hogy más szorult helyzetéből minél többet "húzzunk ki".
A célunk hogy legyen egy társaság, egy szolgáltató akire bármilyen helyzetben
lehet számítani!
Az árak hamarosan fel kerülnek a honlapra először Budapesten és körzetében.
Később országos szinten.
Igazából 3 évvel ezelőtt nem volt szolgáltató, akihez lehetett volna fordulni a bajban.
Sajnos ezt a saját bőrünkön tapasztaltuk meg! A Motormentő garanciát vállal rá hogy
egész évben az ország egész területén azonnali szakképzett segítséget tud a motorosoknak küldeni egy órán belül.
Mindegy hogy hétköznap vagy hétvége vagy nappal vagy éjszaka!
És mint ilyen az országban egyedülálló!
Kívánom hogy ne legyen ránk szükséged de ha mégis akkor próbálj ki bennünket!
Mert ránk számíthatsz!
Ha konkrét kérdésed van szívesen válaszolok az info@motormento.hu e-mail címen.
Üdv. Motormentő
Ez minden szép és jó, de a tarifákat csak én nem találom, vagy tényleg ingyen csináljátok felebaráti szeretetből? Netán kiből mennyit lehet kihúzni a szorult helyzetében? Ez utóbbit el sem merem képzelni.
A rendőrök némelyike egyébként már régen is ki volt kupálódva ezen a téren. Budapesti motorosrendőr több száz oldalas katalógusból kereste ki a motorkódokat, ha nem volt egyértelmű a turpisság. Viszont ő már nem dolgozik...
Elvileg a vázba kell beütve legyen a kormánynál az hogy "50ccm" az a segédmotor. Ha nincs semmi papírod meg beütve sem, akkor a jóindulatára hagyatkozhatsz leginkább :)