Most látom,hogy valóban a vélemény a legolcsóbb árucikk a földön!Hozzá nem értők(tiszteletem a kivételnek)osztják itt az észt gazdagon!Aki azt gondolja,hogy az "emvéj"piramis játék,akkor első körben nézd meg a munkahelyedet!Na az piramis!!Azért mert a piramisban sosem fogsz többet keresni,mint az aki a főnököd!Én az Amway-ből minden hónapban többet keresek mint a felettem állók!Fejre állt a piramis,vagy mi?
Tetszik az egyik hozzászólás,hogy "még néha megkeresnek,de én sikeresen ellenállok"!:)))Vagy valami hasonló szónoklat!Tudom,isten nem osztott észt mindenkinek egyformán.Neki(k) azt javaslom,hogy továbbra is vásároljanak drágábban a saját háztartásukba(na vajon ez mit jelent,mi?:))Azt javaslom továbbra is cipekedjenek a sok cuccal haza a bev.kp-ból saját költségen!Azt javaslom gazdagítsa továbbra is a bev.kp-kat a saját családja helyett!!
Ha valaki megkeres titeket a ma már világ legnagyobb network marketing cégének ajánlatával,javaslom hogy "állj ellen!"Másnap pedig menj be munkahelyi piramisodba,ahonnét bármikor kivághatnak!Láttam már 70éves nyugdíjas párt színpadon sírni!Ti is addig várjatok....
Ha kíváncsi vagy az anti-MLM munkásságomra :D, kattints a nickemre, és visszaolvashatod a kommentjeimet. Jó sok lesz, nem egyetlen esti olvasmány.... :-)))
Viccet félre, csak röviden: engem még az emvéj hajnalán próbált egy "régi kedves kolléga" beszervezni, de kb. 10 perc után (mikor elkezdte a piramis alakba helyezett szőlőszemeket rajzolgatni) rájöttem, hogy ez egy q.nagy pilótajáték. Aztán persze voltak és - ugyan gyérülő tempóban - vannak még támadási kísérletek :-), de visszaverem mindet!
Majd ott a (még...) fénylőarcúak elmondják neked még párszor a mantrát.... :-D
(én a szkeptikusok (finoman fogalmaztam...) táborát gyarapítom, főleg szórakozni járok oda. És persze a tájékozatlan naívak felvilágosítása miatt, kifejezetten fogyasztóvédelmi szempontból)
Két hónapja olvastam végig ugyanezt. Most ismét megtettem, és nem ugyanazokat olvastam, amit akkor. Egy hónapja fejeztem be. Nem az olvasást, hanem a tapsolást. Kár, hogy elcsendesedett a topic, amióta megjött újra az eszem, azóta kedvenc témám a network21:) Valami póverbiznixmen mondja már meg nekem, miért lett a mission failed, azon kívül, hogy "nem értem", "nem látom át", "képzetlen vagyok", szar kis alkalmazott" vagyok, "lusta vagyok", miegymás... Mellébeszélés, varázspálca lengetés, love-bombing, ésatöbbi mellőzésével...
Nem igazán értem, hogy mi az értelme ennek a nagy vitatkozásnak engem például rohadtul nem igazgat ha egy vadidegen ember szörfdeszka kölcsönzőt akar nyitni a sivatag közepén és az se érdekel ha bankot vesz! Minden ember szabadon dönthet, hogy mit akar csinálni. Én a múlt héten regisztráltam a Network 21-be most a legrosszabb esetben elbukom a 2000Ft-os regisztrációs költséget és tanulok a hibáimból ,de akkor is kedvezményesen vásárolhatok. Dolgoztam én már asztalos műhelyben havi 360 órát 67.000Ft-ért!! Ha meg kitartóan csinálom és bejön az üzlet akkor meg megváltozik az életem sok veszteni való nincs benne!
Ha Amway-ről van szó, miért mindig a Network 21 jut mindenki eszébe? És miért kell mindenben csak a rosszat keresni/látni? Senki nem kötelez semmire. Az életed a Te döntésed! Sok lehetőség van. Van aki ilyesmit választ, van akinek más fekszik. Ha kapunk egy ajánlatot, legalább 1x hallgassuk végig úgy, hogy pozitív oldalról nézzük, és nem csak a hibákat keressük benne folyamatosan! Legyünk nyitottak! Senki nem dönthet helyettünk. Ja és hozzátéve, általában amiről ilyen sok negatív vélemény van, a végén arról derül ki, hogy tök jó dolog. További szép napot!
Ha MLM üzletet akarsz építeni, nem hiszem, hogy 1500 cd-re van szükséged. Ismerd a termékkört, a konkurenciát. A hálózatod fejlesztéséhez és aktivizáláshoz ismerd a visszatérítési rendszert. És persze olvass Barabási Albert Lászlót és Csermely Pétert.
A legfontosabb pedig, hogy vállalkozásként kezeld. Business as usual.
Ha pedig a Network 21-hez csatlakoztál , és lehetőséged lesz kérdezni a gyémántodtól, vagy smaragdodtól, akkor naiv, kerek szemekkel kérdezd meg tőle, hogy ha te is mejd gyémánt leszel, több pénzt kapsz a Network 21-ből, mint az Amway-jutalékod?
Felbecsülhetetlen értékű gyüjtemény,Team21, Amway eredeti Cd-k,Dvd-k kazetták, eladók! Több mint 1500 cd-nyi anyagom van. Olyan klasszikus nagy előadóktól mint Jim & Nancy Dornan, Mitch & Deidre Sala, Bob Andrews, Skip Ross, Doug Wead, Nusshold, Gidófalvi, Atalffy Thomas, Demeter János, Vértes András, Göncz Enikő & Dániel stb.... Igény szerint tömörítve is mp3-ban. Kérésre részletes listát küldök, árakkal! Ha MLM-ezni akarsz akkor erre szükséged lesz!!! Továbbá régi amway audiókazetták, vagy bármilyen más üzleti képzési anyagok digitalizálását vállalom, nagyon KEDVEZŐ áron!
Sziasztok A NETWORK21 egy felnőtt oktatási rendszer, a világon az egyik legnagyobb.... Ebbe nem tudsz "belépni" ahogy itt írta valaki....... Akit tényleg érdekel, hogy kik és mit oktatnak keressen bizalommal. klementt@invitel.hu
A network 21-ről szeretnék a lehető legtöbb információt megtudni,nem igazán találok anyagokat a neten,de addig nem is csatlakozom,míg alaposan körül nem járom.Aki tud küldeni anyagot a szilagyan@freemail.hu-ra, vagy ide ír oldalakat ahol utána tudok olvasni megköszönöm.
Valóban olyan jó dolog ez a N21 és társai? Miért van előírva, hogy szép kis summáért kötelező megvásárolni a cd-ket dvd-ket kiadv ányokat? Állandó programszervezés! Természetesen 1-3 napig tartó konferencián tapsolás, szinpadra lépéssel 2,-Ft-os vezető kitúzővel! Miközben 3 műszakban nyomják, hogy meg tudjanak élni! Mivel a "cég" elvárja mindezeket! A megkeresett pénz nagyrészét elviszi az ilyen és ehhez hasonló kiadások! Hát ebből élnek olyan jól a "kiválasztott" emberek! Láttam ebben a fórumban jó pár évvel ezelőtt b eíró ismerőst, aki itt fél év után milliókkal dobálózott, miközben közös pénzügyivállalkozása volt (ami később megszünt). Milliókkal dicsekedett, de albérletben lakott. Számomra ezek az emberek hiteltelenek.