látod a nagyfehér motorja és üzemanyag rendszere még nem volt megbontva,legnagyobb hibája a két fényszoro szétégése volt amit tavaly cseréltem és most megint cseréljük mert öszetörte a gazdija,ugy érzem jobban bizok még abban az autoban mint a hdi citroenben pedig nem lenne rossz csak tulhuzták benne az elektronikát ami rendszeresen meghibásodik
Az biztos a Passatot lecseréljük, kicsit szükség vásárlás volt gyorsan és hiányzik a tükörbehajtás és a tolatókamera, na meg a szedán csomagtér ajtaja és kihasználhatósága se az igazi. Vagy marad a Passat csak variant és R-line vagy Arteon de az hosszabb és szélesebb így a garázsajtó szélesség kérdéses befér de szűken a nejem meg félti a tükröt vagy Bigster.
De egy A3/A5/A6 variant vagy Golf GTD-t is el tudok képzelni.
Én az Insura-t használom kb. 20 éve(bár akkor még más volt a neve) és még az utasbiztosítást is rajtuk keresztül kötöm meg. Minden adat megvan( 3 autó+utánfutó) utasok adatai...
Sziasztok! Több autóm van, kötelező biztosítások összehasonlítására, váltásra melyik oldal a legkönnyebben használható?
Netrisk-et használtam eddig, de baromi idegesítő, hogy csak látszólag menti el az autó adatait, az első oldalon. Hiába választom ki minden évben, a második oldalon megint mindent be kell írni, pl :Gépjármű első magyarországi forgalomba helyezési dátuma
stb.
Van olyan oldal, ahol ez egyszerűbben kezelhető és gyorsabb évről-évre megnézni, hol olcsóbb a kötelező? Van, aki többféle oldalt használt már?
Az oroszoknál láttunk olyat hogy a bokrokbol kihuzták a mig15 öst és az IL28 as bombázot,másnap már járt a hajtomü, a következö napon mind repült,simán megoldják a müszakiak
Bakker,isaszegen laksz de én többet járok arra,lassan a hét minden napján jönnöm kell dányba,hétvégén megtudtuk hogy van nálatok tesco,bejutottunk,jobb lett volna ha nem :)