Ha CIB-es vagy és nem akarsz shortolni, akkor jó lesz. Nem túl rossz rendszer, de az az igazság, hogy vannak jobbak is. Én váltani fogok valamikor, de most ez is megfelel.
Ez szerintem az egyik legjobb brokicég, alacsony jutalékok alacsony árak
Arra viszont felhívom a figyelmedet, hogy az OTP nemrég duplázódott árfolyamilag - szóval csak óvatosan az innen indítandó hosszútávú befektetésekkel.... Medvepiac (eső piac) van....
Mostanában ismerkedem a részvény befekteteésekkel, teljesen kezdő vagyok. Sok forumot és oldalt lemeztem át, de a konkrét lényegi kérdéseket nem találtam, ti biztos tudtok nekem segíteni, lenne pár kérdésem:
1.Hol és milyen formában tudok részvényt venni-eladni? 2.Ha most 2550-en áll az OTP, akkor 1 részvényt annyi pénzért vejetek? 3.Ha veszek egy részvényt 1000ftos áron, akkor ha 2000ftos áron eladom akkor dupláztam a befektetésem? 4.Milyen részvényekkel érdemes játszani? -RTF, MOL, RICHTER,M TELKOM, OTP a legjobb? 5.Melyik oldalt ajánljátok részvény figyelésre? eddig a www.portfoliofinancial.hu -t használtam. 6.Tudtok-e olyan szoftvert amivel a képernyön figyelhemet a beállított részvények változását?
Hiretelen ennyi, remélem nem kérdeztem full sületlenségeket, de biztos okosabb leszek. Köszi elöre is Csáo Hansolo
Ki mit gondol, nem TA alapon: tényleg megvan kb. az alja, vagy a trend még folytatódik?
Én nem TA alapon :) azt gondolom, hogy nincs itt a vége a gondoknak, lesz még mélyrepülés, vagy hosszabb oldalazás. A gazdasági válság mostani kisebb korrekciója szerintem, csak abból adódik, hogy a nagy esésben mindent túlreagáltak és kiderült, hogy jelenleg nem annyira rossz a helyzet, mint ahogy akkor látszott. De sok cég szebb adatai és a mostani örömködés után jönnek a kérdések: mi legyen azokkal akiket elküldtek a munkahelyről, mi legyen azokkal, akik nem tudják fizetni a hitelt, ki fog vásárolni, ha sokan munka nélkül vannak stb.