Na jó! Igazad van. Ez kész, és itt a kritikának az ideje. Besegítek: drága nejem is kritizálja, miért kell az új autóba is barkácsolni. Mit lehet tenni, ha használt autókon szocializálódtunk?
A szürkéhez elmegy a fekete, meglehet kerestem volna más színt ha nincs meg a harmónia. Nekem lényeges volt az is, hogy ez " fínom " bőr, kellemes tapintású.
Jó hír hogy szombaton ott tudok lenni, Kopi kifosztásán.:-))) Figyelsz Éva, megyek haza, levegős bácsit kirugni!!!!
Ma egy másik Panzióban alszom, SZaloj, vagy valami ilyen helységben. Nem csalodtam a németekben, ismét.:-(( Zeng a panzió a karattyolásuktól, bezzeg amikor megjöttem, és köszöntem, arra nem tudtak még biccenteni sem. Az ária.:-) Mondjuk nem is vártam mást. Remélem hétfőre elhúznek mire jövök vissza.:-)
Nem leszek túl aktuális. Erről a fórumról használtam pár ötletet. Viszonzásul felteszem a magam ötletét. Íme:
Középső könyöktámasz
Egy Megane II limuzin tulajdonosa vagyok. Az alap felszereltséggel rendelkező változatot vettem, de eszközöltem pár kényelmi változtatást. Az egyik a címbeli könyöktámasz. Így néz ki:
Az elkészítéséről pár szót:
7 cm vastag szivacsból szikével kivágtam a kívánt formát, majd erről készítettem egy másolatot. Hőre lágyuló műanyag lemezből elkészítettem a rajz szerinti vázat (a talp részen popszegeccsel összefogatva).
A műanyag váz helyét szikével kivágtam mindkét szivacsban, majd ezeket ráhúztam a vázra. Univerzális szilikon alapú ragasztóval (tömítésre használt műgumi) egy tömbbé egyesítettem. Ezt követően valódi bőrből varrtam rá egy szoros huzatot. A felső részen –belülről- selyem van varrva a bőrhöz, hogy az „ne nyúljon ki”. Az alsó takart részen megfelel huzatnak bármilyen szövet. Rögzítve a kézifék „pálya” felső részen van 1-1 műanyag kampóval, illetőleg a tároló rekesz belsejében kétoldalú fóliás ragasztóval. A hátsó részre egy bőr tasakot varrtam. Én speciál a pipámat tartom benne.
Igen, ezt én is észrevettem. Az első 2-3 kmen 12 litert mutat.:-) De szvsz akkor is sok ez. Nem veszélyesen, de sok. Megvárom azt a bizonyos olajcserét.
Cavallinóra remélhetőleg még nem. De az nem rajtam múlik, mert a kempingnél folyamatosan kötjük le a szállásokat. De valószínűleg akkor lesz még szabad bungi.