Az lehet. Viszont van egy "kulcs" felismertetés eljárás is. Lehetne azt is próbálni.
RENAULT KULCS TANITÁS • GYUJTÁST RÁTENNI (A kis led gyorsan villog . Ezzel jelzi,hogy az immo aktiv.) • BELSÖ CENTRÁL VEZÉRLÖT NYOMVA TARTANI (Közben a led villogást számolni, a segélykod elsö számjegyénél elengedni és ujra nyomva tartani. Majd következik a második a harmadik és a negyedik számjegy.) • UTÁNA GYUJTÁS LE • BELSÖ CENTRÁL VEZÉRLÖT NYOMVA TARTANI (A centrálzár bezár-kinyit ezzel jelzi, tanulo modban van .) • 5 Mp BELÜL AZ EGYIK KULCSOT MEGNYOMNI (Kb 3x – 4x nyomni ,hogy jo legyen. Ha elfogadta a centrál le fel megy.) • 5 Mp VAN A MÁSODIK A MÁSODIK KULCSRA IS (Kb 3x – 4x nyomni ,hogy jo legyen. Ha elfogadta,centrál le – fel.) • HA MINDEN JO AKKOR MŰKÖDNIE KELL
Kopi! Te hol vetted a GS-t??? A név+születési év nickű klubtársunk melyikben van??? Néztem két teszt GS-t a hasznaltauto.hu-n, az egyik olyan kék mint a tiéd a másik fehérbors...az egyik R.dél-pest a másik R.kelt-pest.
"Mert menet közben átalakították az egykiállásos (SC-s) taktikát kétkiállásosra!" - Egyről beszélünk mi! Miért volt erre szükség? Ha tovább hagyják bennt, akkor valószínűleg akkora előnyre tett volna szert, hogy Alonso nem tudta volna visszaelőzni. Így gyakorlatilag elvették a lehetőségét, hogy Hamilton nyerjen! És szerintem ez nem volt fair vele szemben.
Hogy a vége előtt pár körrel nem engedték hogy kockáztasson, az természetes volt.
A végén még egymást ejtették volna ki. :-))
Azt tudjátok, az első kerékcserénél Massa miért maradt le?
Attól kezdve esélye nem volt, hogy beleszóljon a versenybe. :-((
Egyébkáént hogy lehet-e előzni Monacoban vagy sem, jó kérés. Valamit azért tudhatott Schumi, hogy tavaly utolsóként indult és ötödikként futott be!!!
Nekem nagyon hiányzik az idei sorozatból! Az utóda nem az igazi, dög unalom. :-((
Tudtam alkudni egy nagyon kicsit. Az akciós BB hitellel jártam a legjobban.
Tatabánya, Karácsonyi-Nagy Peu-KIA ker, igen korrektek, és figyelmesek.
Óóócccóó (kínai:) a cascója, ami valszeg az alakatrész árak miatt van. 100km a gyár.
-A fogyasztása kb 5.5 körül lesz sacc. A társak dícsérik, hogy keveset kér. Még nem mértem, nem fogyott ki, összevissza tankoltamm, a comp is téved, mert eleinte álló helyzetben is járattam, klímával néha... hogy ne indítózzak annyit az első napi rövid utakon. Össz 650km.
Lehetsz is, sok megane klubos kóborol arra felénk is, a ceed topikban :))
Elmenjek egy talira vele? Szét is szedhetitek :-)
Mondom még egyszer, jó volt a kis döci, de ez irgalmatlan jól össze van rakva.
Jó pár haverom berepülte, tegnap épp 2 Suzuki-s (japán) úr, aki nagy lótusz faktusz a cégnél. Igen megcsodálták. Élvezkedtek a dízellel, húz, mint a mozdony, pedig nyers még: 560km. Egy benzines Toyota tulaj ráönindítózott a járó motorra.
Off KIA Ceed 1.6 CRDI EX (115 ló) elektromos csomag, sötétszürke (pissongray)
Nagyon tetszik, jól megy, tágas,ergonómikus,csendes, és szépen ki van dolgozva, jól felszerelt: AC, ESP, vízlepergető sötét üvegek, 3 fok. ülésfűtés,MP3 USB-iPOD csatis hifi, ... minden földi jó, ca:4.6m. -olcsó cascó, akciós hitel, stb.
Nálam az off Corollát verte el minden szinten, főleg az Aurist. Ugyanez majd 6 milla lenne,és még egy csomagtartó fül sincs belül benne, és hangos,gyenge a kid dízel.
Szerettem a anno a kis dízel bocimat is, de nem akartam még egyszer.
Lehuztam a netrol a Carminat navihoz valo cd-ket ami tartalmazza az orszagokat amiket kerestem. Kiirtam neroval, de a navigacio a kocsiban nem fogdja el, azt irja ki, hogy tegyem be a navi CD-t. Nem tudna valaki segiteni mi ilyen esetben a teendo. Elore is koszi
Ez lenne az ésszerű, de sose lehet tudni mikor mit ujítottak a francia mérnökök. Olyan sokan írták már, hogy elemcsere volt a megoldás a nem induló MI-re, hogy elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg.
MII-ben biztos hogy nem kell elem az indításhoz. MI-nél nem próbáltuk sosem. Lehet, hogy volt olyan széria, amelyiknél kellett elem a kulcsba az indításhoz.
Régebben a corsám kulcsában is passzív RF-ID cucc volt a kulcsban az immonak.
Azért ez nem egészen biztos. Vagyis ha elalszik a led attól még nem biztos hogy kikapcsol az immo.
Lagalább is nekem is előfordul néha-néha hogy kialszik ,de mégsem indul. Ilyenkor bezár-kinyit és már megy is a gép.
Hogy is van ez ha én kikapcsolom kulcsal az immot vagyis elalszik a led. Tehát ki van iktatva a az immo. Akkor már minek a kulcsban a téglatest? Persze tudom hogy elvileg azonositja a kulcsot, de ez csak akkor igaz szerintem ha nem külön (távkapcsolóval) kapcsolod a immot.
Az off. autómnál amikor beteszem a kulcsot akkor ellenőrzi a jogosultságot és csak ezután kapcsól ki az immo.
A rönónál ,nekem (98-as) ha nyitom a távkapcsolóval az ajtókat ,már kikapcsolom az immot is. Kiváncsi lennék hogy kulcsnélkül eltudnám e inditani.
Most komolyan mondjátok, hogy elem kell az indításgátlóhoz? Szerintem az az elem csak a távirányítóhoz van, az immo az passzív elem.
Ha szétszeded a kulcsot - Kangoonal, és off autónál így volt - akkor van benne egy körömpiszoknyi téglatest, na az az indításgátló, és szeret elszabadulni a helyéről. Ha megmozgatod a kulcsot nem mozog benne valami?
Könnyen ellenőrizheted, hogy mi a gond. Ha a gyújtás ráadása után elalszik az immo piros lámpája (ami bezárt autónál villog), akkor azzal nincs gond.