VÉKONYAN ÉS CSAK AZ ERRE A CÉLRA GYÁRTOTT ÉS AJÁNLOTT HŐÁLLÓ (kb 1000 Celsius fokig) KENŐANYAGGAL !!!!!!!!!!!!
SEMMILYEN FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK ÉRTE !!! :-))
A nyereg felvekvő felületei az egyik betét HÁTULJÁN, illetve a betét két végén a csillapító lemezeknél.
A dugattyúfelvekvő felülete az egyik betét HÁTULJÁN, illetve a betét két végén a csillapító lemezeknél.
A rajzok sematikusak. Célszerű a nyerget illetve a dugattyút kenni először, vagy ha használt már a betét, akkor már azon látszanak a felfekvési felületek.
A Wizard ügyében a berágás kis "költői túlzás volt", ha nem erőltetted volna azt az álláspontodat, hogy a rendőrség lefordulása után is lenne keresnivalója (persze lehet is akár, de azt közölniük kell Wizarddal) a másik félnek akkor hozzá sem szóltam volna!!!
A másik: az átadás. Természetesen a téma komolyságához mérten tettem meg a felajánlásomat és Kriszti közreműködésével szívesen egyeztetünk a családdal. A Thaliásoknál kivel kell egyeztetnem (talán Dohonyiz???)?? Ehhez kérem a segítségedet/segítségeteket. Szerintem is Karácsony előtt kellene megejteni az átadást, de ezt még akár a szülinapon is megbeszélhetjük.
A nokia jól szerelhető.Van benne egy csomó rugós érintkező, azokat kell alkoholos vattával megpucolgatni, és nagyon fínoman megigazgatni, hogy összerakás után biztossan érintkezzen az ellendarabon kialakított csatlakozási ponttal.
Az kieső helyen álló Bilbao vezet a Real Madrid ellen. :-)) Pedig Robinhotól "retteg" az egész védelem.:-) Ez nem elfogultság a speaker részéről Bonber?
20 percre lakom Verestől ,nekünk lételem hogy a két kicsi este6-reggel 5-6ig alszik nem szivesen zökkenteném kiőket a megszokottból épp elég hogy az elsőt elrontottuk.De nem akarom a fórumot ikerügyben untatni arra van más fórum ott mindenkinek olyan van :-)
Akkor pontosítok: nem a pertől való "félelem" miatt ez a véleményem. Hanem ahogy WiZARD tegnap leírta az esetet, úgy nem tartom őt esélyesnek egy esetleges perben. Mivel - szerintem - a felelősség megállapítása végső soron a KRESZ alapján történne (a bíróságot egy közepes ügyvéd is meggyőzné, hogy a KRESZ érvényes ebben a szituációban, azon a helyszínen), és WiZARD azt hangsúlyozta, hogy a másik autó jött jobbról, így az ő felelőssége a sokkal valószínűbb.
Viszont ma már hangsúlyosabb volt a hozzászólásában az, hogy a másik autó ment neki. Innentől már sokkal árnyaltabb maga a közlekedési szituáció is.
Összefoglalva: ha WiZARD úgy érzi, hogy egy jó ügyvéd az adott közlekedési szituációt képes az ő javára fordítani, akkor érdemes "ellenállni".
Ha úgy érzi, hogy bizony itt ő volt a hunyó és csak a KRESZ érvénytelensége esetén nem felelős, akkor szerintem nincs értelme felvállalnia.
Mindenképpen a személyes átadást tartanám megfelelő megoldásnak, a felajánlásodat is támogatom. Ez esetben a Te feladatod lenne a személyes átadás részleteit a családdal, illetve a Thaliasokkal tisztázni.
Az átadást javaslom a szülinapi tali után megejteni, most erre koncentráljunk (esetleg ott még folytathatjuk gyűjtődoboz formájában). Karácsony előtt szerintem a legstilszerűbb az átadás.