Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
kedves moderátorok, én azt szeretném megkérdezni, hogy mikor érkezik ma vissza a menetrendszerinti járat fórummentes falváról, ugyanis Lamarck bátyám azzal kell, hogy hazatérjen, kimennék elé.
"Operator válasz | megnéz | könyvjelző 2006.02.24 10:03:24 (4656) Ja, és egy hónap jutalomüdülés Fórummentes-falván."
Valaki annak idején javasolt egy jó megoldást a DT topikban. Egy topiktali keretében megruházni... Nem épp civilizált módszer, meg IRL fenyegetek is, de hát Operatőr aszonta, ennyi bele szok férni...
"A felhasználók jogosultságainak kezelése sokkal többet tud, aminek következtében sokkal finomabban tudjuk kezelni a viszonyokat, például meg tudjuk valósítani a régi kérést: zárt klubfórumokat is létre tudunk hozni."
Szia, Cheese, téged kérlek meg a múltkori dumálásunk alapján, hogy a Metal Hammer topikban nézzetek körül, elég a mai hozzászólás-áradatot végigfutni. Az lenne a legjobb megoldás, ha Balázst mindenféle formájában kitiltanátok a topikból, különben mindig ez lesz, ha sok a szabadideje. Ha ez nem működik, éppen csúnyán beszélek vele, ami sérti a móduszt, tiltsatok le engem is meg őt is. Valamit csináljatok, mert a topikot teljesen szétbaszta, és most komoly vagyok kivételesen.