Keresés

Részletes keresés

stopposbácsi Creative Commons License 2014.01.21 0 0 8887

Az télleg szopacs. Volt egy srác, aki az alkoholra volt alergiás úgy unblock.

Persze bulizott ő nagyon sokáig, meg kenegette a kiütéseit másnap reggelente. Csak aztán egy szép reggeli napon kenegetés közben kidőlt pár órára a fürdőszobában. Azóta nem ihat egy kortyot sem. 

Előzmény: angyalhentes (8886)
angyalhentes Creative Commons License 2014.01.20 0 0 8886
angyalhentes Creative Commons License 2013.12.10 0 0 8885
szedmák bakter Creative Commons License 2013.10.02 0 0 8884
szedmák bakter Creative Commons License 2013.09.10 0 0 8883

Épp büszkélkedni akartam, hogy én is jó útra tértem, de eszembe jutott hogy pont múlt szombaton, ex-törzskocsmám költözőbulija után hogyan sikerült gyakorlatilag alvás közben egy komplett tányér spagettit büffenteni a kedvesem orra elé a hitvesi ágyban, természetesen másnap mindenért a "romlott" sört hibáztatva. Úgy látszik, így a középkorúság hajnalán már nem érdemes eszetlenül whiskyt Unicummal kísérni..

stopposbácsi Creative Commons License 2013.09.03 0 0 8882

Na akkor nem csak én "öregedtem" meg. :)

Nem bírom már a másnapot, úgyhogy péntekenként szoktam legurítani két sört, meg néha mellé egy-két felest, miközben tankozok. 

Haverokkal szoktunk néha-néha összeülni kocsmázni, olyankor beállok, mint a kisvonat. De akkor a következő nap is al van kúrva. :)

Meg igen, a gyerek az kel, ha korán feküdtél ha későn.

Előzmény: Ayreon (8881)
Ayreon Creative Commons License 2013.08.28 0 1 8881

Élek, talán egészségesebb is vagyok, mint eddig valaha. Vannak még nagy berúgások (idén volt egy 3 napos metalfesztivál Lengyelországban, az elég ontopic volt például), de az ember az én komomban már inkább sportol, odafigyel a kajára, tömény szinte alig, sör az persze, de a napi 1 üveg nem tétel szerintem. 2 gyerek mellet nekem sem könnyű abszolválni emlékezetes (vagy éppen, hogy nem emlékezetes) berúgásokat. Már annak a tudata, hogy max reggel 7-kor a hasadon fognak ugrálni, akkor is, ha tízre hazamentél és akkor is, ha fél négyre...

Ja és rohadtul nagy úr a bioritmus, este 22.00 után már azon kapom magam a kocsmában, hogy vágyom haza aludni :)

Ezért jobban szeretem már a beszélgetéses, haveros, jól megszervezett délután induló kerti partikat :)

Koncertek azért vannak de 70 %-ban már inkább én vezetek, vagy másnap meló.

Mindegy, ha úgy van, hogy inni kell valahol azért még odateszem, amit kell. Sógorom kisfia hétvégén látta meg a napvilágot, a magzatvíz elfolyásától (szombat dél) ittunk, másnap este 22.00-ig kb. :D

angyalhentes Creative Commons License 2013.08.28 0 0 8880

Ha hazamegyek, akkor igyekszem.

Angliában ritkán, nem nagyon van kivel.

Előzmény: Ayreon (8878)
fenris Creative Commons License 2013.08.28 -1 0 8879

Szerencsére :)
Néha tömény vagy bor, de leginkább sör. Azt is próbálom inkább alkalmakra hagyni, mint pl. családi ünnep vagy koncert, amire rendszeresen járok, vagy baráti sörözés, mert bár a gatyarohasztó nyarakon jól esik meló után egy-két sör, de két gyerek mellett a komló nyugtató hatása megnehezíti az ágyból való bármikor kipattanást illetve az így kialakuló kialvatlanság ellenére szükséges munkába menéskori kelést, szóval a legegyszerűbb hideg vizet inni meleg ellen :) Berúgás meg elég ritkán van, mert ha koncertre is megyek, ritkán vagyok olyan kipihent, hogy rendesebb adag alkoholtól ne álmosodjak el, azt meg nem szeretem, szóval többnyire iszom a sört, de be nem rúgok. Ha mégis, mert kipihenten mentem, és volt huzat, akkor az nosztalgiával tölt el :) De a múltkor kaptam a családtól két szabadnapot, beiktattam sörtúrát, baráti beszélgetést és koncerteket, szóval elég jól sikerült, de csak első nap tudtam berúgni :)

És veled mi van?

Előzmény: Ayreon (8878)
Ayreon Creative Commons License 2013.08.28 0 0 8878

Maga még él? nem vitte el a mája? 

Tényleg lehetne mindenkitől (aki még felnéz ide) egy nagy coming out: mi van vele mostanában? Iszik-e még? stb.

Előzmény: fenris (8877)
fenris Creative Commons License 2013.08.28 0 0 8877

én még megvagyok :)

angyalhentes Creative Commons License 2013.01.11 0 0 8876

Jobbulást.

Én sajna csak a Bride koncertes spontán találkozóra jutottam el, de az is jó volt. Főleg az SMS-fal.

Előzmény: Ayreon (8875)
Ayreon Creative Commons License 2013.01.11 0 0 8875

Már 2 napja betegen fekszem itthon és egy kicsit nosztalgiáztam! Folytak a könnyeim! Istenem, szép éveket éltünk meg együtt! Remélem még senkit nem vitt el a mája a vasvári csapatból!!

stopposbácsi Creative Commons License 2011.04.15 0 0 8874

Fene tudja, lehet az összetevők keveredésével valami tök jó jön ki. Mondjuk én még mindig maradok a sörnél. :)

Előzmény: Eördögh (8873)
Eördögh Creative Commons License 2011.04.12 0 0 8873

lehet, hogy potens, de undorító.

(mindenkit megkövetek topikidegen hozzáállásom miatt)

Előzmény: stopposbácsi (8872)
stopposbácsi Creative Commons License 2011.04.11 0 0 8872
Előzmény: Törölt nick (8871)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.11 0 0 8871

btw mi a tuareg bosszúja? csak hogy elkerüljem...

Előzmény: fenris (8865)
stopposbácsi Creative Commons License 2011.04.11 -1 0 8870

Ha bebaszva csináltad, ide is jó. :)

Előzmény: Seol (8869)
Seol Creative Commons License 2011.04.07 0 0 8869

És ez persze a 'Beégésem történetébe' akart menni, de nemérdekel. :)

Előzmény: Seol (8868)
Seol Creative Commons License 2011.04.07 0 0 8868

Nos, egy, az exnek szánt 'rohattkruva'-levelet véletlenül a főbérlőnek elküldeni nem új, de kellemes.

fenris Creative Commons License 2011.04.05 0 0 8867
Előzmény: Ayreon (8866)
Ayreon Creative Commons License 2011.04.04 0 0 8866

Hjaaaj, ez már a régi szép időket idézi. Különbség csak, hogy ma már jobban állsz (álltál) anyagilag), a 90-es években általában nem volt annyi pénz sem nálunk, hogy abból bármennyit is elhagyhassunk, de még márkás ruha sem, vagy elektronikus kütyü.

a mobil előtti korban csak az életedre kellett vigyázni:)

Előzmény: fenris (8865)
fenris Creative Commons License 2011.04.04 0 0 8865

ööö, összeszedtem magam, és elmesélem, hogy egy kocsmában megittam a Tuareg bosszúja nevezetű itókát (lekicsinylően nyilatkoztam róla, én "rövidlátó" bolond), és utána még sok mást, minek következtében taxi helyett BKV-n próbáltam hazajutni. Eredmény -1 db hátizsák, benne 200eFt értékkel... ennek tudatára csak akkor ébredtem, amikor ott álltam a csepeli semmiben, a faszomtudjaholi buszvégállomástól visszafelé tartó buszról is leszállva, hajnali mittomén hánykor, a felém tartó taxira várva.

Persze nem lett meg, se az iratok, se a többi, ez az eddigi anyagi csúcs.

stopposbácsi Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8864

Akkor én zseni vagyok.

Előzmény: angyalhentes (8863)
angyalhentes Creative Commons License 2011.02.24 0 0 8863

Az intelligensebb emberek többet isznak

Most már értem, miért érzem úgy az utóbbi időben, hogy hülyülök.

angyalhentes Creative Commons License 2011.02.07 0 0 8862
Ayreon Creative Commons License 2011.02.04 0 0 8861

Alkoholövek

Európa alkoholövei innen >>>   Piros a bor, sárga a sör, kék a vodka. Nincs sok hozzátenni való, ha csak az nem, hogy az övek határai észak felé vándorolnak. A boröv eszi a sörövet, a söröv eszi a vodkaövet. Meg persze számos átfedés van, ami itt nincs ábrázolva[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

fenris Creative Commons License 2010.09.28 0 0 8860

http://index.hu/bulvar/2010/09/28/a_fuleinel_fogva_porgette_a_nyulat_es_lekopte_a_rendort/

:)))

Nemrég nekem is besikerült, sörökre toltam két pohár (nemtom mekkora) abszintot tisztán. Ketten támogattak, az első taxi nem akart elvinni, mert csak a harmadik volt a sorban, de miután az első kettő motorházára felfeküdtem, mégis ő nyerte meg fenris hazautaztatását :)

szedmák bakter Creative Commons License 2010.08.30 0 0 8859
Szombaton a szokásos SZIN-nel búcsúztattam az idei nyárnak mondott őszt. Az eső és a lagymatag hangulat miatt csak szalonspiccre futotta, nem úgy házigazdámnál, aki reggel hatkor érkezett, kilenc órai kelésekor pedig még igencsak be volt rúgva. Ez önmagában még hírértékű, de becsületes szakmája fogorvos, és aznap ő volt az ügyeletes. A carpe diem jegyében nem stresszelte magát, óvatos érdeklődésemre az alábbi vitatható álláspontot fejtette ki: "aki vasárnap reggel megy fogorvoshoz, az megérdemli, hogy részeg legyen a doki." Több kérdésem nem volt, együttérző arccal néztem a rendelő előtt várakozó gyanútlan embereket.
szedmák bakter Creative Commons License 2010.08.11 0 0 8858
Egyik ismerősömet Milán keresztnévvel látták el szülei, mikor huszonvalahány évesen elsőként tekintett bele egy kalendáriumba, elsöprő örömmel olvasta, hogy nevének napjára az "Ivó,Milán" van bejegyezve, ami történetesen egészen pontos tényt (sőt, általános jellemvonást) közölt róla.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!