Keresés

Részletes keresés

Godrej MSR City Creative Commons License 2025.04.07 0 0 108

Godrej MSR City https://www.godrejmsrcity.org.in/ is a luxurious residential project by Godrej Properties, located in the fast-developing area of ​​Shettigere, North Bangalore. This premium township offers beautifully designed apartments and plots, surrounded by lush greenery and modern amenities for a comfortable and peaceful lifestyle.

Located in a prime locality, Godrej MSR City Shettigere https://www.godrejmsrcity.org.in/ ensures excellent connectivity to major parts of Bangalore, especially the Kempegowda International Airport, Yelahanka, and Hebbal.

For detailed pricing and exclusive offers, check out Godrej MSR City Price https://www.godrejmsrcity.org.in/price/ to know the best deals available for your dream home.

Strategically situated, Godrej MSR City Location https://www.godrejmsrcity.org.in/location/ offers residents seamless access to business hubs, educational institutions, healthcare centers, and entertainment zones across North Bangalore.

Explore the smart layouts and spacious designs offered by Godrej MSR City Floor Plan https://www.godrejmsrcity.org.in/floor-plan/ that perfectly suit modern living requirements.

Get a complete overview of the project's features, amenities, and specifications by downloading the Godrej MSR City Brochure https://www.godrejmsrcity.org.in/brochure/ .

The township is beautifully planned, and you can view the detailed layout in Godrej MSR City Master Plan https://www.godrejmsrcity.org.in/master-plan/ , showcasing open spaces, green zones, and well-structured infrastructure.

For site visits, booking queries, or any additional details, reach out via Godrej MSR City Contact https://www.godrejmsrcity.org.in/contact-us/ and connect with the sales team for quick assistance.

Godrej MSR City https://www.godrejmsrcity.org.in/ is the perfect choice for those looking for luxury living in North Bangalore, offering an unmatched lifestyle, excellent connectivity, and serene surroundings.

Godrej MSR City Creative Commons License 2025.04.07 0 0 107

Godrej MSR City  is a premium residential township project by Godrej Properties, located in the prime locality of Shettigere, North Bangalore. This luxurious development offers a perfect blend of comfort, elegance, and modern living for homebuyers looking for dream homes in the city.

Spread across a vast area, Godrej MSR City Shettigere  is thoughtfully designed to offer spacious apartments, residential plots, and world-class amenities to its residents. The project is surrounded by lush greenery, ensuring a peaceful and serene living environment.

For homebuyers seeking the latest pricing details, Godrej MSR City Price  provides updated information about the price range, offers, and payment plans available.

The strategic Godrej MSR City Location in North Bangalore ensures excellent connectivity to Kempegowda International Airport, Hebbal, Yelahanka, Devanahalli, and other prominent areas of the city.

To understand the apartment layouts and available configurations, you can explore the Godrej MSR City Floor Plan  which provides detailed plans of 2 BHK and 3 BHK apartments designed for modern living.

For complete information about the project features, specifications, and facilities, you can download the Godrej MSR City Brochure  and get a better insight into this spectacular development.

The entire project layout is available in the Godrej MSR City Master Plan  which showcases residential zones, green spaces, clubhouse, recreational areas, and infrastructure planning.

For site visits, booking details, or any queries, get in touch through Godrej MSR City Contact  and connect with the dedicated sales team for personalized assistance.

Godrej MSR City  is the ultimate residential destination in North Bangalore, offering a luxurious lifestyle amidst nature with top-notch amenities and excellent connectivity.

prestigesuncrest Creative Commons License 2024.12.31 0 0 106
Kenzi54 Creative Commons License 2024.11.27 0 0 105

Kedves Felhasználó! 

Köszönöm, hogyha elolvassa amit írok.

Mindenki megérdemel néhány szép szót.

Mi egy lánygyermekes család vagyunk ,akik mindig is szerették a régi történeteket hallgatni.

Mi szívesen fogadnánk Önt,és osztanánk meg szeretetünket.

Szívesen felhívnám a részletekkel kapcsolatba.

Szeretettel :Mariann

Előzmény: Hold3 (89)
Törölt nick Creative Commons License 2024.10.24 -1 0 104

Visszavonult bérgyilkos eltartási szerződést kötne idős ügyfelekkel. Velem szó szerint nem lesz gondja az öreg napjaira. Én majd gondoskodom önről, olyan profizmussal, hogy garantáltan eláll majd a szava.

Hívjon bizalommal és az üzletet baltanyélbe ütjük.

Hne. Creative Commons License 2024.10.21 0 0 103

Szép napot.en már kötöttem egy nénivel eltartast,és ö nagymama volt nálunk.nagyon szeretek de sajnos meghalt.es azóta is mindig beszélünk róla szeretettel.most újra keresek.hivjon.06705312602

prestigehomes24 Creative Commons License 2024.10.10 0 0 102

Prestige Raintree Park , located in the vibrant locale of Whitefield, is an extraordinary residential development that redefines luxury living.

https://www.prestigeraintreepark.live

Z. Ágnes Creative Commons License 2024.09.04 0 1 101

Én kötöttem már ilyet, nagyon jól tud működni, szeretetteljes viszony volt köztünk  a nénénivel, nagyiként szerette a gyerekeimet is. Ez megszépítette az utolsó éveit mindig mondta nekem. Sajnos már nincs köztünk, de mindig emlékezni fogunk rá. Ezt nem lehet csak anyagiasan nézni, az régen rossz hozzáállása. 

katicaT Creative Commons License 2024.08.26 0 0 100

Keressük azt az idős nénit vagy bácsit aki Budapesten él, de van egy ingatlanja egy balaton parti településen. Nagy álmunk lenne, hogy ott legyen egy nyaralónk,mert leköltözni nem tudunk a munkánk miatt. Cserébe segítenénk a mindennapokban /Mosás, főzés, kis és nagy bevásárlás, orvoshoz szállítás, ügyintézések stb../ 50-es házaspár vagyunk. Autónk van. Én jelenleg is föként idős emberekhez járok takaritani. A férjem buszsofför, sok szabadidővel. Az én munkám rugalmas és nem köti le az egész napomat. Hívjon bizalommal ha felkeltettem érdeklődését! 0630 528 3010 vagy emal; katica40@gmail.com

Demi84 Creative Commons License 2024.06.17 0 0 99

Dear David Warner!

My family and I live in Hungary and we are looking for a nice person with whom we can support each other in the Sopron and Mosonmagyaróvár area. Thanks for your letter though!

Regards, Demi84

Előzmény: David Warner (98)
David Warner Creative Commons License 2024.06.15 0 0 98

Dear Madam!

I find this a sympathetic offer from you and your family and I read your letter with interest. We said that we could create a mutually harmonious and beneficial relationship. I would be happy to contact you to discuss further details.

Sincerely,
David Warner

Purva Aerocity

https://www.purvaaerocity.gen.in/

Előzmény: Demi84 (97)
Demi84 Creative Commons License 2024.06.14 0 0 97

Tisztelt Hölgyem!
40 éves nő vagyok, aki 13 éves gyermekével, és élettársával keres egy szeretetre, figyelemre vágyó kedves idős Hölgyet Sopron és Mosonmagyaróvár környékén. Én egészségügyi dolgozó vagyok, a párom autószerelő. Lakhatásért cserébe, életjáradékot fizetnénk, és gondoskodnánk róla, nyugalmas éveket biztosítva, egy kiegyensúlyozott szerető család részeként összetartva éljen.
Kertes családiházban segítve egymást.
Sajnos a körülményeink úgy hozták, hogy albérletben lakunk és családi segítségre sem számíthatunk, hogy saját otthont vásáróljunk.
Felnőtt háziorvos mellett is dolgoztam, láttam milyen sok rászoruló idős páciens van, aki az önkormányzat szociális segítségére szorul, viszont munkaerő hiányában nem tudnak kielégítő segítséget nyújtani. Rokonok, hozzátartozók nincsenek. Mi Budapesten élünk, de nagy vágyunk, hogy vidéken telepedhessünk le, a fent említett városok környékén, nem feltétlenül a városba, sőt. Mindketten gépkocsival rendelkezünk. Segítőkész, empatikus, szorgalmas emberek vagyunk.
Amennyiben felkeltettük valaki érdeklődését, szívesen megismernénk új családtagunkat.
Elérhetőség: 0670/786-11-40 vagy csenge.demi@gmail.com
Üdvözlettel, Demi

Hne. Creative Commons License 2024.05.17 0 0 96

Keresünk idősebb hölgyet vagy családot aki gondozasra szeretetre vágyik.költözhet.06705312602

Jozsef2123 Creative Commons License 2024.05.02 0 0 95

Eltartási szerződést kötnék Szombathelyen, egészségügyi végzettségem van.
29 éves férfi vagyok, három szakmám is van, párommal keresünk lakhatást.

maria001 Creative Commons License 2024.03.03 0 0 94

Keresem azt a budapesti idős Hölgyet vagy Urat, aki életjáradék fejében szerződést kötne. Támigatást biztosítunk a részére az ingatlanáért fejében, amelyet zavartalanul tulajdoni lapra bejegyzett haszonélvezettel lakhatja élete végéig.  Közférában dolgozó, biztos anyagi háterrel rendezkező házaspár vagyunk. 
Elérhetősegünk: 0630/641 6061. 
email: eletjaradek.budapesten@gmail.com

eualia Creative Commons License 2024.01.02 0 0 93

45 éves ápolónő vagyok. Három gyermekes édesanya. Idősek otthonában dolgozom. Szívesen kötnék eltartási szerződést egy kedves, aranyos nénivel, vagy bácsival, hogy valamikor majd gyermekeim könnyebben boldogulhassanak, mint én. S, akit családtagként szerethetnénk. Segítenék bevásárolni, stb, orvoshoz eljutni, ápolni, vagy bármiben. Amennyiben úgy alakul, hogy segítségre szorul, magunkhoz tudnánk fogadni - kertes családi házunkba- őt. Főleg Cegléd környékén keresgélek, de egyéb település is szóba jöhet. 
Egyébként egy kedves, empatikus, gondoskodó, figyelmes, házias nő vagyok.

Tel:06202976564. 

Hne. Creative Commons License 2023.12.27 0 0 91

Szép napot eltartási szerződést kötnék idössel.akinek hiányzik a szeretö család.hozank költözhet.felujjotot szoba várja.hivjon.06705312602

Evelin74 Creative Commons License 2023.11.27 0 0 90

Szeretnénk megismerkedni, fiatal, pestmegyei, gépkocsival rendelkező személlyel , vagy fiatal házaspárral. Közös szimpátia esetén a későbbiekben segítség – nem anyagi –  hosszabb távon  pedig ott lakással történő  gondoskodás fejében egy 150 m2-es , nagyon,  jó állapotú, gondozott, mindennel  felszerelt  családi ház tulajdonosai lehetnének.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, telefonon  bővebb felvilágosítást tudunk adni.

06/30 458-6893

Hold3 Creative Commons License 2023.11.26 0 1 89

Budapesten élő 74 éves özvegy nő vagyok.Egy Otthonban élek/Olajág/ Sajnos nincsenek rokonaim.A lakásom Budapesten megtartottam, így keresek egy olyan összetartó családot aminek része lehetnék.Látogatnának és időnként tudnának fogadni otthonukban.06204683203

flasch Creative Commons License 2023.09.24 0 0 88

Kedves Fórumozók! Eltartási szerződést kötnénk egy kedves idős nénivel vagy bácsival. Mindenben a segítségére lennénk   bevásárlás ,takarítás, orvoshoz való eljutás,  gondozásban ha szükséges egy jószívű ,kedves pár.Mi tényleg támogatnánk anyagilag mind lelkileg ,akit megszeretünk azt nagyon tudjuk szeretni ,egyikünknek sem élnek már a nagyszülei.  Várjuk hívását! Tel:06-20548-1599

Hne. Creative Commons License 2022.01.10 0 0 87

Eltartasiszerzödest kötnénk idössel,szeretettel gondozom,apolom,referencia,gyakorlat van hívjon bizalommal.06704212602

özvi Creative Commons License 2021.05.25 0 0 86

Kezelésre kell hordani az öreget, de nem tudok vezetni.

Kerek 8 órába telt míg a betegszállítóval megjárta.

Aki tartást vállal jó ha van jogsija. és ismerje a méreteket, ha fehérneműt kell vásárolni, mert azt nem cserélnek. Sütni -főzni. Ajaj.

DebreceniKatica Creative Commons License 2021.05.18 0 0 85

Kedves Olvasó!

Eltartási szerződést szeretnék kötni idős hölggyel. 53 éves vagyok, felnőtt lányommal szeretném kölcsönösen megkönnyíteni az életet valakivel. Önhibámon kívűl ennyi idősen sajnos nem tettem szert egy saját otthonra. Mindketten dolgozunk. Jómagam egészségügyi alapvégzettséggel is rendelkezem, 5 évig beteg rokont ápoltam. Állatkedvelők vagyunk, különösen ha cicáról van szó. Mindenképp együttéléssel szeretnénk lehetőséget találni. Mind anyagilag, mind pedig tettekben elköteleződnénk. Elsősorban Budapest, de akár vidéki nagyobb város is érdekelne minket. Elérhetőségem: acukogatto@gmail.com 

Szeretettel várom megkeresését! Üdvözlettel, Katica

özvi Creative Commons License 2020.10.19 0 1 84

Figyelmeztetésnek szántam, hogy a 70 +os még nem olyan idős, élhet lazán még 20 -30 évet.

Vhol olvastam, hogy ma már milyen sok 100 éven felüli van.

Előzmény: Obatzda (83)
Obatzda Creative Commons License 2020.10.19 0 0 83

Ez honnan jutott eszedbe? Saját célból kérdeztem, mert saját magam részére írok pro és contra listát, hogy egyáltalán szóba jöhet-e (és ha igen, melyik felállás) egy ilyen konstrukció.

Természetesen nem kötelező a válasz a fórumon, azért bátorkodtalak megkérdezni, mert a 77-78-ban igencsak a magánügyeidet részletezted.

Előzmény: özvi (82)
özvi Creative Commons License 2020.10.13 0 0 82

Te vmi újságíró vagy ? Témát keresel? 

Miért kéne a magánügyeimet részleteznem?

Előzmény: Obatzda (81)
Obatzda Creative Commons License 2020.10.13 0 0 81

Neked rokonod, vagy pusztán üzleti megállapodás? Ott laksz, vagy csak életjáradékot fizetsz?

Ha újra kezdhetnéd, belevágnál?

Előzmény: özvi (77)
Obatzda Creative Commons License 2020.10.13 0 0 80

Attól tartok, nem túl nagy itt a forgalom.

Pedig érdekelnének a vélemények. Eltartói oldalról főleg.

Akinek van már tapasztalata: inkább rokonnal érdemes elt. szerz-t kötni, vagy jobb egy távolabbi ismerős?

Aztán: tisztább dolog az életjáradék fizetés? Vagy inkább a gondozás ottlakással?

Persze sejtem, hogy ez sokszor nem kívánságműsor - azt kell "megragadni", ami épp szembejön az emberrel.

Köszönöm előre is a válaszokat.

fuki70 Creative Commons License 2020.10.06 0 0 79

Sziasztok! Tartási szerződést kötöttem, egy VIII. ker-i önkormányzati lakás bérleti jogviszony folytatására. Van tapasztalat arra vonatkozóan, hogy amennyiben teljesítetted vállalt feladataidat valamint letelt az egy év és meghal a bérlő, az önkormányzatok -általában- mennyire "korrektek"? Gondolok itt arra, hogy gond nélkül megkapod-e a bérlői jogviszony folytatását, vagy azért az önkormányzat próbál fogást találni rajtad...? 

özvi Creative Commons License 2020.10.05 0 0 78

A lényeg kimaradt 96 éves most.

Előzmény: özvi (77)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!