Minden, ami navigációs eszközökkel, és azokra telepített jogtiszta navigációs szoftverekkel kapcsolatos.
A warezolásnak, nem jogtiszta szoftverekre vonatkozó hozzászólásoknak ebben a topikban tiltás a következménye.
Van egy garmin nüvi pna, amire nem megy fel semilyen progi csak a szaros gyári. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy az amigo az elvileg fut rajta? Át kel nevezni az exe fájlt vagy mit kel csinálni? Mert progi az van hozzá bőven csak nem indul egyik sem. Nem bolti, nem garis, kéz alól van. Előre is köszi a segitséget.
Igen, elég egyszer, a Widcomm Autoconnect kulcsában állítja be, hogy az adott BT port esetén feldobja-e a BT eszköz böngésző ablakot, vagy ne kérdezzen.
Ha valaki esetleg ilyet keresne, van egy eladó BT-os Royaltek RTG-2000 GPS/TMC vevőm. Megvan minden tartozéka, augusztus közepéig még garancia is van rá. Az ára 10000 Ft, vagy elcserélném CF-es (Globalsat nem érdekel) vevőre. Bővebben róla itt: http://speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=17128 Képek pedig itt: http://kepfeltoltes.hu/view/090710/gps001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090710/gps002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090710/gps003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
És ha már szóba került a BtRegTweak. Ha jól sejtem (csak a nevéből kiindulva :)) ez a registry-ben állít át valamit. Az létezik, hogy elég egyszer elindítani, majd miután beállította amit beállít leszedhető a gépről? Az én gépem sincs a listájában (2750), de a 2210 beállításaival nekem is helyre hozta a BT kikapcsolgatását, de azért csak jobb lenne ha nem kellene minden BT összekötésnél ezt a programot is még pluszba elindítani.
Igen, nézegettem azokat is mostanság. Érdekel engem minden navi, de egyenlőre a top nekem a tomtom a szoftvere miatt :) iqroute meg engem nagyon meggyőzött :)
Használtam igo 2006-ot, garmin 250-et és most tomtom 630t-t. Ez tetszik a legjobban. Bár a legújabb szoftver picit sztem sokat eszik, de pontosabb is, mint régi, hamarabb reagál, csak sztem túlzásba vitték a pozíciófrissítést... (pl Üllőin Ecseri kereszteződés: régivel a kereszteződés közepén vette észre, hogy nem kanyarodtam (kb 3-4 méter), mostanival csak a lámpáig gurulok és mutatja az új útvonalat :D (kb 1 méter és reagál))
Térkép mio, tomtom, navigonnál ugyanaz szinte :)
Mapshare meg egy nagyon jó dolog a tomtomban, meg van egy rakás előnyös dolga. Ha felmész Gyurci blogjára, akkor látod, hogy pár dolgot kitaláltam már rá :D
Én tomtomot jobban szeretem, de ez innét kezdve ízlés dolga. Garmin full egyszerű kezelés, ez is egyben a hátránya. Tomtom-nak nagyon jó a szoftvere, de térképben bíz gyengébb.
Ha kell kelet eu is, akkor inkább garmin, ha Magyarország és nyugatabbra, akkor mind a kettő jó választás lehet. Kis országunkban ugyan jobb a garmin térképe, de nem nagyon.
Ok. De ezen a progin csak IPAQ van ha valameiket elfogadom az aplly gombal akkor ezt írja ki:"Widcomm regisry key not found!" és nem menti el a beállítást! Lehet hogy rosszul telepítettem?
Ki kell választani a gépedet és bekattintani az Automata módot. Ha nincs közte a géped, akkor végig kell próbálni mindegyikkel egyenként. Ha így sem javul, akkor ez a progi nem jó a te gépedhez.
Ha feltelepítettem a BtRegTweak progit az acer n50-es Pda-ra akkor,hogy kell beállítanom ahhoz,hogy működjön is! Még nem csináltam ilyet!!! Segítene valaki!
Nem, semmiképp. Nem azért, mert át kell írni valamit valamelyik fájlban, vagy át kell nevezni... A nüvin pl. Gnome Mobile Linux van, az általános PDA-s/PNA-s WM és WinCE-k helyett. (Nade mi van akkor, ha wincét emulálunk a linuxán, és rároppantjuk az iGO-t, és akkor? Szerintem egy feketelyukat képez, ami rohamosan növekedve megeszi a Földet, majd a Naprendszert.)
Medion E3230 -ra szeretnék iGo8 -at tenni, de egyáltalán nem értek a dologhoz, a segítségeteket kérném a témában, hogyan rakjam fel rá. Hétvégén indulunk görögbe a családdal.
A haver is így szívott tegnap egy megbolondult öreg Sirf kütyüvel. Létezik egy Sirfprogrammer nevű program, PC-s és PDA-s változatban is van egy elég jól használható letölthető demoje. (Sirfdemo) Abban különböző szintű resetek vannak. Amikor ötödször csapatta meg a Factory resettel, megjavult és azóta szépen énekel, hallgat az átprogramozásra is.
- multheten kinnjartam a nemeteknel, megneztem egy par Nuvi-t, lattam is egyet ami a kov. lesz, aktiv tartos, popec, csak kicsiket huzos volt az ara, de ami kesik nem mulik...
Sziasztok! Olyan problémám van,hogy az acer n50-es pda-mat összepárosítottam egy royalTek bluetooth-os gps-el és elveszíti egy kis idő elteltével a gps jelet de a bluetooth kapcsolat megmarad! Mi a megoldás erre a problémára????Valakinek esetleg valami ötlete erre a problémára? Előre is köszönöm!