Trafo ugyileg jo hirem, hogy csokkentettem az arakat :)
Vasarlas nalam egyszeru volt,
kertem ajanlatot 6 cegtol.
2en valaszoltak, az egyik 2 honap mulva(!!!), a masik a PH. Kerdem toluk, arengedmeny? Asszonygya 0. ??? Mondom akkor mashol veszem, asszonygya OK.
Elmentem Szegedre, mondta ott a srac hogy ad 4%-ot, amibol lett 6% (nem alkudtunk, o ajanlott meg egy ket dolgot inygye - mondja: nehogy ma manualis klimat akarjak, nem illik az ebbe az autoba :)). A varakozas nekem is 3 honap volt (asszem napra pontosan).
ha en elmeselnem azt a kb fel eves torturat (az autora valo kb 3 honapnyi varakozason felul) ami az autovasarlassal kapcsolatban tortent (indlucing PHU), el sem hinned, de azt hiszem sokan masok sem. Mielott meg megkerdezned, inkabb ne feszegessut a temat... eleg szomoru ugy.
A trafoidat kerd vissza, majd megalkuszunk rajtuk.
Van egy jo hirem (nekem). Felhivtam a PH-t trafo ugyben. Egy kicsiket felhaborodtam az egy honapos varakozas miatt. Vissza hivtak, hogy hetfon kesz (lesz?) a gepsarkany :-) Mar alig birom...
Ez viszont az jelenti, hogy a szervizeket magasan leszarjak, ellenben ha jon a hoborgo ugyfel azt kiszolgaljak :(
azt montad tudsz jotanacsokat adni a boost gauge install ugyben. Hogy a rakba gyogyitottad bele azt a kis vekony muanyag csovet a muszerbe? Nekem van 1-2 otletem, de kivancsi lennek "elvileg" hogyan gondoltak ezt a gyartok.